שאלון מיליון דולר

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif את ממש טועה

גם לשרוף קוראן או הברית החדשה זה מפריע לי. סתם להזכיר לך.. במקום בו שורפים ספרים ישרפו אנשים אולי עם התחשבות באנשים אחרים היה יכול להיות שלום. את הדתות אי אפשר לבטל. חוץ מזה תנך מסמל משהו. זה כמו שישרפו את הדגל של המדינה שלך נגיד.. אם זה בכלל מפריע לך..

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo45.gif

זה לא נקרא יפות נפש זה נקרא בריאות בנפש

animal bar

New member
זה מפריע לי. ../images/Emo211.gif

את המדינה אני אוהבת, אני מאוד אוהבת את המדינה, מדינה יפה, עם אנשים טובים ומוזיקה טובה. אלה הדתות שאני לא אוהבת. האמת, אני אעדיף לשרוף את התנ''ך ולא את הברית החדשה או הקוראן. זה בגלל שהיהדות יותר קרובה אליי, אני יותר לא יכולה לסבול אותה בגלל הקרבה. ולהגיד שוב? דתות זה כל מה שרע בעולם, וחבל לי שהמציאו את זה, אתאיזם זה בערך הדבר היחיד שיכול להוביל לשלום.

einatit4

New member
אם לא היו דתות אנשים היו מוצאים דברים אחרים

לריב/לשנוא בגללם...

yaara14

New member
דתות זה דבר חשוב זה מה שמאפיין את הבן אדם.

ות'אמת שאנשים יותר רבים על "מקום" ו"שטח" מאשר על דת.

animal bar

New member
זה לא היה כל כך מפריע למדינות.. ../images/Emo211.gif

השכנות לנו אם לא היינו יהודים וכתבנו בתנ''ך שישבנו לפניהם והם כתבו בקוראן שהם לפנינו.

עונה..

בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים? כן נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם? לא מסוגלים לאכול ג'וק? לא נפרדים מהחבר/ה שלכם? לא מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב? כן הורגים את אמא שלכם? לא עושים בנג'י בסופרלנד? לא עושים קרחת? כן רצים בעירום ברחוב? לא עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם? לא עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר? לא עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם? לא אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי? לא..אני לא אצליח לגמור מגש פיצה לבד גם אם אני מאוד ארצה.. מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם? לא מתאבדים? לא נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם? אם יש מבחן חוזר אז כן.. הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]? לא, אני לא אוהבת להרוג אנשים..רק להציק להם ואז הם הורגים את עצמם.. אוכלים בשר אדם? לא לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים? זה מגעיל נורא..אבל זה מיליון דולר.. הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו? לא! שורפים ספר תנ"ך? לא גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם? אם אפשר אחרי זה להסביר את הסיבה לכך ולחזור למצב נורמלי עם אותם אנשים אז כן.. מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]? לא מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים? לא מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים? לא שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים? לא מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם? לא אוהבת קעקועים.. מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש? לא!!!! עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)? לא מתאסלמים? לא. זה גזר דין מוות. מיליון דולר לא יעזרו לי גם אז.. מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר? לא!!! מוכנים לשרת בצבא 10 שנים? לא. לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם? לא לא מגדלים יותר בע"ח בבית? כן לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם? כן יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים? לא מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים? לא בטוחה.. הופכים לחתול? אני מניחה שאחרי יומיים אני אדרס ע"י משאית..אז לא. מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)? לא מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו? לא..אחד הדברים שאני הכי מפחדת מהם הוא להיות בחדר סגור (קלאסטרופוביה..) אז.. הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)? כן מוכנים להצטלם בעירום? לא לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ? לא נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים? לא..מתחתי רצועות ברגל וזה כאב לי לגמרי אז לשבור את הרגל..בחיים לא! אוכלים צפרדע וחלזון? לא לא אוכלים יותר שוקולד? לא לא משתמשים לעולם יותר בחשמל? לא לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)? לא הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה? כן מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]? לא טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות? לא מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם? לא לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים? לא משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות? לא מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים? לא מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים? לא מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם? לא לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון? לא מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם? לא מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם? לא חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם? לא מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם? לא עוברים לגור לשנה באי בודד לבד? לא מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם? לא מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח? כן מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים? כן מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים? כן עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך להשתיל שיער)? לא אוכלים במשך שבוע רק אוכל של כלבים וחתולים (ומים, כמובן)? לא עושים השתלת זנב? לא שומעים את האמן השנוא עליכם ביותר במשך 20 שנה כל יום לפחות חצי שעה? כן..למרות שזה קשה..באמת.. מוכנים להכשל בכל הבגרויות? לא!!! מוכנים להקליד את כל הפרק של האות א' בספר הטלפונים של העיר תל אביב? כן מקדישים את כל חייכם למדע (רק מחקרים, ניסויים וכאלה)? לא מסכימים לחיות כל החיים שלכם עם פוביה מוזרה כלשהי (לדוגמא מציפורים, חיות, צבעים, מים)? לא עוברים את אחת השנים הנוראיות ביותר שעברו עליכם בחיים כשאתם לא יכולים לשנות שום דבר? לא כורתים את אחת הידיים או הרגליים? לא עולים 150 ק"ג? לא!! נהיים אילמים לשנה שלמה? לא לא נוגעים במחשב לשנתיים? לא הורגים חיה? חיה לא, חרק כן..

