חחחחח ../images/Emo6.gif בבקשה ../images/Emo13.gif
השעה עכשיו: 20:22 מה קורה? הכל סבבה מה איתך? שם: ארתור על שם מי? אממ ההורים שלי חיפשו שם עם כמה שיותר אותיות מהשם של סבא שלי ז"ל - קראו לו אברהם.. אז יש א' ופעמיים ר' חחח) איך חבריך קוראים לך? ארת, ארת'ס, סלב (חח) איך היית רוצה להיקרא? ארתור ארץ ועיר לידה: בלרוס, מינסק מידת נעליים: 40-41 צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער? יאפ שמפו/קונדישינר: מה איתם? סבון: כן חח פירסינג: לא תודה (למרות שפעם חשבתי לעשות בגבה אבל ירתדי מזה..) קעקועים: כרגע לא.. יש לי בעיה פסיכולוגית - פחד מדם.. משקפיים? מודה באשמה.. עבר פלילי: אממ לגנוב סוכריה מהמכולת נחשב? שפות: עברית, רוסית, אנגלית מזל: עקרב אחים: 1.. למזלי.. הספיק לי שד אחד קטן חחח בת כמה את נראת? 14?15? היחסים עם ההורים טובים? סביר חיות מחמד? היה לי פעם שפן.. והכלב ה*********************** של השכנים רצח אותו בדם קר.. איזה פתגם אומר לך הכי הרבה? ממתי פתגם מדבר? מהו המשפט שמאפיין אותך? העולם זה בדיחה.. מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: "ממצב?", "סבבה" "אחלה" חחח תארי את עצמך ב-4 מילים: אה? אין לי שמץ (הנה 4 מילים חח) האם... את רוצה לגור במקום אחר? לא את מאמינה באהבה וירטואלית? למה לא? את מאמינה באהבה ממבט ראשון? למה לא? את בחורה של סטוצים? לא את רוצה פירסינג? לא הכרת פעם מישהו באינטרנט? נפגשת איתו? כן וכן. בגדת בחבר שלך? לא, חס וחלילה! חבר שלך בגד בך? לא את בקשר עם אחד האקסים שלך? לא ממש, היא עזבה לקנדה חח את אוהבת ילדים? תלוי.. את ותרנית או עקשנית? יש בי קצת מזה וקצת מזה.. את מעשנת? לא! לא נוגע בחרא הזה! את מאמינה ב-ה'? :-\ את מאמינה ברוחות רפאים? חחחחחחח יא רייט.. את מאמינה בחייזרים ועב"מים? נאאא.. ניסית פעם סוג כלשהוא של סמים? איכסה! חס וחלילה! הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "כל החיים לפניו"/אמיל אז'אר (מה אני אעשה שצריך את זה לבגרות בספרות?) ועכשיו אני באמצע "מבצר דיגיטלי" של דן בראון סרט מושכר שראית: מושכר - "מת לצעוק 3", לא מושכר - "סוף העולם שמאלה" סרט בקולנוע: וואי אממ נדמה לי "שחר המתים" אבל אני לא בטוח, זה היה מזמן.. וזה הסרט הכי גרוע שראיתי בחיים שלי! שיר ששמעת: איגי וקסמן - תמיד אוהב תמיד נפגע השיר שנתקע בראש: איגי וקסמן - תמיד אוהב תמיד נפגע (אחרי שסוף סוף הצלחתי להיפטר מ"טומי" שנתקע לי, סוף סוף נתקע לי שיר טוב חח.. יש לי תסביך כזה שתמיד נתקעים לי שירים מגעילים.. ועכשיו סוף סוף נתקע שיר טוב חח) הדיסק שקנית: אפרת גוש הדיסק ששמעת: לירז צ'רכי ומוש בן ארי (אני לא זוכר איזה מהם שמעתי אחרון אבל זה בטוח היה אחד מהם חח שמעתי אותם אחד אחרי השני) האיש שהתקשרת אליו: שלומי מתיאס, המורה למוסיקה האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית הטלוויזיה שראית: "עוד סיפור אחד של אהבה" מופע לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל בערוץ 10 אתמול איש שחשבת עליו: מיקה קרני (כי אני עכשיו כותב בפורום שלה חח) בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: תלוי איזה סוג של מערכת יחסים חח להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני נוער: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: בעד, שיהנו! סקס לפני נישואים: בעד האם אי פעם... בכית בגלל בת? יכול להיות בכית בגלל בן? יכול להיות שיקרת? כן נעצרת? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא זוכר.. יכול להיות היית על במה? ועוד איך.. הייתי על הרבה במות.. חשבת שאת הולכת למות? לא.. נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא שחית פעם בעירום? לא רצית להרוג מישהו? לרצות כן, אבל לא באמת התכוונתי לרצות חח.. כמה פעמים..: היית מאוהבת: 5,6 בערך.. נשבר לך הלב: 3 בערך שברת לבבות: 1 נישקת בנות: מי סופר? נישקת בנים:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: 10-20.. התחרטת על דברים שעשית: מי סופר? האם את חושבת שאת... יפה: יופי זה עניין של טעם חחח
מצחיקה: לפעמים חברותית: כן מעניינת: זה אתם תקבעו חח חכמה: כן מכוערת: שוב, יופי זה עניין של טעם חח אהובה: לא יודע דואגת: לפעמים חמודה: אתם תקבעו חננה: לא דברים מועדפים..: מילה בת 4 אותיות: חיוך חיה: ארנב ממתק: סוכריית טופי קורנפלקס: רגיל, שוגי, קוקו חח מסטיק: אסור לי (גשר.. חח) צבע: כל דבר חוץ מורוד פקאצות וצבעים דומים לזה חח יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמידים נחשב? חורף/קיץ: קיץ סרט: סרטי אימה אני אוהב סידרה: חברים! ערוץ: 24 מכונית: כשיהיה לי רשיון, נדבר.. ספורט: כדורסל שיר: No Doubt - Don't Speak האיש האחרון ש...... ישן במיטה שלך: לא יודע ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: רוזי, ליאור ורוקסנה צעק עלייך: אחי הקטן שלח לך אימייל: תפוז? וסתם....: תפוח או בננה? בננה כחול או אדום: כחול סתיו או אביב: אביב מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי עם זה? לאכול ולראות טלוויזיה איזו ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אף אחד מהם רעש אחרון ששמעת: המקלדת? ריח אחרון שהרחת: הבישולים של אימא.. איפה אפשר למצוא אותך בלילה? במחשב/במיטה מה השעה עכשיו? 20:43