שאלון מיליון דולר

tal2452

New member
../images/Emo130.gifשאלון מיליון דולר../images/Emo130.gif

כדי להחיות קצת את הפורום
בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים? נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם? מסוגלים לאכול ג'וק? נפרדים מהחבר/ה שלכם? מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב? הורגים את אמא שלכם? עושים בנג'י בסופרלנד? עושים קרחת? רצים בעירום ברחוב? עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם? עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר? עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם? אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי? מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם? מתאבדים? נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם? הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]? אוכלים בשר אדם? לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים? הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו? שורפים ספר תנ"ך? גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם? מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]? מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים? מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים? שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים? מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם? מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש? עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)? מתאסלמים? מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר? מוכנים לשרת בצבא 10 שנים? לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם? לא מגדלים יותר בע"ח בבית? לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם? יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים? מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים? הופכים לחתול? מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)? מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו? הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)? מוכנים להצטלם בעירום? לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ? נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים? אוכלים צפרדע וחלזון? לא אוכלים יותר שוקולד? לא משתמשים לעולם יותר בחשמל? לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)? הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה? מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]? טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות? מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם? לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים? משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות? מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים? מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים? מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם? לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון? מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם? מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם? חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם? מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם? עוברים לגור לשנה באי בודד לבד? מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם? מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח? מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים? מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים? עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך להשתיל שיער)? אוכלים במשך שבוע רק אוכל של כלבים וחתולים (ומים, כמובן)? עושים השתלת זנב? שומעים את האמן השנוא עליכם ביותר במשך 20 שנה כל יום לפחות חצי שעה? מוכנים להכשל בכל הבגרויות? מוכנים להקליד את כל הפרק של האות א' בספר הטלפונים של העיר תל אביב? מקדישים את כל חייכם למדע (רק מחקרים, ניסויים וכאלה)? מסכימים לחיות כל החיים שלכם עם פוביה מוזרה כלשהי (לדוגמא מציפורים, חיות, צבעים, מים)? עוברים את אחת השנים הנוראיות ביותר שעברו עליכם בחיים כשאתם לא יכולים לשנות שום דבר? כורתים את אחת הידיים או הרגליים? עולים 150 ק"ג? נהיים אילמים לשנה שלמה? לא נוגעים במחשב לשנתיים? הורגים חיה? *נלקח מפורום סקרים ושאלונים*

Maayan Peleg

New member
זה בא לי מזה בטוב עכשיו

בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים? כן נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם? לא |: מסוגלים לאכול ג'וק? חח לא יודעת.. נפרדים מהחבר/ה שלכם? תלוי מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב? חח ישמצבב הורגים את אמא שלכם? לא עושים בנג'י בסופרלנד? בטח עושים קרחת? ישמצב רצים בעירום ברחוב? לא עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם? כן עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר? לא עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם? לא אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי? אני לא מסוגלת לאכול מגש שלם גם אני ממש רוצה מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם? לא יודעת מתאבדים? ניראלכם ככה אני לא אוכל לנצל את הכסף נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם? תלוי הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]? לא אוכלים בשר אדם? לאאא לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים? לא יודעת הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו? חח כן יאללה שורפים ספר תנ"ך? גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם? לא מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]? לא מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים? לאאא מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים? לא שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים? לא מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם? אפשרי מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש? לא עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)? תלוי מה מתאסלמים? לא מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר? לאאא מוכנים לשרת בצבא 10 שנים? לא ניראלי לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם? לא לא מגדלים יותר בע"ח בבית? לא לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם? חח ישמצב שאני יכולה להסתדר עם זה יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים? לא מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים? לא הופכים לחתול? לא מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)? לא יודעת מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו? לא הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)? אולי מוכנים להצטלם בעירום? לא לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ? לאא נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים? לא אוכלים צפרדע וחלזון? לא לא אוכלים יותר שוקולד? לא לא משתמשים לעולם יותר בחשמל? לא לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)? לאא הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה?יאללה מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]? לא טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות? לא מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם? לא לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים?לא משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות? לא מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים? לאאא מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים? לא מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם? לא לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון? לא מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם? לא מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם? לא חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם? לאא מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם? לא עוברים לגור לשנה באי בודד לבד? לא מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם? לא מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח? חח כן מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים? אפשרי מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים? לא עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך להשתיל שיער)? לא אוכלים במשך שבוע רק אוכל של כלבים וחתולים (ומים, כמובן)? לא עושים השתלת זנב? לא שומעים את האמן השנוא עליכם ביותר במשך 20 שנה כל יום לפחות חצי שעה? לא מוכנים להכשל בכל הבגרויות? לא מוכנים להקליד את כל הפרק של האות א' בספר הטלפונים של העיר תל אביב? ישמצב שכןן! מקדישים את כל חייכם למדע (רק מחקרים, ניסויים וכאלה)? איכ לא מסכימים לחיות כל החיים שלכם עם פוביה מוזרה כלשהי (לדוגמא מציפורים, חיות, צבעים, מים)? לא עוברים את אחת השנים הנוראיות ביותר שעברו עליכם בחיים כשאתם לא יכולים לשנות שום דבר? לא כורתים את אחת הידיים או הרגליים? לאא עולים 150 ק"ג? בחיים לא! נהיים אילמים לשנה שלמה? לאא לא נוגעים במחשב לשנתיים? לא הורגים חיה? אם זה דג או ג'וק אז כן אבל אם זה רציני לא