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif נראה שלי שהכל יהיה לא חחחח

בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים?
אין מישהו שאני ממש שונאת.. אני דיי מסתדרת עם כולם אז כן. נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם?
אהא זה לא מגעיל מסוגלים לאכול ג'וק?
לא איכ נפרדים מהחבר/ה שלכם?
אין מצב מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב?
הורגים את אמא שלכם?
עושים בנג'י בסופרלנד?
חחחחחח ברור מי לא??? עושים קרחת?
שיער צומח יו נואו.. רצים בעירום ברחוב?
עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם?
עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר?
עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם?
מה אני זונה? אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי?
אנשובי זה דג לא? אני צימחונית מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם?
מתאבדים?
XD מי יצא לי מזה? נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם?
הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]?
אוכלים בשר אדם?
לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים?
הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו?
שורפים ספר תנ"ך?
גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם?
מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]?
מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים?
מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים?
ותמיד אפשר להתגרש חח שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים?
מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם?
מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש?
עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)?
מתאסלמים?
מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר?
חחחחחחחח מוכנים לשרת בצבא 10 שנים?
לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם?
וזה גם בלתי אפשרי לא מגדלים יותר בע"ח בבית?
לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם?
יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים?
מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים?
הופכים לחתול?
XDD מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)?
מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו?
ממי אני כבר מפחדת? הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)?
מוכנים להצטלם בעירום?
לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ?
משעמם! נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים?
אוכלים צפרדע וחלזון?
לא אוכלים יותר שוקולד?
לא משתמשים לעולם יותר בחשמל?
לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)?
הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה?
מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]?
טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות?
מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם?
לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים?
משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות?
מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים?
מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים?
מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם?
לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון?
מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם?חחח זה בלתי אפשרי מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם?
חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם?
מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם?
עוברים לגור לשנה באי בודד לבד?
מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם?
מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח?
מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים?
מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים?
עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך להשתיל שיער)?
אוכלים במשך שבוע רק אוכל של כלבים וחתולים (ומים, כמובן)?
עושים השתלת זנב?
שומעים את האמן השנוא עליכם ביותר במשך 20 שנה כל יום לפחות חצי שעה?
מוכנים להכשל בכל הבגרויות?
מוכנים להקליד את כל הפרק של האות א' בספר הטלפונים של העיר תל אביב?
מקדישים את כל חייכם למדע (רק מחקרים, ניסויים וכאלה)?
מסכימים לחיות כל החיים שלכם עם פוביה מוזרה כלשהי (לדוגמא מציפורים, חיות, צבעים, מים)?
אי אפשר לפתח פוביה כי רוצים אז מה אכפת לי חחחח עוברים את אחת השנים הנוראיות ביותר שעברו עליכם בחיים כשאתם לא יכולים לשנות שום דבר?
כורתים את אחת הידיים או הרגליים?
עולים 150 ק"ג?

