שוב בפינתנו -דיסקים

mekl

New member
לגמרי../images/Emo3.gif

שלמה גרוניך בכלל מכוער...
אבל מזה משנה אם הם יודעים לעשות מוזיקה..

A t z a

New member
עטיפות טובות? מממ...שאלה טובה מאוד../images/Emo80.gif

חכו שניה אני הולכת לבדוק בחדר שלי חזרתי
טוב אז ככה: 1.עטיפת הדיסק של דנה עדיני, עטיפה ממש מגניבה ותואמת לאווירה שבדיסק ולסגנון המוזיקה (לדעתי,כן?). 2.העטיפה של misery is a butterfly של הבלונד רד הד...היא מקופלת 3 פעמים בצורה מגניבה
חולה על זה. והיא נראית עתיקה כזאת
! 3.העטיפה של "אדום" של איגי וקסמן..סתם מגניבה ומקורית...מישהו אפילו קיעקע את העטיפה על הכתף אי שם לפני 10 שנים בערך
(מאז הוא הספיק להסיר את הקעקוע בניתוח לייזר) לא עולה לי עוד

ניר86

New member
קודם כל אני אענה על השאלה הקודמת ...

פשוט נכנסתי עכשיו וראיתי את השאלה ואין שאלה שיותר מתאימה לי חחח מהשאלה הקודמת ... כי יש לי כ"כ הרבה דיסקים ... אולי הכי הרבה מכולם פה חחח ובלי שחצנות חחח אז ה 5 שהייתי מציל הם : 1. מירי מסיקה - מירי מסיקה (הראשון) 2. נעם רותם - עזרה בדרך 3.סינרגיה-צועקים על אהבה ( הראשון) 4.עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט 5. אביתר בנאי - אביתר בנאי ( הראשון ) וזה היה ממש קשה ... בלי להסתכל על כל האלבומים שבבית הכל מהראש... ואם הייתי יכול להכניס עוד אחד זה היה האלבום השני של יוסי אזולאי - יום אחד איתך ... ולשאלה השנייה... ואני חייב לציין ששוב הכל מהראש ואני לא בבית לראות את כל האלבומים מול הפנים...ועוד לפני שהגעתי למה שצליל כתבה על גלעד שגב זה האלבום הראשון שעלה לי בראש ..אז ככה : 1. גלעד שגב - האהבה נשארת 2.כנסיית השכל אוטוביוגרפיה 3.לירן נדל - קרוב יותר 4. אביתר בנאי - עומד על נייר 5.כפיר אפשטיין - כפיר אפשטיין כי התמונה ממש מקורית ומעניינת ... ושוב הכל מהראש אני בטוח שאני אגיע הביתה ואראה את כל הדיסקים אני אתחרט על כאלה שלא רשמתי ... וניל של סיון שביט,רגע לפני ש ..של שירי ועוד ועוד ועוד ... לאב יוו - ניר

למעלה