ברוכה הבאה שלום
M MIDNIGHT SKY New member 30/10/09 #30 נווווווווו ! קומאון,אדם ! אנטרטיין מי !! I NEED SOMETHING!!! אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי !!!!!! אנייי מתחרפנננתתת
נווווווווו ! קומאון,אדם ! אנטרטיין מי !! I NEED SOMETHING!!! אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי !!!!!! אנייי מתחרפנננתתת
B be a bee New member 30/10/09 #39 עד איזה שעה התוכנית?../images/Emo55.gif כי השיר בטח יהיה בחמש דקות האחרונות או משהו:|. ryan is a tease
עד איזה שעה התוכנית?../images/Emo55.gif כי השיר בטח יהיה בחמש דקות האחרונות או משהו:|. ryan is a tease
B be a bee New member 30/10/09 #45 מה מיילי סיירוס, מה:|../images/Emo55.gif זה מזכיר לי את התמונה הזו של קראדם שכתוב "DO ITTTTTTTTTTTT", הציפייה תהרוג אותי:O.
מה מיילי סיירוס, מה:|../images/Emo55.gif זה מזכיר לי את התמונה הזו של קראדם שכתוב "DO ITTTTTTTTTTTT", הציפייה תהרוג אותי:O.
M mokasosex New member 30/10/09 #63 כיף חיים ../images/Emo4.gif רק הגששם והקור מצליח לעודד אותי עד הסינגל
R Rider on a storm New member 30/10/09 #54 ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif ציוץ מאדםםםםםםםםם adamlambert Just got up! I'm so excited!!!!!! U ready?? Turn it up!!!!!!!!!!!!!!! omgomgomgomgomg יאייייייייייייייייייייייייייייי
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif ציוץ מאדםםםםםםםםם adamlambert Just got up! I'm so excited!!!!!! U ready?? Turn it up!!!!!!!!!!!!!!! omgomgomgomgomg יאייייייייייייייייייייייייייייי