yaara14

New member
עונה../images/Emo3.gif

בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים?כן נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם?לא יודעת לשחות אז הייתי טובעת לא מקבלת את המיליון דולר, בקיצור לא :p מסוגלים לאכול ג'וק?כן נפרדים מהחבר/ה שלכם?כן מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב?כן הורגים את אמא שלכם?ל עושים בנג'י בסופרלנד?עשיתי כבר איפה המיליון שלי? עושים קרחת?לא רצים בעירום ברחוב?לא עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם?הייתי עולה גם בלי המיליון עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר?לא עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם?רק אם הייתי יותר גדולה אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי?לא מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם?כן מתאבדים?לא נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם?לא הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]?לא אוכלים בשר אדם?ממש ממש לא לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים?כן הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו?לא שורפים ספר תנ"ך?לא גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם?לא מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]?כן מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים?לא מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים?לא שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים?לא יותר מידי מסוכן אני גם לא יודעת לשחות וגם התנינים יאכלו אותי :p מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם?לא מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש?ממש לא עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)?כן מתאסלמים?לא מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר?ממש ממש ממש ממש ממש לא! מוכנים לשרת בצבא 10 שנים?כן לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם?לאאאאאאאא לא מגדלים יותר בע"ח בבית?זין עליכם אני אגדל בסתר! לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם?לא יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים?לא מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים?לא הופכים לחתול?לא מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)?כן מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו?כן הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)?כן מוכנים להצטלם בעירום?לא לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ?יאללה נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים?לא:| אוכלים צפרדע וחלזון?לא לא אוכלים יותר שוקולד?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה אני עושה את זה כבר עכשיו. לא משתמשים לעולם יותר בחשמל?לא לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)?בחיים לא הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה?כן!!! מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]?לא טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות?לא מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם?לא לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים?לא משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות?לאלאלאלא!!! מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים?ממש לא מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים?לא מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם?לאאאאאאאאאא לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון?לא מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם?כן מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם?ממש לא!!!!!!!! חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם?תלוי, יהיה שם מחשב? מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם?לא עוברים לגור לשנה באי בודד לבד?כן מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם?לא מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח?כן מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים?לאאא מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים?לא עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך להשתיל שיער)?לא אוכלים במשך שבוע רק אוכל של כלבים וחתולים (ומים, כמובן)?לא עושים השתלת זנב?לא שומעים את האמן השנוא עליכם ביותר במשך 20 שנה כל יום לפחות חצי שעה?לאא מוכנים להכשל בכל הבגרויות?לא מוכנים להקליד את כל הפרק של האות א' בספר הטלפונים של העיר תל אביב?טוב מקדישים את כל חייכם למדע (רק מחקרים, ניסויים וכאלה)?אוליי מסכימים לחיות כל החיים שלכם עם פוביה מוזרה כלשהי (לדוגמא מציפורים, חיות, צבעים, מים)?מה? עוברים את אחת השנים הנוראיות ביותר שעברו עליכם בחיים כשאתם לא יכולים לשנות שום דבר?טוב כורתים את אחת הידיים או הרגליים?לא עולים 150 ק"ג?ממש לא נהיים אילמים לשנה שלמה?לא לא נוגעים במחשב לשנתיים?לאאאאאאאאאאאאאא הורגים חיה?ממש ממש ממש ממש ממש לא

Arctiic Monkeys

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif|אולי|.. ../images/Emo13.gif

בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים?
נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם?
מסוגלים לאכול ג'וק?
נפרדים מהחבר/ה שלכם?
!@#$%^%#@@#$%$#@@#$%^%$#2 מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב?
אני יכולה לנסות
הורגים את אמא שלכם?
עושים בנג'י בסופרלנד?בנג'י בסופרלנד זה עלוב רצח.. טוב שלא עשיתי את זה 4589 פעמים.. אז ברור שכן
עושים קרחת?
רצים בעירום ברחוב?
עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם?ברוור
עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר?Oo
עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם?
אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי?
מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם?
אולי.. מתאבדים?
מה הכסף יהיה שווה אחרכך ? נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם?
הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]?
אוכלים בשר אדם?
לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים?
הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו?
שורפים ספר תנ"ך?
|אולי| גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם?
מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]?
מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים?
מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים?
שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים?
מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם?
קעקועים על כל היד עושים לי את זה..
מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש?
חח עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)?
מתאסלמים?
מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר?הייתי מתחילה אותן בלי שישלמו לי מיליון דולר מוכנים לשרת בצבא 10 שנים?
לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם?
לא מגדלים יותר בע"ח בבית?
לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם?
יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים?
מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים?
הופכים לחתול?
מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)?
מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו?
הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)?
מוכנים להצטלם בעירום?
לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ?
איכס שונאת את האריפוטר נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים?
לא שוה את הסבל אוכלים צפרדע וחלזון?
אני פתוחה למאכלים חדשים
לא אוכלים יותר שוקולד?
לא משתמשים לעולם יותר בחשמל?
לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)?כלכך לא
הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה?
זה מגניב ^^ מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]?
טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות?
מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם?
לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים?
משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות?
זה נוגד את העקרונות שלי.. זה כמו להיות זונה.. מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים?
מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים?
איכס מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם?
! לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון?
|
מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם?האם זה אפשרי ?
מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם?
NEVER חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם?חס וחלילה !@#
מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם?
עוברים לגור לשנה באי בודד לבד? אולי..
מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם? בחיים לא !
מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח?
חח אני יכולה להתמודד עם זה.. מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים?
.. מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים?
\X| עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך להשתיל שיער)?
!@# אוכלים במשך שבוע רק אוכל של כלבים וחתולים (ומים, כמובן)?
זה לא שווה את הקלקול קיבה שיהיה לי אחרכך עושים השתלת זנב?
חח שומעים את האמן השנוא עליכם ביותר במשך 20 שנה כל יום לפחות חצי שעה?
לא נראה לי שהייתי עומדת בזה.. מוכנים להכשל בכל הבגרויות?
! מוכנים להקליד את כל הפרק של האות א' בספר הטלפונים של העיר תל אביב? אני יכולה לנסות :] מקדישים את כל חייכם למדע (רק מחקרים, ניסויים וכאלה)?
אלא אם כן אני אהיה החוקרת
מסכימים לחיות כל החיים שלכם עם פוביה מוזרה כלשהי (לדוגמא מציפורים, חיות, צבעים, מים)?
אולי.. עוברים את אחת השנים הנוראיות ביותר שעברו עליכם בחיים כשאתם לא יכולים לשנות שום דבר?
עדיף כבר להיות עני.. כורתים

