i c y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שלום, קוראים לי רוני ואני חדשה פה.
הבטחתי לאור שאני אצטרף לפורום הזה כשאסיים לקרוא את "בשורות טובות", אז... הנה אני פה...
ממש אהבתי את "בשורות טובות", אני חושבת שזה ספר חכם וגם כתוב ממש יפה.
בכל אופן, אני מקווה להשתלב בפורום ולקרוא עוד ספרים של טרי פראצ´ט (המלצות, מישהו?
). המממ... זהו, בינתיים.
אתם מוזמנים לנצל את השרשור כרצונכם!
רוני

Death of Rats

New member
לקרוא שוב. עכשיו ../images/Emo11.gif

סתם
אבל זה באמת ספר שחייבים לקרוא לפחות פעמיים. אחרת לא מבינים את הגאונות וכמה שהספר הזה מדהים. אישית קראתי אותו בינתיים רק שבע פעמים ואני עדיין מוצאת דברים שלא עליתי עליהם (על הבדיחה עם אלביס בסניף של לורד בורגר עליתי רק בפעם הרביעית
). ספרים מומלצים? "תרועת מוות" (יש לי את הגראפיק נובל של זה, אגב. איזבל היא כל כך לא איזבלית!) "איש הקציר" (מוות
) "מכשפות בחוץ לארץ" (אחד הספרים הכי קורעים בסדרה, לדעתי). וכמובן שרצוי לקרוא את כולם באנגלית (*סותמת את הפה כי אני קראתי בעברית. מה לעשות שאני לא גרה בתל אביב ויכולה לקנות הכל מחנויות ענקיות. סטימצקי באור עקיבא/חדרה זו לא אטרקציה גדולה
).

Fingertip

New member
בקשר לבדיחה על אלביס...

אז בטח כבר ראית את הרמז המוקדם שיש עליה? אם אתה רוצה הכוונה, תקראי שוב את הקטע עם רד זויבינגר והיעתון שבו היא עובדת... קלטתי אותו רק השבת כשהחלטתי לקרוא את הספר עוד פעם. לא סיימתי אותו, וכנראה שלא אסיים - יש לי עוד את כל Night Watch לקרוא!!!!! (אוף, לא התרגשתי כל כך כבר הרבה זמן!) אהד.

dino_din

New member
מה לא אטרקציה ????

סטימצקי חדרה/גן שמואל זה הדבר !!! לי יש משם את : The Light Fantatic Mort The Colour Of Magic Guards! Guards! Equal Rites Thief Of Time לפחות נדמה לי שזה משם... :) אז אנא לא לזלזל... דינו :)

Death of Rats

New member
אה, אז זה ברור למה אין שם...

חדרה דווקא באמת טוב. רציתי משם את סול מיוזיק אבל אימא שלי לא הסכימה לי
ולי לא היה כסף... אבל בגן שמואל. טוב, בפעם האחרונה שהייתי שם (אתמול) שכחתי לבדוק... אוף, ודווקא קיבלתי ספר (ניסו לסחוט אותי לצאת מהבית. שאלתי מה יצא לי מזה. אמרו לי מה שאני רוצה. לקחתי ספר וגלידה....) אבל כשבדקתי לאחרונה לא היה שם אף ספר ולפני זה קניתי משם את מובינג פיקצ´רס מתוך מבחר עתום של שלושה ספרים...

כל ספר...

כל ספר שיש לי נחרש מכל כיוון ישר והפוך.. אין אצלי ספר שלא נקרא פעמיים (חוץ מפולחני כשף אותו אני לא אפתח יותר לעולם) ושוב, יש דברים שכבר נמאסים.. למשל באיש הקציר... כמה פעמים אפשר לטחון את הבדיחה של איש הדלי? ובכל זאת , יש קטעים שתמיד אפשר לחזור ולקרוא אותם , כמו למשל הקניון , עם העגלות הלוחמות והפועלות , וכדורי השלג... ושמישהו יסביר לי את הבדיחה של "והם הלכו בדרך הארוכה, והן ראו את הפיל.." מאגנה, הלוך ושוב, בע"מ

Fingertip

New member
איפהשהו בספר הם אמרו שהם בחיים לא

פיל, אז הם הלכו בדרך הארוכה, וראו את הפיל. כלומר, הם לא חזרו ישר הביתה... אני חושב שזה די קשור להמשך ב-Lords and Ladies שלקח להן חצי שנה לחזור... אהד.

SaidinsTaint

New member
מחווה לשר הטבעות

בערך - סאם תמיד רצה לראות אוליפנט. רגע בעצם הוא רואה לא? אבל הוא מזכיר את זה די הרבה

The Mad Hatter

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

בשורות טובות זה אחד הספרים שאף פעם לא נמאס לי לקרא. עכשיו לקחתי אותו מהספריה בפעם השישית, בערך (העותק שלי משוטט לו אי שם ברחבי...אה...כבר איבדתי קשר). ספרים שכדאי לך לקרא, בתור התחלה: אור מופלא (The light fantastic)(לא צבע הכשף. אני קראתי את זה אחרי שקראתי את רוב ספרי הסדרה ועדיין לא הבנתי שום דבר עד קריאה שלישית, בערך...את מוזמנת לנסות. זה רק המקרה שלי...:)) תרועת מוות(Mort) ואחריו את איש הקציר (Reaper man) שניהם ספרים ענקיים. ואת אחיות הגורל )Wyrd Sisters) שזה הספר ממנו התחלתי לקרא ואני ממש אוהבת אותו, למרות שאור תחלוק עלי...:)) יש ספרים יותר טובים, לדעתי, אבל אלה ספרים להתחיל לקרא איתם ו...זהו. :) ברוכה הבאה! *_* אפשר להשיג את night watch בארץ? כי בסטימצקי שליד הבית שלי לא מצאתי... למרות שאני יכולה לחכות קצת. בינתיים אני מכריחה את עצמי למצוא זמן בשביל לקרא את ג´ינגו...://

Fingertip

New member
בקשר ל-Night Watch...

