dino_din

New member
לא נעים לי להגיד אבל...

גאיימן פשוט מצויין. לעולם לא עולם הוא אחד הספרים הטובים שקראתי.... גם הומר, גם מתח, גם אקשן, והכל בעלילה אפלה עם הומור ורעיונות מדהימים. בלי ספק, אחד הספרים הטובים שקראתי ! גם אבק כוכבים, למרות נטייתו לקצת קיטש והעובדה שהוא קצת איטי, לא כל כך רע אבל עליו לא הייתי ממליץ עכשיו אלא אם כן הוא בטעות נמצא בסביבה ! בברכה, דינו.

The Mad Hatter

New member
היי, >:/

קודם כל, הארי פוטר זה ספר ילדים חביב ולא מזיק (ברובו *_*). הוא היה הספר הראשון שהתאבססתי אליו (לפחות בגיל בו הייתי יכולה לחשוב בעצמי) בכיתה ז´ בערך (מה שעצוב זה שזה לא היה כל-כך ממזמן...://) והוא די משעשע. ובקשר לניל גיימן-לקחתי את אבק כוכבים ולא היה לי כח לקרא, אז ויתרתי והחזרתי לספריה. אחר-כך החלטתי לתת לניל גיימן עוד צ´אנס ולקחתי את לעולם-לא-עולם, וזה ספר ממש יפה. אני לא יודעת בקשר לבדיחות, אבל זה באמת ספר טוב. את אבק כוכבים ניסיתי לקרא שוב, נעצרתי לקראת הסוף, וכמו שאני עושה בד"כ לספרים שאין לי כח לקרא-קראתי את העמודים האחרונים ונטשתי אותו לאנחות. אבל הוא ממש *לא* סופר גרוע. ובקשר להעתקות מבשורות טובות, יכול להיות שזה בגלל שקראתי את lords and ladies ישר אחרי בשורות טובות, אבל נראה שלטרי פראצ´ט היו חסרים שמות. טוב, יש את אגנס (אבל אגנס זה שם שיכול לחזור, תגידו בטח, לא?) , אבל היו עוד כמה שמות שחזרו ושאני לא ממש זוכרת (זה בטח בגלל הגיל...). לא קראתי את הספר כבר הרבה זמן. מה שאני כן זוכרת זה Amanita DeVice שהיתה...נראה לי אחת מהמכשפות המודרניות...:/ בקשר לאלמנטים גנובים, המממ...אף-פעם לא בדקתי, אבל סביר להניח שאלמנטים חוזרים בספרים של אותו סופר. כמו ש, נניח, lords and ladies וcarpe jugulum (איך כותבים את הדבר הזה?!) די דומים ברעיון...ו...זהו. :)

הבדיחות המאולצות...

מה שמצחיק במה שאת קוראת לו "נראה שלפראצ´ט חסרים כמה שמות" זה הכוכבים האורחים שמציצים מפעם לפעם בספרים שבהם הם א הגיבורים . כמו סתמרוח ב- "מורט" , זה משעשע.. חוש ההומור של גיימן הוא לא דבר שהוא הצטיין בו... מכל הספרים שלו שהכריחו אותי לקרוא התאכזבתי ממנו , אני לא אנס יותר.. אבל לזכותו יאמר שבספרו "אבק כוכבים" יש פינה קטנה של גאוניות.. בקטע עם הבריחה בספינה של הלורד מאחיו.. אבל לא משנה.. אני לא נהנתי בכלל מלעולם לא עולם ומאבק כוכבים... הם לא ספרים גרועים.. אבל הם רחוקים מלהיות משהו ששוה לבזבז עליהם את הזמן, כל המיסתורין המאולץ הזה , והחנג´יות של הגיבור.. ושהעובדה שכל גיבור סיפור מודרני שלו , שהוא מתאר שם דומה בצורה מעוררת חלחלה לקרולי בדרגות נחנחיות שונות, בכל זאת.. זה הטעם האישי שלי.. אני לא אכריח אתכם לא לקרוא גיימן.. אבל אני ממליץ בחום להימנע מאלים אמריקאים ,לעולם לא עולם , ומאבק כוכבים.. מאגנה, כל הכוכבים הם נשים? , איזו שאלה מטומטמת! ,בע"מ

