המתמודד-הגמר

../images/Emo130.gifהמתמודד-הגמר../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

היום הגמר של המתמודד בשעה 21:45 עד 23:15!! ניראה לי אני אשתגע בקרבבבב זו הולכת להיות מ=ל=ח=מ=ה=!! אני בעד פיטר מנפרדו... בעד מי אתם?

kalay

New member
אם כבר המתמודד

מי שיש לו מעריב יכול לקרוא ב"סופשבוע" את הכתבה על המתמודד הכי גרועה שמישהו יכול לגרד מהמקלדת שלו. אני לא מדבר רק בקשר למתמודד, זאת כתבה שעשויה כל כך עלוב. כל מה שהוא עושה שם זה להמציא סיפור על איזו אשה ולצחוק על "המתמודד המתאבד". זאת כתבה מלאה שטויות ומי שיקרא אותה יסכים איתי.

מילאן

New member
../images/Emo45.gif

האמת שקראתי בריפרוף כי פחדתי מספוילרים, אבל ממה שהספקתי זו היתה כתבה מיותרת.

מילאן

New member
האמת מה שלא היה מיותר

זה לדעת שהם כבולים בחוזה ל-5 שנים לתוכנית, מה שאומר שהרקורד של כל החבר'ה האלה יהיה על הפנים בעתיד כי הם יעשו קרבות ביניהם עד שכולם ינצחו את כולם.

Yaki J

New member
החוזה הזה היה ידוע מראש, מה שבורנט

השכיל לעשות הוא להחתים אותם על חוזי ייצוג מולו, מה שאומר שהוא ירוויח (כ"אמרגן") מקרבות עתידיים שלהם.

QueenIlona

New member
אני בעד סרג'יו מורה.

הסיפור שלו ממש מרגש אותי. הוא גם ממש טוב, בפעם הראשונה שהוא נלחם (נגם נאג'י אם אני לא טועה) לא הכי האמינו שהוא ינצח, אבל הוא כן. הוא ניצח כמה מתמודדים חזקים כמו אישה סמית', וג'סי ברינקלי ומגיע לו בהחלט. חוץ מזה אני מקווה שבגמר כל המתמודדים יחזרו, ויראו את אנתוני.
אוף! הפרק האחרון, אני לא מאמינה שכבר נגמר. פשוט ריאלטי משובח. מזל שיש שידורים חוזרים בימים מא'- ה'. היפ היפ הריי.

TheCharm

New member
תנסה להבין:

אני לא אומר שהם לא, אבל להגיד "כל המתמודדים יחזרו" זה לא נכון. תסתכל על המשפט ותחשוב: כל המתמודדים יחזרו. מה לא הגיוני במשפט?

QueenIlona

New member
אה?? לזה הוא התכוון?

ואני לעצמי חשבתי שהוא חשב שכמתמודדים. לא הבנתי. איזה קטנוניות.

QueenIlona

New member
כקהל....

כנראה פירשת את זה לא נכון. ברור שלא התכוונתי כמתמודדים.

מילאן

New member
בעד סרג'יו מורה

כי הוא בכלל לא נראה כמו מתאגרף ויש לו הבעות מצחיקות אחרי כל סיבוב שנגמר. אבל מהפרק הראשון היתה לי הרגשה שפיטר מנפרדו יקח ומאוד הופתעתי כשהוא קיבל בראש מאלפונסו, שאגב גם אותו מאוד אהבתי כי גם הוא לא נראה כמו מתאגרף, אבל הוא ענק. ותודה ליס שהביאו את הסדרה הזו.

למעלה