הדרו'ש ../images/Emo13.gif חח ../images/Emo6.gif
יאי איזה כיף כרגע חזרתי מהאירוח של לירזע צ'רכי, ועכשיו מארחים אותי פה חחחח
טוב אז תשובות לשאלותייך: בן כמה? ב-19 לנובמבר (עננים עננים חח) אהיה בן 17 (עוד מעט חח) איך הגעת אלינו? אממ בהתחלה הייתי כותב רק בפורום של דודו טסה ולירז שאני מנהל.. ואז בראש השנה שמתי בפורומים שונים של אמנים שאני אוהב ברכת שנה טובה, ואחד מהם היה של מיקה ואז החלטתי גם להמשיך לכתוב פה כי אני מאוד אוהב את מיקה! באיזה איזור אתה גר? באר שבע יש חברה? לא איך הכרת את מיקה? בזכות איזה שיר? בעיקרון מאז שראיתי את הקליפ של "מגדלור" ואז הלכתי לבית המקדש (טאוור רקורד'ס חח) וביקשתי לשמוע את הדיסק החדש והתאהבתי מיידית! איזה שיר של מיקה אתה הכי אוהב? אממ יש כמה: "אם אתה רוצה", "מלחמות כאילו" ו-"קח" עם איזה שיר של מיקה אתה הכי מזדהה? "אם אתה רוצה" היית בהופעה של מיקה? אם כן- איפה ואיך היה? הייתי בהופעה בניצנים השנה! היה ממש כיף, מיקה נתנה הופעה מצויינת ושרה כמעט את כל השירים שרציתי (חוץ מ"אם אתה רוצה"..) והייתה הופעה שווה מאוד! אילו אמנים אתה אוהב, בנוסף למיקה? וואו יש הרבה.. אני מקווה שלא אשכח מישהו: הדורבנים, דודו טסה, לירז צ'רכי, מה קשור, בתי, הדג נחש, היהודים, טיפקס, מוש בן ארי, רמי קלינשטיין, מירי מסיקה, אפרת גוש, יוני בלוך, הפרוייקט של עידן רייכל, דנה ברגר, גלעד שגב.. בטוח יש עוד.. (וכן, קניתי דיסקים של כל אחד מהם! כמעט.. את יוני בלוך ועידן רייכל אני קונה ברגע שאהיה שוב בבית המקדש..) ראית פעם את מיקה במציאות? כן, בהופעה בניצנים אם תראה אותה, מה תגיד לה, ואיך אתה חושב שתגיב? אממ.. האמת אמרתי לה משהו בניצנים.. כשהיא בדיוק באה לפני שהיא עשתה את הבדיקת סאונד ומיהרה אז אמרתי לה "רגע רגע מיקה, חכי שניה יש לי משהו להביא לך.." חחח ואז היא אמרה "אממ.. אני חייבת לעלות לבמה אז תתן לשירלי, היא תיקח ממך.." חחחח
משהו כזה זה היה חחח.. האם אתה מכיר הרבה אנשים שאוהבים את המוזיקה שלה? אני מכיר עוד 2 אנשים שאוהבים את מיקה.. יכול להיות שיותר חח.. האם שיגעתי אותך? לא.. את חמודה
ברוך הבא! - תודה!