יום ראשון הגיע

Little McMickey

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo165.gifיום ראשון הגיע../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif

אני פה יושבת לי בנחותה- עם חתיכת הפיצה הגדולה שלי
כמה זמן לא אכלתי, כי כמובן שאני מונעת מעצמי כי עוד מעט הנשף ואסור לי שלא להכנס לשמחה
שאין לי עדיין... ולנעליים, שגם אין לי XDD בכל מיק.... אני פה לשעתיים ועפה לשיעור היסטוריה, אחח חיי הי"בתים.. כיף חיים [yeah right]
היום היה לי מתכונת אבל לא עשיתי כי לא היה לנו חומר ולא סיימנו והמורה המז... לא משנה החליטה לעשות עלינו חרם! חוצפה של מורים! ולא מגיעה לשיעורים וזה. חוצפנית כזאת, העלתה לי ת'פיוזים. קיצרררררררררררר שאלה יומית מהו המקצוע הכי שנוא עליכן? ומה הכי אהוב? אני, מתמטיקה, אין כאלה דברים.. גרועה כמוני אין.. ואזרחות.. אהוב, היסטוריה
חולה על היסטוריה ואנגלית of courseeeeee

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifשונאת מ-ד-ע-י-ם-! וג"ג ואנגלית, אוהבת הב

עה ומחשבים ומתמ'.

גרבע

New member
../images/Emo105.gifקניתי את ה-Greatest Hits ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יו הוא כזה סקססססססססססססססססססססססס
כל כך מהמם!
והוא היה בגרנד D: התקשר אלי כשהוא הגיע:) למי שבחיפה-תזמינו מהטאוור רקורדס
היה לי היום אורטודנט D: וקניתי צמיד מה זה סקסי בהדר! ויש שם אולסטאר מה זה יפות.אבל הן עולות 250
דניP:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif שיט שאלה יומית XD

אממ מקצוע שנוא-ספורט
היא כל הזמן נותנת לי 60 ללא סיבה
XD נאאממ אהוב-אני חושבת שאסטרו 0_0 אפשר לישון שם

JuSt My LuCk

New member
אוי יופי מה שחיכיתי לו ... ../images/Emo3.gif

אוקי שאלה יומית קודם כל ואז חפירות : מקצוע אהוב: תאטרון מקצוע שנוא: היסטוריה(בגלל המורה) ,מתמטיקה(בגלל המורה) ו... זהו XD אוקי אז יום ראשון ... מממ... מעניין... (לא
) טוב אז על הבוקר בהסעות אני שומעת מחברות שלי על כמה שהיה כיף אתמול בהופעה של משינה בעפולה (בחינם ...) ולא הלכתי(יופי כי חשבתי שלא תהיה לי הסעה...בסוף היו לי שתיים XD אבל כבר היה מאוחר מדי...) והתעצבנתי על חברה ואז על עוד אחת ופאק הפקאצות בכיתה שלי לא סותמות!!! 3 שעות ברצף הייתי צריכה לשמוע את הפקה פקה פקה פקה פקה שלהן!(הן יושבות מאחורי ..) והנה הגילוי של היום! אם אי פעם חשבתן.. מי צייר את לואי ה-14 מי צייר את הנרי ה-8 מי צייר את המונה ליזה אז... טוב הכל אני! כן כן הכל אני XD סתם... קיצור בשיעור תקשורת השעממתי בטירוף וניסיתי לצייר את חברה שלי ו... טוב הציור של העיגול והקווים כבר הרבה יותר טוב XD אבל הצלחתי לצייר ג'קאס :D (נו את הסמל) ו..... ממש ביאסו לי את המצב רוח ההיפרי שהיה לי בבוקר כי לא היו נחמדים אלי :( חחח XD טוב אבל מחר יהיה טוב(אני מקווה). אז קיצור שעתיים חפירות בבוקר של תקשורת (חפירות גם מהמורה וגם מהפוסטמות שישבו מאחורי ) שעה חפירה של ספרות(אבל המורה אוהבת אותי
) שעה של ריצות 60 בספורט למרות שכל השרירים שלי תפוסים רצחחחחח ><' שעה חפירה באנגלית שבמזל ישבתי רחוק מהמורה כי שכחתי ספר אז הצלחתי להגניב אלי את הספר של מי שישב מאחורי כשהיא שאלה אותי שאלה משיעורי בית XD ושעה לשון (שעה משעממת בטירוףףףףףףף בלשון על תורת ההגאים ) ושעה אחרונה של תנ"ך(גם שיעמום ) ואני הלכתי הביתה לטחון בזמן שחצי כיתה נשארה לעוד שעתיים תגבורים
ו.... על טבעי חוזר בשלישיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!
!!!!!!!!!!!!!

sweet shir

New member
יאא היה היום בוחן במתמטיקה והלך לי טוב:)

