נקודות אור וגאווה

רעוּת

New member
אמג סתמי ../images/Emo46.gif

ורק שתדעי שעלייך עוד ריחמתי. לגל אני אומרת- "קודם אח שלי ואז את"
צהל לוקח את כל הטובים
או שאותה אני פשוט אוהבת יותר

Remedy Lane 9

New member
אור! עולה בבוקר!

נתחיל מהסוף:
שיחה עם חברה שלי אתמול שממש עזרה לי להישאר על הקרקע, ולהיזכר קצת בחוזק שלי (זה היה ממש חסר אתמול)
העלאה במשכורת, זה לא קשור אבל זה בסדר כרונולגי. בערך.
היה לי ממש כיף אתמול בעבודה, עבדתי עם כל מיני אנשים שלא יצא לי מזמן והם כיפיים והצחיקו אותי לרוב, זה אחרי שבחמישי היה לי ממש **לא** כיף, ודי נשברתי לזאת שעובדת איתי שם, באמצע החיים. ואז גיליתי כמה היא מהממת. וכמה שאני אוהבת אותה|ךב|. ודברים התבהרו לי בעבודה וזה טוב, כי היו כמה דברים מעורפלים שהעיבו לי על החיים.
עשיתי עוגה ממש טעימה עם אימא. איזה שחיתות הולכת פה כל סופ"ש עם העגות בחיי. צריך לעצור את זה (או שלא!)
שלחתי את העדיפויות שלי לשנת שירות בתק"ם וגם דיברתי עם איזשהי חוה טיפולית (זה באופציות שלי! |מאושר|), וזה ממש נשמע לי מקום טוב. אז הייתי מרוצה כי חשבתי שאין לי בכלל כיוון בשנת שירות.
שיעור נהיגה בחמישי. בא לי כבר רישיוןןןןןןן.
דיברתי עם המדריך רכיבה שלי והוא כזה כפרון לפעמים. ובכלל היה לי טוב כשהייתי בחווה. עזבו את זה שהייתי חולה והלכתי פעמיים מוקדם, אבל כשהייתי שם היה לי ממש טוב.
סיור מגמת אמנות לת"א. אני מכורה לזה ממש. ראינו תערוכת מינמילזם שממש הדהימה אותי
(איפשהו שהסטדנטים של בצאלאל עושים תואר שני, נועה, לכי לראות!), והמוזיאון בהרצליה לאמנות מודרנית היה גם די מגניב, ויצא לי לדבר עם מישהו מהמגמה שלי שתמיד היה לנו קשר אבל הוא קצת התחזק כזה בנסיעה. ואז לחזור ולהיות עייף עייף ומרוצה כל כך.
טלפון מאחותי משומקום, זה היה ממש משמח.
היה לנו בראשון על האש בעבודה. נהניתי כה. הם גם כאלו כפרונים לפעמים...
(לא מצאתי אייקון וזה דומה לפלסטינה!)שיעור פיסול.
השכבה שלי חזרה מפולין והתגעגעתי מלא לחברות שלי.
אה, אני קוראת עם אימא במקביל (נו חצי גנבתי לה) את "משאלה אחת ימינה" החדש של אשכול נבו. כשאסיים אגבש את דעתי
מוזיקה חדשה. אני חוזרת לשורשים העבריים לרגע.
אוקיי, ויש לי מלא ציטוטים של אנשים שדיברתי איתם בראש שלי, כאלו שמחזקים אותי עכשיו ממש. זה מרגיש בטוח.. אה ואיך שכחתי!!! קרוסיפיי בסוף העבודה
. וגילוי מרעיש שיש עוד כמה שירי טורי במחשב שם. הייתי אחוזת התלהבות לרגעים מספר.... שיהיה שבוע טוב ומלמד ומסעיר וגם שקט, קצת.
.

רעוּת

New member
משאלה אחת ימינה כה מעולה!!!!!

קראו בהמוניכם
קראתי אותו ביום כיפור, ועכשיו קראתי שוב את 4 בתים וגעגוע וזה הרס לי את החיים

למעלה