יום ראשון הגיע

rox love BSM

New member
Oh Sunday

האמת היה יום נחמד,לא הלכתי לבית ספר כי אבא שלי הרשה לי XDD ולא סיפרתי בוסף מה עשיתי בעצמאות: אז אני ואח שלי לקחנו את כל הגינס שאבא שלי הביא מאירלנד (אחרי שהוא לקח 10 לעצמו) וייצאנו החוצה עם חברות שלי וחלק מהחברים שלהן. היה כיף ומצחיק. אח"כ ביום שישי לא הרגשתי טוב כל הבוקר אבל אחה"צ התחלתי להרגיש יותר טוב אז אני ואח שלי הלכנו לים ונשרפנו XDDD וזהו בסה"כ היה יום עצמאות נחמד. אבל מחר בית-ספר
והמקצוע השנוא: מתמטיקה אוביסלי,תנ"ך ספרות אהוב: אנגלית XD היסטוריה (ולא
בגלל המורה כי היא ממש כלבה)וגאוגרפיה כי זה מקצוע קל ולא עושים בו כלוםXD

white in Angel

New member
יום ראשון הכי דיכאון

שונאת את יום ראשון המיוחד שיש לי שעתיים [שעה וחצי יותר נכון] שלא לעשות כלום עם המורה הז...לא משנה הזאת לאנגלית שנותנת לנו שעה שישית והיא אפילו לא באה... שעתים של כלום שלא עשיתי בהם כלום חוץ מלשחק במחשבים אצלינו בבצפר ולהיות במייספיס ובפייסבוק.. יופ משעמם ומדכא רק בגלל שלא עשיתי כלום...בשעות האחרונות... בידיעה שאחר כך אני צריכה ללכת למקום מסוים באותו איזור. בקשר לשאלות היומיות: המקצוע הכי שנוא עלי זה מתמטיקה אהוב: אמ...אנגלית [כי אני אחת מהחזקות בכיתה שלי (הקבצה)] ותנ"ך [יש את החופרים של זה בבית] וזהו...............

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifנה.. יום משעמם ><

- הסטוריה אנגלית, ושיעורים חופשיים XD
-מתמטיקה מדעים, הבעה, תנ"ך

Fall Out Inbar

New member
"מדובר פה בסכנת מוות.."../images/Emo11.gif

המנהל האידיוט מעודד אותנו.., הוא סיפר לנו שיש טילים שנורים בלי התראה [כאילו, בלי לשמוע 'צבע אדום' לפני זה] ושמעכשיו כל בום ששומעים חייבים להכינס לממד ל-10 דקות, כי מטח של כאלה, זה לפחות 3 <!!!> ואני כולי בפחד כל היום, לא מתרחקת לשום מקום שאין מקלט בסביבה. ובאנגלית היה מצחיק כ"כ, שני ילדים שיחקו כדורגל בחוץ, ועף להם הכדור על הגג והיה בום, אז.. רצנו לממד! נו, טוב שאני מסוגלת לצחוק על זה ><" לולה: ענבר, סתמי את התחת אני: אה .. לוה, סתמי.. את.. אה.. לולה: *מבט של אין-לך-מה-להגיד* אני: סתמי את הפוט XDDD חוץ מהפחד, יום חביב ^^

../images/Emo19.gif אמאא , מסכנים =\

איפה את גרה? בשדרות ?! O =. ותאמת זה דיי מצחיק , אבל לא מצחיק XD | : חח עזבי ,

Little McMickey

New member
../images/Emo24.gifאני מקווה שהכל יעבור כבר ומהר!!

