שרשור שאלות לארתור

../images/Emo13.gifשרשור שאלות לארתור../images/Emo13.gif

אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם לארתור, הידוע בכינוי RTur. כמובן, שכל מי שרוצה יכול להמשיך לשרשר שאלות עבור שירה... מיד אפרסם את רשימת המתארחים שלנו, ואני אגיד שוב: כל מי שעדיין לא נרשם מוזמן להירשם בכל עת וזמן...רק שיכתוב ואני אוסיף!! תשרשרו

../images/Emo124.gifסדר המתארחים בפורום!!../images/Emo124.gif

והנה רשימת המשתתפים על פי הסדר: |
heaven is here RTur hadarbis שוקו ב שקית העלמה שוקולדה

hadarbis

New member
היי ארתוררררר ../images/Emo13.gif

אוקיי, אז אני לא מכירה אותך, אז כמה שאלות הכרות...
בן כמה?
איך הגעת אלינו?
באיזה איזור אתה גר?
יש חברה?
איך הכרת את מיקה? בזכות איזה שיר?
איזה שיר של מיקה אתה הכי אוהב?
עם איזה שיר של מיקה אתה הכי מזדהה?
היית בהופעה של מיקה? אם כן- איפה ואיך היה
?
אילו אמנים אתה אוהב, בנוסף למיקה?
ראית פעם את מיקה במציאות?
אם תראה אותה, מה תגיד לה, ואיך אתה חושב שתגיב?
האם אתה מכיר הרבה אנשים שאוהבים את המוזיקה שלה?
האם שיגעתי אותך
? ברוך הבא!

RTur

New member
הדרו'ש ../images/Emo13.gif חח ../images/Emo6.gif

יאי איזה כיף כרגע חזרתי מהאירוח של לירזע צ'רכי, ועכשיו מארחים אותי פה חחחח
טוב אז תשובות לשאלותייך: בן כמה? ב-19 לנובמבר (עננים עננים חח) אהיה בן 17 (עוד מעט חח) איך הגעת אלינו? אממ בהתחלה הייתי כותב רק בפורום של דודו טסה ולירז שאני מנהל.. ואז בראש השנה שמתי בפורומים שונים של אמנים שאני אוהב ברכת שנה טובה, ואחד מהם היה של מיקה ואז החלטתי גם להמשיך לכתוב פה כי אני מאוד אוהב את מיקה! באיזה איזור אתה גר? באר שבע יש חברה? לא איך הכרת את מיקה? בזכות איזה שיר? בעיקרון מאז שראיתי את הקליפ של "מגדלור" ואז הלכתי לבית המקדש (טאוור רקורד'ס חח) וביקשתי לשמוע את הדיסק החדש והתאהבתי מיידית! איזה שיר של מיקה אתה הכי אוהב? אממ יש כמה: "אם אתה רוצה", "מלחמות כאילו" ו-"קח" עם איזה שיר של מיקה אתה הכי מזדהה? "אם אתה רוצה" היית בהופעה של מיקה? אם כן- איפה ואיך היה? הייתי בהופעה בניצנים השנה! היה ממש כיף, מיקה נתנה הופעה מצויינת ושרה כמעט את כל השירים שרציתי (חוץ מ"אם אתה רוצה"..) והייתה הופעה שווה מאוד! אילו אמנים אתה אוהב, בנוסף למיקה? וואו יש הרבה.. אני מקווה שלא אשכח מישהו: הדורבנים, דודו טסה, לירז צ'רכי, מה קשור, בתי, הדג נחש, היהודים, טיפקס, מוש בן ארי, רמי קלינשטיין, מירי מסיקה, אפרת גוש, יוני בלוך, הפרוייקט של עידן רייכל, דנה ברגר, גלעד שגב.. בטוח יש עוד.. (וכן, קניתי דיסקים של כל אחד מהם! כמעט.. את יוני בלוך ועידן רייכל אני קונה ברגע שאהיה שוב בבית המקדש..) ראית פעם את מיקה במציאות? כן, בהופעה בניצנים אם תראה אותה, מה תגיד לה, ואיך אתה חושב שתגיב? אממ.. האמת אמרתי לה משהו בניצנים.. כשהיא בדיוק באה לפני שהיא עשתה את הבדיקת סאונד ומיהרה אז אמרתי לה "רגע רגע מיקה, חכי שניה יש לי משהו להביא לך.." חחח ואז היא אמרה "אממ.. אני חייבת לעלות לבמה אז תתן לשירלי, היא תיקח ממך.." חחחח
משהו כזה זה היה חחח.. האם אתה מכיר הרבה אנשים שאוהבים את המוזיקה שלה? אני מכיר עוד 2 אנשים שאוהבים את מיקה.. יכול להיות שיותר חח.. האם שיגעתי אותך? לא.. את חמודה
ברוך הבא! - תודה!

RTur

New member
תיקון תשובה:

אני מכיר 4 או 5 אנשים שאוהבים את מיקה.. ולא 2 כמו שכתבתי חח

heaven is here

New member
ארתור!

