שרשור פרק יומי

../images/Emo13.gif../images/Emo122.gifשרשור פרק יומי

אזמהאםזהקצתמוקדם. זה לא כל כך נורא, רק לא להסחף ולפתוח ב4.XD (סתם) תהנו לכם.

Fay Wood

New member
אני להפסיד היום ../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

בגלל ל"ג בעומר....זוה לא טוב- קראתי פיק מוזר שגרם לי לחשוב מחשבות הזויות ומוזרות על הסידרה... אני צריכה פרק כדי להתאושש!!!!

אני יעשה הפסקת מדורה ואלך לראות

אינויאשה
טוב אני הולכת ל-
זה כיף שאני יראה היום יהיה פרק ממש מקסים חבל שזה יצא בל''ג בעומר כי נראה לי
שהיום החברות של אינויאשה יראו את אינויאשה אבל אני לא בטוחה איזה כיף שאני רואה אני כל כך התבאסתי שאתם לא תראו.... טוב לפכות לא הרוב אז ביי

ביקורת פרק.

כי אני לא הולכת למדורה שונאת מדורות זה היה פרק הזוי. מה הקטע עם הפרצופים
אה כן,נכון החסרפרצוף הזה בישי??? שזה מדהים. יאאאא... אני עייפה כדי להסביר.

פרק טוב....

לא היה לי כוח להתנחל באיזושהי מדורה... כי לכיתה לא הייתה אחת כזו... כי יש פנימייתים שלא יכולים לבוא, ואקסטרנים מכול הארץ... האיך שהוא נוצר מהיד של נאראקו... יש לי רק מילה אחת "איחסה"!!! אחרי שהוא שם את הפנים של הנזיר זה היה לא רע בכלל... ואפילו די בישי! פאקצות אמיתיות החברות של קגומה... "הבחור הזה בכלל יודע על הוג'ו?" "לא!" "אז למה הוא מקנא?!" "כנראה בגלל קוגה" "מה?! אז גם את בוגדת בו?!" "אין ביני לבין קוגה שום דבר!!!" "אז למה הוא מקנא?" "אולי כי קוגה אמר שהוא אוהב אותי" *מתפלצות* *איזושהי מהן מדמיינית את קוגה צועק שהוא אוהב אותה* "לא ידענו שאת כל כך פופולרית מחוץ לבית הספר!" "טוב... היה גם אחד שביקש ממני ללדת את ילדו.." "מה?! רק גבר מבוגר יבקש את זה!!!" "קגומה את נכנסת לצרות!!" "אבל נדמה לי שהוא אוהב מישהי אחרת!" אז למה הוא ביקש ממך?" "הוא מבקש את זה מכול בחורה שהוא רואה..." *מדמיינות (ראה תמונה)* *מתפלצות* "אז איך הולך לך עם העבריין?!" "הוא לא עבריין!!!" "הוא אלים וגס רוח נכון?!" "כן, קצת..." *מדמיינות את אינוי בצורה פריקית*

פולי3

New member
אוי, זה היה פרק הזוי. ועלוב.

נאראקו, תהרוג כבר את קיקיו ואז תתאבד [=

לי Li

New member
בישי בישי בישי *.*

אבל בישי מניאק >_> חשבתי שהוא יהיה דמות משעשעת יותר, טוב נו, למה ציפיתי? =X בכל אופן, היה פרק חמוד, לא היה יותר מידי תוכן ודברים מצחיקים אז אין לי הרבה מה להעיר. אה, אבל איך שקאגומה תיארה לחברות שלה את אינויאשה, קוגה ומירוקו קרע אותי XD מתאימים להם בגדים מודרניים
אה, ולא יודעת מה אתכם, אבל בישים ערומים בפרק לדעתי זה נחמד ביותר *.*

לי Li

New member
יש לו גוף >< פפ

בישי בישי בישי *.* והפרצוף שלו חמוד דווקא =O אני עדיין מנסה לפענח את צבע העיניים ^^"

נחמד? ^^

הייתי אומרת שזה מעולה יותר מהקצפת של המילקי
מוסו כזה מהמם, איזה פנים בישיים הוא בחר לעצמו, יש לו כישרון ^^ בחירה טובה.

לי Li

New member
אכן ^^

למרות שעל הנזיר הפנים האלו נראו טוב יותר >_> אולי בגלל העור הבהיר. ורק על הפנים את מסתכלת? XDD אני הסתכלתי על הגוף המוצק ^^" (אם נתעלם מהעובדה שיוצאים לו חלקי גוף חומים ומוזרים מהיד >_>)

למעלה