גמאני צחקתי הרבה על המלחמה שהיה בצפון חח ירו עלינו טילים ואני כזה צוחקת לפחות שמרתי על חוש ההומור שלי

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif אין לי כותרת מעניינת ../images/Emo3.gif

מבחן במת' , ביקור בבית משפט וזהו
יום מרתק
. NOT
יש רק ציטוט אחד שהיה חביב :) אני רושמת עכשיו כי אני אשכח עד המקוויקנד
כמה ילדים [אני בניהם] עשינו את המבחן במת' בשעתיים הראשונות במקום בשיעור מת' שלנו [שהוא שעתיים 3+4] . אז הצטרפנו לכיתה אחרת עם מורה אממ.. די טיפשה
אז היא הסבירה משהו על הטורים של המבחן , זה היה מחולק טור @ וטור # . אז היא אומרת : "בטור @.......................... ובתור של הרשת הזאת" יענו ה#
זה היה די משעשע
השאלה שונאת - גאוגרפיה [כל ככככככך] , היסטוריה , של"ח , הבעה , לשון אוהבת - לא אוהבת ממש חחח .. אין לי בעיה עם ספורט
יש מקצועות מציקים וחופרים אבל אני לא שונאת אותם .. כמו - ערבית, מתמטיקה, אנגלית ומדעים [לא מקצוע חזק אצלי]

YuvalJones

New member
לא כיף.

יש לי מיגרנות מהשניה שפתחתי את העיניים שלי בבוקר. מחר יש לנו ערב שורשים מזטומטם ואין לי כוח לזה
כל החברים שלי נוסעים ליומיים מלון ליומולדת של ידיד טוב שלי ואני לא אהיה כי דודה שלי מתחתנת[אז זה גם טוב וגם רע] אבל רע כי רבתי אם מישהי שלא הייתי צריכה לריב איתה, כי זה כלכך לא מתאים לי עכשיו. אבל מצד שני זה כלכך אני להסתבך בכל דבר אפשרי. ביום שלישי יש לי מבחן באנגלית, וזה בערך הדבר היחיד שמשמח אותי כרגע באופק. אבל גם החתונה של דודה שלי ומקס ברנר ביום שלמחרת.. כואב לי הרגליים והגב מהריקוד. ואני לא יודעת מה לעשות כבר בענייני א'-א' [שני בנים.] חוץ מזה, הכל פשוט נהדר! אל תשאלו. בקשר לשאלה - מקצועות שנואים זה מתמטיקה,גאומטריה וערבית[ששנה הבאה יתבטל] ואהובים זה אנגלית.ושיעורים חופשיים. איי הייט מיי סלף.

kelly7i

New member
אני לא טובה באנגלית../images/Emo10.gif../images/Emo71.gif

וזה ממש חשוב לי לשפר אותה. המקצוע השנוא עליי- מחשבים. אהוב- מתמטיקה.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני אומרת, לפי הדרך שלי

אני למדתי אנגלית בעיקר ממוזיקה ומלראות מלאמלאמלאמלאמלא סדרות\סרטים בטלוויזיה אין אני מכורה לסדרות של אמריקה.. חח וככה למדתי אנגלית כמובן..

butbut

New member
../images/Emo126.gifהתגעגעתן../images/Emo35.gifחעחעחע בוט חזרה לחיי רווקות:]

אז כן. היום חזרתי לחיי רווקות-ואל תדאגו הכוח הנשי ניצח במערכה:] ^^ נקווה להתעדכן מהר בהכול-לחדש קשרים ולומר סליחה לבנות שאני אוהבת

butbut

New member
../images/Emo126.gifוסתם כי כייף לי ויש לי מצברוח מעולה../images/Emo9.gif

michalie XD

New member
היי חזרת../images/Emo70.gif

XDD עוד רק השבוע חשבתי עלייך ואמרתי לעצמי "למה בוט כבר לא מגיבה פה יותר?"

butbut

New member
../images/Emo126.gifכע אבל אני בטח ינטוש שוב

יותר מידי בגרויות><

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לפחות תבקרי מדי פעם, תראי סימן חיים, לפחות במסן

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifמה רווקות?!?!

זתומרת שאת רווקה? זתומרת שאין יותר עידו? Oo פיספסתי משו?

butbut

New member
../images/Emo126.gifנפרדנו...רציתי להיפרד ממנו בשישי אבל

יצא שנפרדנו אתמול ביחד. פשוט מיצינו ת'קשר:]

למעלה