היי אני עדן בת 15 - מעריצה ענקית של גלית גיאת , ! ומכיבן שלגלית אין פורום , אבל יש קומונה שאני מנהלת, אז הצטרפתי לפורום של מירי , כי אני מאוד מחבבת אותה .. יש לה קול מהמם והיא אחלה
טוב אז אני דיי חדשה כאן .. ואני לא מבינה כלום בפורומים !! משום מה אני אף פעם לא מצליחה להבין חח טוב אז רציתי להכיר קצת את האנשים כאן .. כולם כאן מכירים אחד את השני ? מה הגילאים של האנשים בפורום ? .. טוב אז תכתבו לי כאן תגובות שאני אכיר קצת את האנשים.. את הפורום .. אני אשמח אם תעזרו לי !
אני בת 15 חח מעניין אם יש גם בנות גילי כאן D: ההופעה היחידה שהייתי של מירי, זה ששנה שעברה היא באה לתיכון שלי בבליך.. אני מתה ללכת להופעות שלה אבל חברות שלי יותר בכיוון של להיטים נשכחים אחרי שבוע בMTV חחח זה קצת עצוב לא ? אני מקווה שאני אשכנע איזו חברה לבוא איתי כמה שיותר מהר להופעה של מירי שתהיה ב24 בת"א.. אני כבר מחכה לדיסק !! עוד חמישה ימים
ואני מבינה את מה שאת אומרת בקשר לחברות שלך, ובאמת שזה לא נורא. עם הזמן תתרגלי למצב וגם אם תישארי פה תכירי את האנשים המקסימים שיש בפורום ואז תוכלי לבוא איתם להופעות! חוצמזה שמנסיוני לפחות אני יכולה להגיד לך שלאט לאט יהיו בנות שיתלהבו וירצו לבוא איתך בסוף להופעות! ברוכה הבאה!