חדשים, בואו תגידו שלום

כל פעם מישהו אחר, זה די משתנה../images/Emo42.gif

אבל בהתחלה גררתי את ההורים. אחר כך יותר מאוחר ביקשתי מחברות טובות שלי שיבואו איתי והן דווקא מאוד נהנו, ושמחו שבאו. והיום אני הולכת להופעות כשאני יודעת שאני פוגשת שם את חברי הפורום המהממים
בעקרון הפעם, אני הולכת להופעה בנס ציונה עם סתיו, שהיא חברה פה בפורום והיא גם חברה טובה שלי בלי קשר. וגם חברה אחרת שלי, שהיא איתי בכיתה רצתה לבוא, אז היא מצטרפת. איפה את גרה? אולי תבואי גם את ונזכה להכיר אותך...

חח הייתי באה בשמחה

אבל אני יותר מכיוון ההופעה שלה בת"א
תהני וספרי לי חוויות

veredmp

New member
אכן כך ../images/Emo9.gif

אם יש לך שאלות בקשר לפורום את מוזמנת לשאול
מקווה שאכן תצליחי למצוא מישהו לבוא איתו להופעת הבכורה, אבל גם אם לא תוכלי לפגוש אותנו אחרי ההופעה ולא תרגישי לבד.

תודה רבה :p

חח להפתעתי שאלתי היום את חברה שלי והיא ממש רוצה לבוא D: היא כמובן לא אוהבת אותה כמוני אבל שהכרחתי את הכיתה שלי להישאר איתי למירי מסיקה ביום העצמאות ולא ללכת למשה פרץ היא בהחלט התלהבה XD ואני לא באה להופעה בהרצליה, אם כבר אני אבוא להופעה בת"א שתהיה ב24.2 מישהו הולך בתאריך הזה ?

veredmp

New member
הרבה מהפורום באים להופעה הזו

כולל אותי
תגידי לנו אם את באה, נגיד לך שלום

veredmp

New member
אני באה גם להופעה בת"א, כן

אני לא באה לכל ההופעות, אבל אני משתדלת לבוא לרוב ההופעות במרכז

יאאא ../images/Emo13.gif

חח אז אני אדבר איתך כבר בהמשך בפורום אני אלא יודעת בכלל כמה זה עולה .. ומקווה למצוא גם קצת כרטיס מוזל חח כדי שגם חברה שלי תרצה לבוא איתי .. האמת שאמא שלי ממש רוצה לבוא איתי משום מה.. חח כל הפעמים ששמעתי את מירי מסיקה היא צעקה לי להנמיך ! אבל מה, היה צריך לבוא הרגע שהיא תבין את ההבדל בין מירי מסיקה לאייל גולן לא?

veredmp

New member
כמה חמוד, אתה עוד בגיל שמעגלים למעלה

אני כבר בגיל שמעגלים למטה
או כמו שמירי אמרה בהופעת יומולדת של קרן שנה שעברה "עד יום לפני, אני עדיין בת 30". אז אני עד יום לפני עדיין בת 29

נעים מאוד ../images/Emo13.gif

וואי ואתה אוהב את מירי מסיקה ?! מגניב ביותר
יש לך טעם מצויין

veredmp

New member
יש לו כמה דברים טעוני שיפור, אבל סה"כ

הטעם שלו סביר

למעלה