Arctiic Monkeys

New member
המשך קצר..

כורתים את אחת הידיים או הרגליים?
! עולים 150 ק"ג?
לא שווה את זה נהיים אילמים לשנה שלמה?
איך אפשר |: לא נוגעים במחשב לשנתיים?
הורגים חיה?
תלוי איזה חיה..

S p r i n g B

New member
עונה :]

בשביל מליון דולר הייתם: ננעלים במשך 3 חודשים בבית עם האדם שאתם הכי שונאים? אממ יש רק אחד\ שניים, אבל זה יכול לתרום לקשר, ככה שיש מצב. נכנסים לאקווריום מלא צלופחים, דיונונים, תמנונים, סרטנים ושאר דברים מגעילים לשחות איתם? כנראה :S מסוגלים לאכול ג'וק? זה כשר?
נפרדים מהחבר/ה שלכם? אם לא היתי מרגישה אליו משהו באמת.... מעתיקים כל מלה, אות, מספר, פרסומת וכו' שיש בדפי זהב? וואלה יש מצב הורגים את אמא שלכם? לא. עושים בנג'י בסופרלנד? לא נראה לי עושים קרחת? אממ לא רצים בעירום ברחוב? לאלאלא עולים על רכבת ההרים הכי מפחידה שיש בעולם?לא עושים ניתוח להגדלת הראש ככה שהוא יגיע לגובה מטר וחצי ולרוחב מטר?חחח לא עושים סקס עם מישהו שלא מושך אתכם? לא. זה כמו אונס... לא? אוכלים לבד מגש פיצה שלם שהתוספת היחידה היא אנשובי? לא אוכלת פיצה, אז זה לא יעבוד.... מתנשקים בפה למשך כמה דקות עם הבן אדם הכי מכוער בעולם? לא נראלה לי מתאבדים? לא... מה המטרה? נכשלים בכוונה במבחן הכי חשוב בחיים שלכם? ממש לא הורגים בן אדם שאתם מכירים [לא חבר טוב, אבל כן בנאדם שמכירים]? לא אוכלים בשר אדם?בחחים לא לועסים שבוע שלם אותו מסטיק שיוצא מהפה אך ורק כשאוכלים ומצחצחים שיניים? די מגעיל, אבל יש מצב הולכים סתם לבן אדם ברחוב ויורקים עליו? לא שורפים ספר תנ"ך? חס וחלילה גורמים לאנשים שאתם הכי אוהבים לשנוא אתכם? לא מסתגרים בבית במשך שנה שלמה בלי לראות אף אחד [ושישלחו לכם אוכל הביתה או משהו]?זה אכזרי מדי מוכנים להיות עיוורים-חירשים-ואילמים לכל החיים? לא מתחתנים חתונה קתולית (כזאת שאי אפשר להתגרש) עם אדם שאתם לא מכירים? לא שוחים במשך רבע שעה בנהר מלא תנינים? לא מקעקעים את 2 הידיים שלכם באופן מלא (יענו שרוול) בלי לראות את הדוגמא שמקעקעים עליכם עד שהיא כבר עליכם? לא מפילים על הילד שלכם מקרר על הראש? לאאא עושים את הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו (כמו להיות במקום ממש ממש גבוה למי שיש לו פחד גבהים)?זה יהיה להיות בכלוב עם נחשים... אין מצב! מתאסלמים?לא מתחילים מחדש את 12 שנות הלימוד של בית ספר?פחחח לא נראלה לי מוכנים לשרת בצבא 10 שנים? אולי, אם התפקיד טוב לא שומעים שום מוזיקה עד סוף חייכם? לא לא מגדלים יותר בע"ח בבית? סבבה לא קוראים שום סוג של ספר כלשהו עד סוף החיים שלכם? לא נראה לי יושבים בכלא במשך חמש שנים, עם תנאי מזון ושתייה טובים, מותר לכם לנגן ולשמוע מוזיקה, לקרוא מלא ספרים, אבל אסור לכם לדבר עם אנשים? המתכון המושלם: כיצד להשתגע? מוכנים לא לשמוע מוזיקה 3 שנים? לא. אי אפשר לרקוד גם בליזה... הופכים לחתול?