מה שלומך? אתה אוהב טושים? אתה חושב שהשם שלי [שירה] יפה? איזה עוד שמות אתה אוהב? ממתי אתה שומע מיקה? צבע אהוב? משקה אהוב? חיית מחמד? מסנג'ר או אייסיקיו? תפוח או דבש? ריטה או רמי? זהו

RTur

New member
תשובות:

מה שלומך? מצויין! אתה אוהב טושים? הממ.. לא ממש.. ואני אסביר גם למה חח.. כשהייתי קטן כל הזמן איכשהו הטושים היו נהרסים אצלי מהר חח אתה חושב שהשם שלי [שירה] יפה? בטח! זה שירה.. שירים וזה.. ואני חי ונושם מוסיקה כל הזמן! איזה עוד שמות אתה אוהב? וואי חח שאלה קשה.. אממ אני אוהב שמות מקוריים.. ממתי אתה שומע מיקה? מאז ששמעתי את "מגדלור" צבע אהוב? אין לי ממש צבע אהוב.. אני רק לא אוהב ורוד זוהר כזה של פקאצות חחח אני לא יכול לסבול את זה.. זה מסנוור מדי.. משקה אהוב? שוקו.. אני מכור חיית מחמד? שפן מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר תפוח או דבש? תפוח ריטה או רמי? זאת באמת שאלה קשה.. נדמה לי שאת רמי יותר אבל אני אוהב את שניהם..

ארתור-תתכונן לשאלות הסתומות שליי!

והנה הן:
אתה מכיר את הסדרה "ארתור", שמשודרת כל יום בערוץ הילדים?
אתה מכיר את גילי, בסטר ומוח?
אתה אוהב הצגות?
אם הייתה הצגה על פי סדרת הילדים "ארתור" (שאלה ראשונה), הייתה הולך?
אם הייתה הצגה על פי חייה של לירז צ'רכי הייתה הולך?
יש אחים?ואם כן, כמה?
אתה עוזר להורים בבית?
במה?
למה אתה לא עוזר יותר?
אבל אתה יודע שזה מאוד לא יפה, נכון?
מה אתה חושב עליי?
איך הייתה מגדיר את עצמך?
אתה המום מהשאלות המפגרות שלי? זהו, אולי אני אשאל עוד בהמשך!

RTur

New member
תשובות חחח../images/Emo6.gif

אתה מכיר את הסדרה "ארתור", שמשודרת כל יום בערוץ הילדים? חחחח כן.. את חושבת שלא טחנו אותי עם השיר הזה כל פעם כשאני אומר למישהו שזה השם שלי? חחח אתה מכיר את גילי, בסטר ומוח? כן, גם אני די גדלתי על הסדרה הזאת חח אתה אוהב הצגות? בטח! אם הייתה הצגה על פי סדרת הילדים "ארתור" (שאלה ראשונה), הייתה הולך? לא.. אם הייתה הצגה על פי חייה של לירז צ'רכי הייתה הולך? ברור! יש אחים?ואם כן, כמה? כן.. אח קטן אחד אתה עוזר להורים בבית? כן במה? מוריד כביסה, מביא ת'דואר, זורק זבל חח.. למה אתה לא עוזר יותר? כי הם לא מבקשים.. אבל אתה יודע שזה מאוד לא יפה, נכון? חחח מה את רוצה מכולם עם השאלה הזאת? את יודעת שזה מאוד לא יפה, נכון?!
מה אתה חושב עליי? אין תגובה.. סתאאאאםםםםםם חחחח
את חמודה!!! למרות שעוד לא יצא לי להכיר אותך כל כך.. איך הייתה מגדיר את עצמך? הממ מוסיקהוליסט שמבזבז המון כסף על דיסקים? אתה המום מהשאלות המפגרות שלי? לא.. חוץ מהשאלה המוזרה עם ההורים..

../images/Emo118.gifפגעת לי בתוכי-הנפש!../images/Emo118.gif

"אבל אתה יודע שזה מאוד לא יפה, נכון? חחח מה את רוצה מכולם עם השאלה הזאת? את יודעת שזה מאוד לא יפה, נכון?!" עכשיו אני עצובה
ואני אמשיך אם השאלה הזאת!!!
ושאף אחד לא ינסה לעצור אותי!!!

עוד שאלות לארתור!!!

אה, אה, אה, הנה עוד שאלות!
בכל יום אתה פוגש חבר?
דומה לך וקצת אחר? חחחח עכשיו שאלות נורמליות...
איפה אתה הכי לא סובל להיות?
מיהם האנשים שאתה הכי קשור אליהם?
איפה אתה הכי אוהב להיות?
לומד?
אם כן, איזה כיתה?
לפעמים קורה לך שאתה כל כך עייף, ולא מרשה לעצמך להרדם, עד כדי כך שאתה נאבק בעיניים הנאצמות שלך?
מה המילה "צונאמי" מזכירה לך? זהו..... שבת שלום ארתור!

RTur

New member
תשובות:

בכל יום אתה פוגש חבר? כן, אבל לא בכל יום
דומה לך וקצת אחר? יאפ
חחחח עכשיו שאלות נורמליות... איפה אתה הכי לא סובל להיות? בשיעור פיזיקה.. חחח מיהם האנשים שאתה הכי קשור אליהם? החברים איפה אתה הכי אוהב להיות? בבית לומד? כן אם כן, איזה כיתה? י"ב לפעמים קורה לך שאתה כל כך עייף, ולא מרשה לעצמך להרדם, עד כדי כך שאתה נאבק בעיניים הנאצמות שלך? כן! מה המילה "צונאמי" מזכירה לך? שיעור אנגלית.. למדנו על זה עוד לפני שהיה את הצונאמי האמיתי ואז כשהוא באמת קרה אז כולנו כזה נזכרנו באותו שיעור מוזר.. וחוץ מזה שזה כיף להיזכר בזה כי אין לי יותר אנגלית, סיימתי ב-י"א! חחח

RTur

New member
תלוי למי..

אם בשבילי אז מן הסתם של גברים.. אם זה בשביל המין היפה (
) אז של נשים.. חחח

למעלה