אין לי מקצוע אהוב, אבל שנוא פיזיקה וערבית. ^^

ZivMusic

New member
שונאת את המורה לגאוגרפיהההההההההה

אני שונאת גיאוגרפיה בכללי XD, אבל בלי קשר אני שונאאאאת אותה, היא כזאת ****** אני יביא לה מכות.
והיום היה מבחן באנגלית ולא ידעתי כלום
לאנורא חפיף XD והמקצוע היחיד שאין לי בעיה איתו זה מתמטיקה P: *****לא הנדסה****** מתמטיקה XDD ~חפירוווות~ אומג וגם הייתה לי מזה פאדיחה היום XDD בשיעור מדעים אז כזה רציתי לשמוע מוזיקה כי ניהיה משעמם טילים [
] קיצר שחכתי את האייפוד בבית אז שמתי בפלאפון ולא חיברתי טוב את האוזניות וכזה שמתי שיר |השירהכיהומואיששמעתםאיפעם| ואני כזה חושבת "רגע, אני שומעת את זה מהאוזניות?" פתאום אני קולטת שכולם נועצים בי מבטים. והמורה עושה כזה "מאיפה המוזיקה הזאת?" אומיגאד זה היה כלכך פאדיחות!! למה לא שמעתי שיר נוראמלי למה?!?! ~עוד יותר חפירות~

Noa XDD

New member
נמננמ

מקצוע שנוא- גאוגרפיה..זה המצקוע שאני הכי גרועה בו.. חח וגם יש לי ולמשחפה שלי בדיחה פרטית על זה כי כולם גרועים בגאוגרפיה.
ומקצועות שאני אוהבת- מתמטיקה וגאומטריה :) למרות שבדרך כלל אני עושה תשחצים או משחקת בטלפון בשיעורי מתמטיקה/גאומטריה.

גרבע

New member
../images/Emo105.gif "בעעע מת'" ????????

מתמטיקה שליטה
רק חבל שזה קשה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עושים לכם נשף?? ../images/Emo2.gif ~ביצ'~ ../images/Emo69.gif

אצלנו אפחד לא מוכן לשלם
בקושי שלמו לטיול שנתי ולטקס סיום+ספר מחזור. את היום בזבזתי במתכונת בע"פ בערבית שהלכה גרוע כמובן. חזרתי הביתה והייתי בדרכי לקופ"ח לחיסון כשפגשתי את חברתי והיא באה איתי לעשות במקום ללכת למת' ><" אז חזרנו לביתי, הכנתי לה לאכול וחיטאתי לה ת'פצע
חחח יצאתי אמא. נסענו לבצפר לכאילו חזרות שבסוף התבטלו כי אפחד לא בא וחזרתי לביתי הקט.
ועכשיו אני צריכה ללמוד לבגרות בע"פ בערבית שתהיה מחר לפני שאני מקבלת נכשל גם בזה ^^ |תילתן|
שאלה יומית לא שאלת כבר? XDDD אממ אהוב היה ספורט [עד שעשיתי בזה בגרות וסיימתי עם זה לכל חיי
] וגם אנגלית למרות שמשעמם לפעמים ולפעמים מת'. כןכן
. שנוא עליי כל השאר XDDD במיוחד ביו' ואזרחות וגם היה פעם הסטוריה לפני שסיימתי גם עם זה P:

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכןכן, חזרתי מאושר מההליכה החודשית לסנטר

עם..
TOTP(כמו כל חודש)
דיסק של TENACIOUS D!!!!!
חולצה של THE WHO ועוד כל מיני בגדים בסיסיים
ו!!!!!!הייתי באוזן השלישית הם אמרו שנגמר, אבל יש להם 2 דיסקים של מקפליי!!!שזה אומר JML כנראה..אבל עוד משהו גם!!!!! והוא אמר שלא DVD רק דיסקים אז..!!!! חחח אז קיצר היה אחלה יום חוץ מכאבי מחזור שזה משהו נוראי כל הסנטר... אהוב:תקשורת(קולנוע וזה..
) שנוא:מתמטיקה

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif היום לא היה משעמם

משום מה הוא לא היה משעמםם אני בהלםםםםם אני לא יודעתתת מה לא היה משעמם ביום הזהההה אבל הוא לא היה משעמםם (ס'פיצול אישיות) שעה 1 - ספרות - הצגנו את העבודות בסיפפרות שעבדנו עליהןןןן חודש אם לא יותר!! שעה 2 - של"ח - יום חמישי אנחנו יוצאים ליום שדא וווהוווווווווווווו שעה 3 - ספרות - המורה הקריאה למי יש 3 מינוסים בהכנת שיעורים בית ויורד לו 10 נקודות מהציוןןןן חשבתי שאני תהיה אחת מהתלמידים האלה אבל אני לאאא
|
שעה 4 - מקרא - דיברנו עם המורה על אחת המצוות שכתובות בתנ"כ שזה כבד את אביך ואת אימך ואני פשוט לא הפסקתי להצביע אבל המורה לא בחרה אותייייייי
שעה 5 - אנגלית - היה לנווו הכנה למיצ"ב שעוד מעט יהיה לנו באנגליתתת ובנתיים כל פעם הם מביאים לנו דפים יותר ויותר קשים ומשום מה... הדפים קליםםם ליייי
בלי עין רעה טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה. תשובה: המקצוע האהוב עליי הם: אנגלית
המקצוע השנוא עליי: ערבית

למעלה