לא מוותרים על קשר עם אדם כלשהו (אתם לא יודעים איזה, אם אתם קשורים אליו מאוד או שלא)? לא מוכנים להיות בחדר סגור עם הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו?נחשיםםםם אמאמאאא הופכים להיות ילדים יחידים (למי שיש אחים)/ילדים עם אחים (לאלו שהם יחידים)? לא מוכנים להצטלם בעירום?לא לא לומדים את כל ספרי הארי פוטר בע"פ? אפשרי.. לא כזה קשה בהתחשב שקראתי אותם יותר מפעם אחת... נותנים למישהו לשבור לכם את שתי הרגליים? בחיים לא אוכלים צפרדע וחלזון? לא לא אוכלים יותר שוקולד? אממ זה עונש! לא רוצה! לא משתמשים לעולם יותר בחשמל?לא נראה לי לבנות - לא מורידות בחיים שערות ברגליים בשום דרך (וגם לא חימצון)?איכס לא! הייתם צובעים את השיער לורוד ושהוא יהיה ככה שנה? אפשרי מתחתנים עם מישהו שאתם לא רוצים [בלי להתגרש]? לא טסים במטוס ממש לא בטוח עם 80% סיכוי התרסקות?לא מפסיקים במשך 20 שנה לעסוק בתחביב האהוב עליכם? בחיים לא לא רואים את המשפחה שלכם במשך 10 שנים? לא משתתפים בסרט פורנו ושוכבים עם כל הצוות?לא מוכנים לעבוד במשרה של מורה במשך 30 שנים?אין מצב מתמכרים לסמים קשים ונהיים כאלה ג'אנקים מגעילים? לא מוכנים לוותר על כל ימי ההולדת שלכם? לא! טוב, לפחות עד גיל 30 ומשהו...מ40 אני מוכנה לוותר D: לא מדברים יותר בטלפון/פלאפון? באסההה לא מוכנים לא להתאהב יותר אף פעם עד סוף החיים שלכם?לא מוותרים על הערכים והעקרונות שלכם? לא חיים בתוך קורת גג רעועה שכל יום תוכלו לאכול רק לחם ומים ולהתנזר מבנים או בנות לכל שארית חייכם? לא מוותרים לגמרי על חוש הטעם והריח שלכם? לא עוברים לגור לשנה באי בודד לבד? לא מבצעים פשע לא גדול (שיושבים עליו למשל חצי שנה בכלא) ומפלילים חבר שלכם?ממש לא מפסיקים לשחק משחקי פורום לנצח?מה זה משחקי פוורם? מוותרים לכל החיים על המאכל שאתם הכי אוהבים? לא מנתקים קשר עם כל מי שאתם מכירים ועוברים לגור באי בודד רק עם הבן אדם שאתם הכי שונאים בעולם למשך 10 שנים? לא עושים הסרת שיער בלייזר משיער הראש והגבות (ואסור לכם אחר כך להשתיל שיער)? לא אוכלים במשך שבוע רק אוכל של כלבים וחתולים (ומים, כמובן)? מים זה סבבה D: עושים השתלת זנב? נאאאא שומעים את האמן השנוא עליכם ביותר במשך 20 שנה כל יום לפחות חצי שעה?מזרחית?! אבויייי מוכנים להכשל בכל הבגרויות? לא מוכנים להקליד את כל הפרק של האות א' בספר הטלפונים של העיר תל אביב?כן מקדישים את כל חייכם למדע (רק מחקרים, ניסויים וכאלה)? לא מעניין אותי בשיט מסכימים לחיות כל החיים שלכם עם פוביה מוזרה כלשהי (לדוגמא מציפורים, חיות, צבעים, מים)?אולי.. עוברים את אחת השנים הנוראיות ביותר שעברו עליכם בחיים כשאתם לא יכולים לשנות שום דבר?לא כורתים את אחת הידיים או הרגליים?לא עולים 150 ק"ג?לא נהיים אילמים לשנה שלמה?לא לא נוגעים במחשב לשנתיים?לא הורגים חיה?לא

למעלה