שבת שלוםומבורך

דוטקצי

New member
רוצים גם את המנגינה

לא, ממש לא שומעים,,, זה רק מילים,,, רוצים גם את המנגינה שבוואדי מנעימה.

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifהפעם :ניסיתי 4 פעמים והצלחתי בכווולם.

כל 4 הקישורים = אותו הדבר
שבוע טוב ! פרויז.

דוטקצי

New member
שבוע טוב ומבורך

היום התוודעתי לפורום: תרבות פרס שאת כל בני משפחתי ממש תפס, כל שיר ומנגינה את כל האווירה בביתי הרנינה, כל בקשה נענתה בהקשה- על המקלדת, ובביתי שמח כמו ביום הולדת, תודה לכולם ו,,במיוחד לפריוז שהצית לבעלי את הפיוז שרקד ופיזז כל השבת, שבוע טוב ומבורך לבאי פורום תרבות פרס, דוטקצ'י

פרויז1

New member
../images/Emo24.gifלרשותך וגם של קאצ'ו שלך.

אנחנו הורגלנו לשם הפרטי הזה בבי"ס תיכון. תוסיפו בקשות ונשתדל לעמוד בציפיות. רק תספרי על הפורום לכל הפרסים. ושיבואו! אה? אנחנו בודקים
פרויז.

שבוע טוב לכולם!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

פרויז אפשר להזמין עוד שיר אחד?" Harfe nagofte" מאלבום (حضرت عشق)Hazrat-e Eshkh של OMID,אני מקווה שהצלחתי לאיית נכון באנגלית, זה שיר מאד ידוע ופופולרי גם באירועים........ ושיר הזה בשבילך(ולכל המשתתפים)
http://www.youtube.com/watch?v=KxU1q3zc2Lo תודה רבה לך על ההשקעה בשבילנו!

פרויז1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo79.gifשבוע טוב גם לך, אלנה.

את מבקשת : מאלבום (حضرت عشق)Hazrat-e Eshkh של OMID אני מצאתי את האלבומים האלה : לצערי זה לא כלול במאגר שבהישג ידי. البوم انتظار البوم باران البوم کنسرت زنده البوم پیروزی البوم هر دو عاشق البوم پرسه های عاشقانه את מעוניינת בשיר שמע מהאלבומים האלה? אשמח מאוד. בינתיים קבלי את זה לצפייה ושמע : כנ"ל - אבל מבטיחה לי שלא תבכי. ואם תיעצבי, את סוגרת!!! שבוע טוב ! פרויז.

דוטקצי

New member
האנשים הנהדרים האלה מחוברים לטבע, נהנים ממנו

השיר יפיפה, רוב השירים שירי אהבה,,, אפילו המאהב הלטיני שלי מתמוגג מנחת, אבל הקישור שנתתם לגולה סאנגאם, הוא למילות השיר ,,,ולא עם מנגינה, אגב החורף שממשמש ובא מזכיר לי שאבי היה שר לגשם:"בארון בארונה ,זמינה טאר מישה,,," שיר ישן וחביב שמוכיח כמה האנשים הנהדרים האלה מחוברים לטבע, נהנים ממנו -שרים לגשם!!! וזה לא מובן מאיליו,, האם במקרה יש למצוא את השיר? שבוע טוב ותודה רבה דוטקצ'י

פרויז1

New member
החיבור של האנשים הנהדרים האלה לטבע,

הוא חיבור של ממש. חיבור אל הקוסמוס. אני חש את זה. משהו עילאי. מרומם רוח אל על - אל מרומים חסרי גבולות. אההה... דס! דס! יצחק!!!
דס! דס!!! לילה טוב! פרויז.

שוב חייכתי , פרויז!../images/Emo51.gif

חוץ מאלבום "VICTORY" -יש לי נראה לי כל הדיסקים שלו- "גשם","שנינו אוהבים", "הוד מלכותה אהבה"(שלא מצאת) ויש גם(לא לצחוק!) קלטות עם שירים שאני שומרת ולא אזרוק לעולם! -אני מעריצה הלא נסתרת שלו. אני מכיר את אומיד אישית, הוא בחור מקסים וכשרון נפלא ו"מלבורו לייטיס" שלו לא הורסים את קולו המדהים.הוא גם אדריכל במקצועו- למד באוניברסיטת אנקארה בתורכיה, וגם מדבר עברית מאד טובה -הוא נשוי לבחורה יהודיה ממוצא פרסי שהתאסלמה למענו. תודה על השיר !

פרויז1

New member
שמח שחייכת. רק תחייכי ובלי בכי, אה?

לא מרשה לך לבכות. מתאים לך החיוכים. מאיפה את מכירה את הזמר הפרסי הנפלא הזה באופן אישי? תוכלי לסדר ביקור שלו כאן בפורום? למען החברס'? אנחנו נדאג ל]פרסום בכל הפורומים על בואו, וכל אחד יוכל להציג לו שאלות, עניינים וכ"ו. חזרתי מחתונה פרסית. איזה לילה!!! לילה טוב יקירתי! ולא לשכוח: רק לחייך, אה? פרויז.

איזה כיף לך פרויז!

אין ,אין על האירועים של עדה הפרסית!לפני הרבה שנים אני הייתי פקידה בעולם השמחות שגם בעלים וגם רוב הלקוחות היו פרסים ואני יכולה להעיד איך נראה אירוע של פרסים-בגדים יפים, מוזיקה הכי שמחה, אוכל מעולה והמון ריקודים. במסגרת עבודתי גם הכרתי כמה זמרים-את אומיד, את חזי פניאן וגם אחיו שמוליק שהיה אז שדרן ברדיו "סדייה איראן",את אפשין.נראה לי אומיד עכשיו גר בחו"ל ורק קופץ לביקורים ונותן כמה הופעות בישראל. רעיון להזמין אותו לפורום נהדר, נראה לי אפשר לברר את זה עם אנשי הקשר שלו מתי הוא מגיע .בתוך עדה הפרסית אתה תצליח לברר את זה די מהר נראה לי. ועוד שיר שלו,מוקדש באהבה לכל המשתתפים בפורום הנפלא הזה http://www.youtube.com/watch?v=6EYiAqK9h9Q

פרויז1

New member
כייף אמיתי ואוטנתי.

בנוסף למבול של שמחות משפחתיות שניתך עלי בתקופה האחרונה (עוד אחת בעוד שבועיים), אני גם מתפנק כל יום חמישי בארועים תרבותיים (בלעז:חפלה
) פרסיים. וזה תידלוק אמיתי לשבוע שלם. מומלץ. פרויז.

למעלה