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif חחח מעייני

צריך לענות בכן ולא! לא ב "אולי.. לא יודעת.. תלוי.. ישמצב"

Maayan Peleg

New member
מה אני יעשה זה שאלות שאי אפשר לענות עליהן אלא

אם כן אתה נמצא בסיטואציה הזאת ויא משועממת קראת הכל?? חחחח

Maayan Peleg

New member
נו אבל אני לא יכולה לענות על זה ככה! רק אם

נימצאים בסיטואציה הזאת באותו רגע אפשר להגיד אם כן או לא! ויא משועממת קראת הכל?? חחחח

tal2452

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים? כן נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם? לא...
מסוגלים לאכול ג'וק? כנ"ל
נפרדים מהחבר/ה שלכם? אם היה... לא מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב? של כל הדפי זהב? אולי... הורגים את אמא שלכם? לא
עושים בנג'י בסופרלנד? כן
רק תביאו אותי לשם קודם
עושים קרחת? יש מצב רצים בעירום ברחוב? לא.. אפילו שאיפה שאני גרה זה מקום די ריקני חח עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם? בארור! עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר? אממ נראה לי שרק הניתוח יעלה כמה מליונים חח אבל לא. עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם? לא נראה לי.. אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי? לא מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם? תמורת מיליון דולר? אולי... מתאבדים? לא. חוץ מזה אם מתאבדים אז מה יעזרו המיליון דולר?
נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם? כן הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]? אולי
אוכלים בשר אדם? אולי.. הייתי רוצה לטעום.. אדי אמר שזה טעים :) לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים? כן
הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו? אם הוא לא מישהו שאני מכירה ואם הוא לא יהרוג אותי אז כן שורפים ספר תנ"ך? לא יודעת גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם? לא מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]? לא נראה לי... מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים? לא מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים? יש עוד זמן עד שאני יתחתן... וזה שטויות, כאילו שאין קתוליים שהתגרשו שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים? מה ישאר ממני אחרי שאני ישחה בנהר מלא תנינים?
מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם? אמממ.. אולי מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש? לא עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)? כן מתאסלמים? בחיים לא מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר? לא מוכנים לשרת בצבא 10 שנים? תלוי במה. פקידה וכאלה לא. טייסת כן חח:) לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם? לא יודעת לא מגדלים יותר בע"ח בבית? בחצר נחשב?
לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם? לא יודעת.. לא נראה לי. יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים? מזכיר לי איזה סיפור משיעור ספרות... לא יודעת מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים? לא יודעת הופכים לחתול? לאאאאאאאא!!!!!!! ושוב, מה יצא מהכסף אם אני אהיה חתול?
מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)? לא יודעת. תלוי מי מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו? לא יודעת הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)? מה תהרגו את האחים שלי?
מוכנים להצטלם בעירום? לא לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ? הארי פוטר זה כזה בולשיט. בחיים לא. נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים? אולי.. אם זה יהיה עם הרדמה אז אין לי בעיה בכלל
חח אוכלים צפרדע וחלזון? אולי לא אוכלים יותר שוקולד? סבבה... לא משתמשים לעולם יותר בחשמל? בחיים לא לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)? חח אם מישהו יתקרב אלי אחרי זה אז אולי חח. אבל לא נראה לי...
הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה?לא מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]? לא טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות? לא יודעת מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם? לא יודעת לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים? לא משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות? חחח לא מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים? לא!! מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים? לא |הגדש|מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם? כן לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון? לא מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם? יותר? קודם תנו לי פעם ראשונה ואז נראה! מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם? לא יודעת חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם? לא מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם? לא
עוברים לגור לשנה באי בודד לבד? כן מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם? לא מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח? לא!! חחח מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים? לא מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים? לא עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך להשתיל שיער)? לא אוכלים במשך שבוע רק אוכל של כלבים וחתולים (ומים, כמובן)? לא עושים השתלת זנב? לא שומעים את האמן השנוא עליכם ביותר במשך 20 שנה כל יום לפחות חצי שעה? לא מוכנים להכשל בכל הבגרויות? לא מוכנים להקליד את כל הפרק של האות א' בספר הטלפונים של העיר תל אביב? אולי מקדישים את כל חייכם למדע (רק מחקרים, ניסויים וכאלה)? בלי שום דבר אחר? לא. עם חיים רגילים בנוסף, כן. מסכימים לחיות כל החיים שלכם עם פוביה מוזרה כלשהי (לדוגמא מציפורים, חיות, צבעים, מים)? אין לי פוביות. חחחח יש דבר כזה פוביה מצבעים?!? עוברים את אחת השנים הנוראיות ביותר שעברו עליכם בחיים כשאתם לא יכולים לשנות שום דבר? אולי... כורתים את אחת הידיים או הרגליים? לא וידעת עולים 150 ק"ג? לא מספיק מה שיש עכשיו?? נהיים אילמים לשנה שלמה? לא לא נוגעים במחשב לשנתיים? לא הורגים חיה?כן

