שרשור תמונות לא מוכרות

• פותח הנושא ANTM
  • פורסם בתאריך

ANTM

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

עוד תמונות מאוחר יותר

niranat

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

התמונות של איליס מד-הי-מות
תכלס, היא הכי טופ מודל שם

ANTM

New member
../images/Emo9.gifהעונג כולו שלי...!

ואיליס מ-מ-ש הצליחה אחרי התוכנית.היא באמת עשתה הרבה,ועדיין עושה אם אני לא טועה... היא ללא ספק הבחורה שהצליחה הכי הרבה,ולא רק מהעונה שלה אלא מכל העונות. קצת חבל שהפסדנו רופאה חחחח...אבל הרווחנו אחלה דוגמנית וגם זה סוג של ריפוי,לא? טוב אני אמשיך עם התמונות...בקצב קצת יותר איטי

niranat

New member
ממ זה שהיא לא זכתה זה לא ממש משנה

כי בתכלס - הזכייה נותנת לך חוזה אבל אם את לא ממשיכה איתו זה לא עוזר לך.. זה רק יכול לדחוף אותך אבל אם את לא דוחפת את עצמך אז את לא תהיי טופ מודל, בין אם זכית ובין אם לא. אבל עצם זה שאת משתתפת בתכנית הזאת זה מספיק בשביל להיות טופ מודל, אם יש לך את זה - כי בין אם ה4 מעבולים האלה החליטו שאת הטופ מודל הבאה ובין אם לא, קודם כל את מקבלת הכרה ורואים אותך ואם את טובה אז פונים אלייך מסוכנויות וכאלה, וחוצמזה יש לך כבר בוּק ויש לך ניסיון ואת כבר יודעת הרבה יותר ממה שידעת קודם - את דוגמנית מנוסה, ואם יש לך את זה את מקבלת חוזה כמו כלום. ממ וחוצמזה, לא חבל שהפסדנו רופאה
למי אכפת, רופאים יש בשפע

ANTM

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

ANTM

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

ANTM

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

ANTM

New member
../images/Emo99.gif

תמונה מהממת!!!!!!!! חחח זה צילום ממש מגניבבב לא?

ANTM

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה