שירשור שאלות

Tohariko24

New member
יש למישו מושג?

יש למישו מושג מתי יש לגיים בויז הופעה באיזור המרכז
וואי למה הם לא נכנסים ומגיבים
לא יפה
...

נויוש131

New member
יש למישו מושג מתי הגיים בויז יהיו

בת"א? כי שמעתי שאומרים שהם יהיו בתל אביב אבל אנל'א דעתת מתיי.. אז אם מישי יודעעתת שתגידד.. אני חייבת לדעעעתת

אממ דיי חשוב...=]]

חח בנות משעמם לי..=\ אממ למי יש פה תמונות של "שיר נולד"..? ו.... יש לי שאלה אם היו אומרים לכם לבחור רק אחד מהלהקה... ולהיפגש איתו.. אבל רק אחד.. את מי הייתם בוחרים...???

עזרה ד=ח=ו=ף...

ויש לי עוד שאלה.. אממ אני רוצה לשים בכל סוף תגובה שלי איזשהו משפט.. ואני לא יודעת איך עושים את זה כי אני חדשה.. אתם יכולים לעזור לי...?

ודרך אגב....

אני חדשה
_____________________________________________________________________ תני לדעת לחבק אותך תני לי ואז תדעי אני שלך

מישהו...

מישהו הלך לשיר נולד?? _____________________________________________________________________ תני לי לדעת לחבק אותך תני לי ואז תדעי אני שלך

cupic

New member
כמה שאלות חמודים שלי...

אמממ.... רציתי לדעת איפה הם מופיעים... יענו בטלוויזיההה... אם יש בכלל.. ומתי הקליפ השני שלהם יצא...?! ו...... אם ביום חמישי במיצעד הם יהיו?? תודההה...

1danidin11

New member
תגידו מישהו מהלהקה כותב פה?

אם כן אז מה הכינויים שלהם?

TOUSH

New member
אני מאמינה שהם יכנסו אחרי הלחץ של

שיר נולד... ועדיין לא ידוע... אנ יודעת שיש הופעה בקריון אבל זה לא במרכז
או שכה...או שלא

אדרררר

New member
נראה לי שששש

שהם סיימו את ההופעות של שיר נולד בתל אביב אתמול

נועוW

New member
...

בכל הודעה,תראי כשהיא מסתיימת ! ריבוע קטן שעליו כתוב "הוספת תגובה"

וואיי ווואייי...אז ככה!

הם מופיעים בערוץ 24 במבוקשים, במצעד, וב"ה גם במכונת הלהיטים... בדרך כלל מארחים אותם.. הם מופיעים גם ביס חנוכה. ולא יודעת מתי ישודר המצעד! והם מופיעים בשיר נולד ובקרוב בקריון...אחרי שיר נולד אני מאמינה שיכירו אותם...יותר ממה שעכשיו...ויהיו להם הופעות יחידות- כאילו רק שלהם...

למעלה