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים?
נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם?
מסוגלים לאכול ג'וק?
אולי.. נפרדים מהחבר/ה שלכם?
אולי.. מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב?
אולי. הורגים את אמא שלכם?
עושים בנג'י בסופרלנד?
עושים קרחת?
רצים בעירום ברחוב?
עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם?
עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר?
חחחחח. עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם?
אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי?
מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם?
מתאבדים? כל כך לא הגיוני.
נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם?
הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]?
אוכלים בשר אדם?
לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים?
הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו?
שורפים ספר תנ"ך?
גם בשביל עשרה שקלים.. מצטערת. גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם?
מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]?
מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים?
מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים?
שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים?
מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם?
מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש? חחחחחחח.
עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)?
מתאסלמים?
מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר?
!!! מוכנים לשרת בצבא 10 שנים?
לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם?
לא מגדלים יותר בע"ח בבית?
לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם?
יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים?
מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים?
הופכים לחתול?
מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)?
מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו?
הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)?
מוכנים להצטלם בעירום?
לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ?
נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים?
אוכלים צפרדע וחלזון?
לא אוכלים יותר שוקולד?
לא משתמשים לעולם יותר בחשמל?
לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)?
הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה?
מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]?
טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות?
מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם?
לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים?
משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות?
מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים?
מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים?
מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם?
לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון?
מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם?
מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם?
חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם?
מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם?
עוברים לגור לשנה באי בודד לבד?
מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם?
מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח?
מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים?
מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים?
עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך לה

D:

בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים? לא נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם? לא מסוגלים לאכול ג'וק? לא נפרדים מהחבר/ה שלכם? לא מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב? לא הורגים את אמא שלכם? לא עושים בנג'י בסופרלנד? כן עושים קרחת? לא רצים בעירום ברחוב? לא עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם? לא עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר? לא עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם? ככןןן ! אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי? לא (אני לא מסוגלת לגמור חצי מגש, אז מגש?!) מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם? כן! מתאבדים? לאאא נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם? לא הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]? לא (אני לא הורגת אף אחד בשביל כסף!) אוכלים בשר אדם? לא S: לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים? טובב.. הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו? כן שורפים ספר תנ"ך? לא גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם? לא! מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]? לא מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים? לא מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים? לא שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים? לא מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם? לא מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש? לא עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)? לא מתאסלמים? לא מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר? ממש ממש ממשש לא! מוכנים לשרת בצבא 10 שנים? לא לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם? לא! לא מגדלים יותר בע"ח בבית? כן לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם? טוב, אם בישביל זה מציאים מיליון דולר? בשמחה! יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים? לא מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים? לא הופכים לחתול? לא מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)? לא מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו? לא הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)? לא מוכנים להצטלם בעירום? לא לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ? לא נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים? לא אוכלים צפרדע וחלזון? לא לא אוכלים יותר שוקולד? מממש מממש ממש ממש ממש ממש מממשששש לא!!! לא משתמשים לעולם יותר בחשמל? לא לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)? אוייי גגדד!!! ללאא!! הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה? כן מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]? לא טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות? לא מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם? לא לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים? לא משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות? לא מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים? לא מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים? לא מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם? ללאא! לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון? ללאא ללא ללאא לללאא!!!! מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם? לאא! מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם? לא חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם? לאא! מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם? לא עוברים לגור לשנה באי בודד לבד? לא מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם? לא מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח? כן! מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים? לא מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים? לא עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך להשתיל שיער)? לא אוכלים במשך שבוע רק אוכל של כלבים וחתולים (ומים, כמובן)? לא עושים השתלת זנב? לא שומעים את האמן השנוא עליכם ביותר במשך 20 שנה כל יום לפחות חצי שעה? לא מוכנים להכשל בכל הבגרויות? לא מוכנים להקליד את כל הפרק של האות א' בספר הטלפונים של העיר תל אביב? לא מקדישים את כל חייכם למדע (רק מחקרים, ניסויים וכאלה)? לא מסכימים לחיות כל החיים שלכם עם פוביה מוזרה כלשהי (לדוגמא מציפורים, חיות, צבעים, מים)? לא! עוברים את אחת השנים הנוראיות ביותר שעברו עליכם בחיים כשאתם לא יכולים לשנות שום דבר? לא כורתים את אחת הידיים או הרגליים? לא עולים 150 ק"ג? לא נהיים אילמים לשנה שלמה? לא לא נוגעים במחשב לשנתיים? ללאאא!! ליומיים אני לא יכולה, אז שנתיםם?! הורגים חיה? לא לא!

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif לשרוף ספר תנך זה פשוט זלזול

באנשים שמאמינים. זה כמו שהאדם שהכי חשוב לך ימות וישרפו תמונות שלו. גם אני לא מאמינה באלוהים בשום דת אבל זה פשוט חוסר כבוד לאמונות אחרות וזה מגעיל.

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif זה פשוט מציג איזה מן בן אדם את

ואני לוקחת קשה. דברים שמפריעים לי. מה לעשות...

Arctiic Monkeys

New member
זה סך הכל ספר |:

לא צריך להיות אכפת לך מה שאכפת לה.. כל אחד באמונתו יחיה ואין פה מקום לדיעה..

animal bar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo211.gif

אם לא אכפת לי את לא תהיי זאת שתשנה לי את זה. אם במקרה הייתי שורפת ספר תנ''ך, זה לא היה ליד אנשים מאמינים.

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifהתגובה שלך גועלית

גם אם אנשים מאמינים בו או לא את צריכה לכבד את הספר ואת מה שהוא מייצג אם לא בשביל המוסר שלך ששרפת ספר, ועוד ספר תנ"ך אז בשביל האחרים שכן האמינו בו עוד הרבה לפנייך ומאמינים בו כיום

Arctiic Monkeys

New member
בלהבלהבלה מהשתגידי..

אז אולי את יכולה להביע דיעה אבל את לא יכולה לשלול דיעה של אחרים.. זה מה שאת חושבת ? סבבה.. אותי זה לא מעניין.. וכמו שאמרתי כל אחד באמונתו יחיה ואת וכולם יכולים לקפוץ לי :] HAVE A NICE DAY

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifכן, טוב...

אני לא מתכוונת לקפוץ לך או לרדת עליך, אני לא מכירה אותך. אני לא מצפה ממך להבין את המשמעות של לכבד דבר גדול ומכליל כמו דת אם את לא מסוגלת לכבד דעה של חבר בפורום ועונה לו בזלזול שכזה...

animal bar

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo211.gif

את פשוט צודקת.. אני בטוחה שכמה שכל אחת מכן תנסה להראות יפת נפש, אם היה כתוב קוראן או הברית החדשה זה לא היה משנה לכן כמו זה.. זו דת, וכמה שזה יראה לכן מגעיל, דוחה, לא מתחשב או כל דבר אחר. לדעתי כל מה שרע בעולם זה דתות. ועם זה אי אפשר בכלל להתווכח, גזענות ואנטישמיות נגרמת רק מדתות. בלי דתות היה יכול להיות שלום. פשוט חבל. אתאיזם. /m\

דת מעבר לאמונה זה תקווה.

זה משהו להיאחז בו, ברגעים הקשים. אני מבטיחה לך שאבות אבותינו נאחזו בזה.

למעלה