עוד אי אפשר להשיג אותו בארץ, כי לא מייבאים ספרים עם כריכה קשה. אם אתה רוצה לקנות בארץ, אתה צריך לחכות עד שזה יצא בגרסה הרכה, ואז זה באמת לא לוקח הרבה זמן. אם אתה לא יכול להתאפק, אתה יכול לבקש ממשהו שנוסע לחו"ל להביא. או להזמין ב-Amazon.co.uk - זה לוקח משהו כמו שבוע להגיע... כבר הזכרתי שיש לי את הספר?!?!?!?!?!?! אתם כאלה מבאסים - גם לי מותר להתלהב כשיוצא ספר חדש... דרך אגב, זוכרים שאמרתי פעם ש-Thief of Time ההיה אמור להיות תת-עלילה של The Truth? לפי איך שהולך הספר, זה נראה כאילו הוא היה אמור להיות תת עלילה של Night Watch... אהד.

i c y

New member
תודה-../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

-על הברוכה הבאה ועל כל ההמלצות!

Lampio

New member
אני

נורא נורא אהבתי את carpe jugulum אבל קראתי אותו לפני המון זמן ואני לא זוכרת מה עשיתי איתו... איזה באסה... אני מתה לקרוא את זה עוד פעם...

נא לא לשכוח...

שלום, גם אני חדשה כאן... בקשר ל"בשורות טובות", לא לשכוח שטרי פראצ´ט אינו היחיד מאחורי הדבר המופלא והמצחיק עד דמעות - ישנו גם ניל גאיימן... עוד לפני שהכרתי את ניל גאיימן בפני עצמו יצא לי לקרוא את יצירת המופת - ולדעתי אני צריכה לקרוא אותו שוב, פספסתי חצי ספר... טוב, אז אם כבר המליצו על כל הספרים האהובים עלי מהצד של החתן (פראצ´ט), או במילים אחרות על הספרים של מוות... לי נשאר להמליץ על הצצה בצד של החתן (גאיימן) - "לעולם לא עולם" (neverwhere) הוא ספר פנטסיה מעולה (לא קומי לחלוטין, בניגוד לפראצ´ט) שהזכיר לי למה מלכתחילה התאהבתי עד כלות בז´אנר. "אבק כוכבים" - פחות קומי, יותר נאיבי ומקסים. ישנם גם ספרי הקומיקס של sandman שמסיבות ברורות (זה קומיקס...) לא תורגמו לעברית, אבל האנגלית פשוטה וקולחת. הבעיה היחידה עם הספרים האלו - להשיג אותם (לדעתי רק בהזמנה מחו"ל אפשר)...

ניל גיימן זוועתי!

בלעולם לא עולם (שמשום מה קניתי את הספר אין לי איך להיפטר ממנו היום) , הבדיחות כל כך רדודות , העלילה שחוקה וצפויה... הטימטום גועה, ושימי לב לאלמנט ש"נגנב" מבשורות טובות, שתי דמויות שחורות ומרושעות שעושות צרות לכל אורך הסיפור... אבק כוכבים הוא ניסיון ליצור אגדה (בהשראת ק.ס.לואיס) , אבל זה יצא כל כך מחורבן.. זה סתם עוד סיפור ילדים עם מסרים אירוטים והטיית הפועל ש.ת.נ מופיעה בו יותר משמונה פעמים! נכותי מגיימן פעמיים.. אני לא מוכן להסתכן יותר.. בפעם הבאה שמישהו יאמר לי לקרוא גיימן הוא חוטף את הספר בפרצוף.. כמו הבנאדם המסכן ההוא שתחב לי את הארי פוטר ליידים... מאגנה, אלימות פיזית מתונה, בע"מ

Death of Rats

New member
היי, לא לרדת על ה"פ!

אני דווקא מאוד אוהבת את ספרי הארי פוטר. האמת היא שהפורום שהתחלתי ממנו היה הארי פוטר
. צריך להתקדם בסדרה ואז לדעתי היא נהית מענינית אבל מילאף כל אחד ודיעותיו שלו.... בקשר לגאיימן: קראתי את אבק כוכבים (אהבתי. מתוק כזה אם כי קצת קיטש וחלק מהקטעים פשוט תקועים). חברה שלי הביאה לי ליומולדת את הספר החדש שלו באנגלית (חמש מאות ומשהו עמודים שעכשיו הסתבר לי שיצא התרגום שלהם ומפדח אותי לקנות אותו כי לא ננעים לי מחברה שלי...) ועוד לא קראתי... בכל אופן, פראצ´ט רולז ^_^! והאמת היא ששמתי לב שגם בעולם הדיסק יש המון קטעים שכבר היו בבשורות טובות אז לא להגיד את זה רק על גאיימן!

למעלה