שרשור פרק יומי

לי Li

New member
היא מזכירה לו את קיקיו

כי הוא הרי חלק מנאראקו. אז הוא חושב שהיא האישה בשבילו. נראה לי 0.0;

לי Li

New member
אההה

אוניגמו היה בן אנוש מוחת שנשרף בגופו וקיקיו החביאה אותו וטיפלה בו. הוא פיתח תעבה מוזרה כלפיה ולבסוף החליט להקריב את גופו לשדים (שנמשכו לרוע שיצא ממנו, הוא היה אדם מאוד מרושע) וכך נוצר נאראקו =O זה בקצרה, מאוד ^^ אז בעקרון, לאוניגמו יש עדיין רגשות כלפיי קיקיו, וכיוון שהוא חלק מנאראקו, אז גם לנאראקו יש רגשות כלפיה. וכיוון שמוסו הוא חלק מנאראקו אז כנראה שהוא מוצא בקאגומה (שמזכירה לו את קיויו) משהו 0.0; אבל כל אלו (3 השורות האחרונות) השערות שלי ^^"

לי Li

New member
XD אם את רוצה הסבר מפורט יותר

בקשי ^^" רק מקדי אותי על איזה חלק בדיוק לא הבנת ^^"

אז אני מבקשת ^^

בפירוט על אוניגמו. מי הוא, מה הקשר שלו לקיקיו, ואיך נראקו בעצם נוצר. זה יהיה נחמד מצידך

Shale cor

New member
לסנוביששש../images/Emo9.gif

אוניגמו הוא בן אנוש, וקיקיו מצאה אותו מלפני המווןןן שנים במערה. והיא טיפלה בו והכל [לא רואים את אוניגמו, הוא מכוסה כולו תחבושות] והוא התאהב בה, אבל גם חמד באבן... מאוד.. ואז הוא הקריב את הגוף שלו לשדים, כלומר, נתן להם לאכול אותו ולהשתלט עליו וככה נוצר גוף מאוד חזק שבנוי משדים ...נאראקו... זה נורא מפתיע שדווקא את, הכי בולטת פה בפורום, פיספסת כמה פרקים.. XP

Naraku SeXy

New member
האמת, שאחרי שראיתי את הספיישל ..

פרקים 147-148 , הוא לא התאהב בקיקיו, הוא דיי רוצה להפוך אותה לשלו, אם אתן מבינות למה אני מתכוונת,..... במילים אחרות !! הוא סתם רוצה לזיין אותה !! בעע.. מקווה שזה לא גס מדיי ^^

Naraku SeXy

New member
^____^

אלב תראי מה יצא מגוויה מסריחה עכביש אובססיבי ושדים מכוערים .. הסקסי שלנו ^________________________________^

Naraku SeXy

New member
../images/Emo99.gifאאאאאאררררררררררר

אני רוצה להיותץ במקום סאשיייייייייייייי

Naraku SeXy

New member
לנאראקו יש רגשות רק כלפיי ../images/Emo99.gif

ולא ראיתי את הפרק, בעעעעע דווקא שהיה בישי ערום !! איזה שיט , טוב אבל הקליטו לי !!

לי Li

New member
את חייבת לראות

לפספס בישי ערום זה חבל =O אוף, אם הוא לא היה כזה מניאק >_>

Naraku SeXy

New member
אני יודעת ~!

רצינו ללכת ב-9 וחצי למדורה ..אבל היו לנו קרשים והם היו צריכים אותם ..בעעע אני אראה .. ^^

למעלה