שירשור תמונות של המתמודדות של עונה 6

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

היא הרבה יותר מצליחה ממה שחשבתי
בסוף היו לי 8 תמונות...

תודה רבה.. וטוב תקשיבו טוב טוב לסיכום:

דניאל היא פשוט מ=ו=ש=ל=מ=ת אין דבר כמוה ועוד לא היה.. והתמונות שלה רק מוכיחות שהיא הטופ מודל הראשונה בתוכנית שזכתה באמת כי הגיע לה בלי שום מכשולים.. התמונות שלה כמה רמות מעל כולם. זה העונה עם הבנות הכי חזקות כמו 2 ו-5. יש בנות עם כל הך הרבה פוטנציאל בעיקר כי הם פוטוגניות. התמונות שהדהימו אותי: פורונדה- הפתעה לטובה במיוחד התמונה הראשית לזלי- הרב ג'ואני -התמונות שרשמתי ג'ינה- מלא פוטנציאל ברוק- אפילו עם הסנטר הזה יש לה משהו בתמונות

sapirush001

New member
למה לא שמו תמונות של קארי?

מה היא לא דיגמנה או משהו כי בטוח היא היצטלמה למשהו??

funky Doll

New member
מחוץ לתוכנית היא לא דיגמנה ....

היא היתה ממש חמודה אבל לא התאימה ליהיות דוגמנית...

NP16

New member
אולי הראשונה,אבל בטח לא האחרונה:)../images/Emo58.gif

בטוחים ?זה על מישהי שתזכה.... לקארי די הגיע ה-כ-י בעולם!!!!!!!!!ה-כ-י!!

Manga136

New member
אתה מספר לי?../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

קארי די היא הזוכה הכי מושלמת בכל תולדות הטופ מודל
אני פשוט מת על התמונות שלה של ה: 1. סטריאוטייפ 2. שיער פראי 3. קרקס 4. סלבריטאים 5. שחור לבן 6. אסטרונאוטית 7.לוחמת שוורים 8. נימפה 9. קאברגירל (טוב, זה אכן לא מעט... אבל עדיין, זאת קארי די
)

NP16

New member
אה לא אמרת ../images/Emo58.gif

את הזאת עם הקריצה,על המסלול. לא יודע למה עשיתי ספוילר.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

בקשר ל-7, אמנדה\מישל, לא זוכר מי מהן, הייתה הכי טובה בפוטושוט של הפרק. נראה לי שאמנדה אם אני זוכר נכון. ובאסטרונאוטיות אף אחת לא הייתה טובה לדעתי. אחד הפוטושוטים הצולעים של הסדרה. אבל בהחלט בקרקס, בסלבריטאים, בסטריאוטיפים, בשחור לבן, נימפה? מתי הן היו נימפות? :O

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

בפוטושוט של רבע הגמר, כשהן הצטלמו בבריכה.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

הא, הדחקתי את הפוטושוט הזה לגמרי. D: לא יודע למה. O:

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

זה באמת אחד מהפוטושוטים שהיה לי קל לשכוח.

Nataly B

New member
תודה ענקית לכם!!

ברוק- היא ממש יפה לדעתי, אבל היא חייבת ללמוד איזה זוויות הכי מתאימות לה, בעיקר עם הסנטר. ג'ואני- מדהימה! אין מילים
ג'ייד- למרות שקשה להתעלם מהאופי הדוחה שלה, היו לה כמה תמונות חזקות (וכמה ממש לא). ג'ינה- יש לה עוד מה לעבוד לדעתי. כמעט כל התמונות שם יחסית חלשות. דניאל- בהחלט טופ מודל :) ווונדי- בתמונה השנייה היא דומה לאליענה בקייר. יחסית לתוכנית היא הפתיעה אותי לטובה! לזלי- מהממת לדעתי
מולי סו- מהממת!! רק משהו קצת מפריע לי בשיער שלה, אבל רק בחלק מהתמונות והיא מדהימה לדעתי! ננה- כ"כ כ"כ כ"כ אהבתי אותה. התמונות חלשות! זה ממש מאכזב =\ פורונדה- ממש לא אהבתי אותה בטופ מודל, אבל היא שחקה אותה בתמונות האלה. שרה- לא משנה כמה אני אסתכל על התמונות שלה, אני לא רואה דוגמנית. קת'רין- יפה :) אבל גם בה אני לא רואה דוגמנית מיוחדת. בסופו של דבר, התחרות האמיתית מתחילה אחרי הטופ מודל וכולן באמת מהממות!

למעלה