המתמודד-הגמר

למישהו ממכם יש מושג מי ניצח../images/Emo35.gif

אני לא אהיה היום בבית ואני אפספס את הפרק ואני מאוד מסוקרנת לדעת מי מנצח... מישהו יודע

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif המנצח../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

למטה עוד... (בחיים לא חשבתי שאני אעשה את זה LOL)
אני אפילו לא בטוח שזה נכון אבל אמרו פה שהמנצח הוא סרג'יו
קצת הגזמתי הייתי אומר

kalay

New member
הקרב של אישה ואנתוני

היום בסוף הפרק הראו 3 קרבות שהיו לפני הגמר. הראו שם קרב בין אישה לאנתוני והראו שאנתוני הרים אותו. עשה לו משהו. מישהו יודע איפה אפשר לראות את הקרב הזה?

kalay

New member
התכוונת: contender.tv.yahoo.com

אבל לא חשוב כבר מצאתי. קרב מוזר.

QueenIlona

New member
היה פרק יפה...

היה שווה שעה וחצי מזמני היקר
. נהניתי לצפות בקרב של אלפונסו וג'סי. אני ממש מאוהבת בבת של ג'סי. היא כזאת מותק! שמחה שאלפונסו לקח. מתה עליו. שמחתי לראות את אנתוני
כפרה עליו. וזהו. סרג'יו לקח. מגיע לו בהחלט. התוכנית והעונה הייתה מדהימה וחבל שלא תהיה עונה שנייה. נתגעגע.

הבת של ג'סי לא הפסיקה לבכות!!

היה באמת אחלה פרק הקרב של ג'סי ואלפונסו לא היה כזה מותח ואפילו מיותר לדעתי כמו כל קרבי הגומלין שהם פינטזו עליהם
באמת הגיע לסרג'יו! פיטר היה על הפנים!! ולמה לעזאזל הוא חיבק אותו כל הקרב הזה??? זה ניראה כמו "תרחם עלי אני לא מסוגל יותר" הייתה עונה מעולה אבל לא רוצה עוד עונה... זו תוכנית של עונה אחת... זה לא כמו הישרדות שיש ליהוק מעניין ואסטרטגיות... ובגלל זה זה יכול לאבד עניין בעונות נוספות... היה טוב, טוב שהיה ומזל שסוף סוף נגמר... אבל נהינתי מאוד!!

אוייייי פרק נהדר!!

הגמר אתמול היה מעולה! הקרב בין אלפונסו לסרג'יו היה אחד הקרבות הטובים והיה .בדרך כלל אני מצליח להבין למי שייך הסיבוב אבל אתמול לא היה לי שמץ היה קשה לדעת. בכל אופן אני הייתי בעד סרג'יו,גם כי הוא בנאדם טוב וגם בגלל סיפור חייו הקשה. שמח שסרג'יו מורה ניצח כי בהחלטו הגיע לו ומקווה שחייו וחיי משפחתו ישתנו לטובה(ויקנו בית מרווח..) הייתה עונה מדהימה ואין לי בעיה לראות עונה שנייה (היא בוטלה אני יודע). אבל עזבו אתכם שבוע הבא הישרדות 10 מגיה ליס וויקאנדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!

QueenIlona

New member
אתה משווה בין הישרדות למתמודד

שהם בעצם שני דברים שונים. לדעתי ממש חבל שאין עונה שנייה. וואלה בהישרדות הכל באמת על אסטרטגיה וכו'. אבל "המתמודד" נותנת הזדמנות שנייה להרבה מתאגרפים. ואני בטוחה שאם הייתה עונה שנייה הם היו מביאים מתמודדים לא פחות מרשימים ואמיתיים ושוב היינו מתחברים אליהם. טוב נו.. זאת הדעה שלך. לא שופטת.
רק חבל לי על כל המתאגרפים שיכלו לקבל הזדמנות שנייה ולתת למשפחתם את כל מה שאי פעם רצו.

את צודקת... אבל...

השיקולים של ההפקה הם בין היתר אם יהיה רייטינג או לא... ואני לא חושב שפה יהיה רייטינג כמו בהישרדות למשל או כל ריאליטי שאפשר להכניס לו טוויסטים או משהו... פה כל העניין הוא בקרבות ומי מנצח... ודיי קשה למשוך את תשומת הלב שם כמות גדולה של קהל לאותו דבר... כי זה כבר חוזר על עצמו... ואז רק המכורים באמת ישבו ויראו עונה שניה... שימי לב שבדר"כ רייטינג יורד בעונות נוספות... אז בכלל אם הפורמט לא משתנה... (כי אין מה לשנות...)

meir K

New member
בקשר לשיר שהיה באמצע התוכנית...

מישו יכול לומר לי איך קוראים לראפר ואיך קוראים לשיר?

מילאן

New member
הכי מעצבן היה סילווסטר סטאלון

כל מילה שלו מהסיבוב הראשון "אני מחכה לגומלין" "אתם לא הייתם רוצים לראות גומלין" "חייבים גומלין", תן לקרב להסתיים קודם..

למעלה