The Mad Hatter

New member
~חסר כותרת~

דמויות אורחות או לא דמויות אורחות, זה די הטריד אותי שיש שמות דומים... ו...לא הצלחתי להבין אותך-קרולי נחנח?! קרולי *לא* נחנח. למען האמת, אם יש משהו שקרולי הוא *לא*, זה נחנח. דמויות הרשעים בעולם לא עולם (ולא באבק כוכבים, שלא ממש קראתי לעומק וכו וכו) לא דומים לקרולי. הגיבור של לעולם לא עולם גם לא דומה לקרולי. למרות שהוא הזכיר לי בצורה כמעט מעוררת חשד את ארתור דנט, אבל זה משהו אחר. רואים קצת אלמנטים מבשורות טובות, אולי. אבל גם אצל פראצ´ט. מה לעשות שלכל אחד יש סגנון שמשפיע על כל הספרים שלו. אתה לא יכול לצפות שכל ספר יהיה שונה לגמרי מהאחרים... בקשר להומור-הוא לא כזה גרוע. אבל פראצ´ט עדיין המלך. :) אהה...כל אחד והטעם שלו.

אחחח! לא הובנתי כיאות!

קרולי הוא לא נחנח! אבל ריצ´ארד )האידיוט מלעולם לא עולם( הוא בעל אותו לייף סטייל כמו קרולי.. רק יותר נחנח ושתי הרעים הכוונה היתה לליגור ואיך שלא קוראים למלאך החבלה השני שהיה איתו... והם דומים בצורה מעוררת פלצות לשני הטיפוסים המפוקפקים האלה מלעולם לא עולם.. ששכחתי את השם שלה)ולדמורט ומהשמו..( אמרת שההומור לא כזה גרוע?! הנה דוגמא שאניזוכר שכמעט גרמה לי לבכות.. ולדמורט עיכל את הסשורה ביחד עם גור הכלבים אותו הוא לעס )חה חה! , איזה הומור שנון ומבריק( אני יכול לתת אינספור דוגמאות להומור מטופש.. שמעכירות את הסיפור של לעולם לא עולם, ועדיף היה בלעדיהם או למשל לא ככה עושים את זה, מה זה שווה אם אתה לא פוגע ביד , ככה עושים את זה, ואז הוא תקע לעצמו תערים ביד.. )הבדיחה הזו היתה כל כך צפויה ומיותרת( , אני לא נהנה מסוג כזה של בדחות אינפנטיליות.. אני יותר בקטע של הזרעות... זה מצחיק! מאגנה , כל אחד והבוב שלו, בע"מ

The Mad Hatter

New member
ולדמורט...? :)

האמת, גם אני שכחתי. קרופ ועוד משהו (שנשמע קצת כמו וולדמורט, כשחושבים על זה...)...ונדמאר, ולדמאר, משהו כזה... אממ....כל הקטע של לעיסת האברים לא היה אמור להצחיק. נראה לי. אני מקווה. ונראה לי שקצת פספסתי את הקטע של ההזרעות. אבל אחרי שראיתי את התגובות להודעה עם התמונה הזו, החלטתי שאני לא רוצה לדעת.

וולדמורט :")

עוד סדרת ספרים שאני שונא אבל בואי לא ניכנס לפרטים... הזרעות זה מצחיק! , גיימן זה לא מצחיק!, הסיחות מאולצות , וההומור האפל אינפנטילי בצורה מטומטמת.. פראצ´ט מצחיק, אל יענקוביץ´ מצחיק, מגדלי מזריעלי זה מצחיק... גיימן לא מצחיק, לא מוכשר, והכי גרוע זה שאחרי שקניתי את הספר שלו אני לא יכול למכור .. כולם יודעים שזה זבל ועכשיו זה תקוע לי במדף , תחת השלט: "הזרעה לציבור! ספר איפנטילי! - לא לפתוח עד סוף העולם או קריסטמס שיבוא אחריו" אוף.. וחוצמזה הוא נראה טוב מידי בשביל להיות סופר... מאגנה, אכול קנאה, בע"מ

למעלה