שעון מעורר.... חיוג מקוצר / לחייג רגיל?
L love_asp New member 28/7/03 #43 3, כאילו דהה!? טוב, זהו. נגמר. גם כבר אין מקום בצד שמאל וגם אין בזה שום קשר לאנוק.
U UnderLittleJunkie New member 28/7/03 #44 רציתם משהו קשור לאנוק... קיבלתם!!! שיר פתיחה too long או in the sand?????
S shmez New member 28/7/03 #45 In the sand....בלי לחשוב בכלל../images/Emo70.gif אמממ...עוד קשר לאנוק.. alone together/urban solitud
A Angiepants New member 29/7/03 #46 together alone עוד קשר לאנוק- אנוק הזוהרת (בהריון)/ אנוק הנורמלית, בכל מצבי הרוח הרגילים (משקל רגיל, ובלי צאצא בבטן)
together alone עוד קשר לאנוק- אנוק הזוהרת (בהריון)/ אנוק הנורמלית, בכל מצבי הרוח הרגילים (משקל רגיל, ובלי צאצא בבטן)
N Ne§t£A Gi®L New member 29/7/03 #48 אנוק ה"נורמאלית"../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif הננ...שאלתי: אנוק כמו פעם [הצעירה יותר, עם השיער הקצר וחסר הפוני] או אנוק של היום [עם השיער הארוך יותר והפוני]? [לא מדובר מבחינה מוזיקלית]
אנוק ה"נורמאלית"../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif הננ...שאלתי: אנוק כמו פעם [הצעירה יותר, עם השיער הקצר וחסר הפוני] או אנוק של היום [עם השיער הארוך יותר והפוני]? [לא מדובר מבחינה מוזיקלית]
L love_asp New member 29/7/03 #50 בלי פוני../images/Emo70.gif שירים שקטים של אנוק (time is a jailer, tom waits) או שירים קצביים יותר (u being u, too long)
בלי פוני../images/Emo70.gif שירים שקטים של אנוק (time is a jailer, tom waits) או שירים קצביים יותר (u being u, too long)
A Angiepants New member 29/7/03 #51 אני תמיד מעדיפה את הקצביים של אנוק... כמו R U KIDDING ME את התשובה לזה נראה לי שאני יודעת, אבל בכל זאת: שיני זהב/פרלי וויטס
אני תמיד מעדיפה את הקצביים של אנוק... כמו R U KIDDING ME את התשובה לזה נראה לי שאני יודעת, אבל בכל זאת: שיני זהב/פרלי וויטס
S shmez New member 29/7/03 #52 שיני זהב...היציאה הכי מגניבה בעולם| tom waits....השיר/הזמר (כן יש כזה זמר )
T Torn New member 29/7/03 #53 השיר, ורוני>>> אני מקווה שאת לא חושבת לשים שיני זהב בעתיד , אהמ... רמקולים/אוזניות
S shmez New member 29/7/03 #54 אני שוקלת...אבל זה לא יהיה יפה../images/Emo70.gif ואני יודעת מה יפב לי... רמקולים כמה שיותר חזק יותר טוף... אממממ....בוקר/צהריים/ערב
אני שוקלת...אבל זה לא יהיה יפה../images/Emo70.gif ואני יודעת מה יפב לי... רמקולים כמה שיותר חזק יותר טוף... אממממ....בוקר/צהריים/ערב
L love_asp New member 29/7/03 #57 כאילו דהה, ברור שמוזיקה.... אבל באמת לפעמים ספרות... זה שווה... סינמה סיטי / קולנוע אחר שקרוב יותר לבית ?
כאילו דהה, ברור שמוזיקה.... אבל באמת לפעמים ספרות... זה שווה... סינמה סיטי / קולנוע אחר שקרוב יותר לבית ?
E El Caballo New member 30/7/03 #60 אקוסטית ! ../images/Emo163.gif בתופים / במחולות ? וברצינות.. ג'ימי הנדריקס / ג'אניס ג'ופלין ? El Caballo
אקוסטית ! ../images/Emo163.gif בתופים / במחולות ? וברצינות.. ג'ימי הנדריקס / ג'אניס ג'ופלין ? El Caballo