בצ 14 מאיפה את?אני מחולון
א אדם החיימשלי New member 4/1/06 #51 אני הייתי בוחרת!! באדם אבל במקומך את אושרי חחחחחחחחח! חחחחחח למרות שפגשתי את כולם!
ב ברוש הבובעע New member 4/1/06 #66 אמ...../images/Emo13.gif פתחנו מלא שרשורים מתמונות של שיר נולד... ו......אני הייתי בוחרת את אושרי...
ד דנהההההההה New member 4/1/06 #77 ל==>נוי סקעת1 חחח גמני חשבתי כככה חח סוף סוף מישי אמרה את זה... אפאחד לא חושבת כמונו....=]] אבל גם אושרי וערן ואביחי ואדם ממש כוסונים.. אבל זה בסדר כי בסוף אני פוגשת את כולם... תודה בכל זאתת.=]]
ל==>נוי סקעת1 חחח גמני חשבתי כככה חח סוף סוף מישי אמרה את זה... אפאחד לא חושבת כמונו....=]] אבל גם אושרי וערן ואביחי ואדם ממש כוסונים.. אבל זה בסדר כי בסוף אני פוגשת את כולם... תודה בכל זאתת.=]]
ט טלנובלה בדם New member 3/1/06 #21 אה...כנראה שהם יסיימו את ההופעות של שיר נולד בצפון ובדרום... נסיכים שלי- אוהבת אותכם!
א אדרררר New member 3/1/06 #28 סספפירר. תודיעי לי באיזה מלון כי רוב הסיכויים שיכולים להכניס גםם אותי (=
ב ברוש הבובעע New member 3/1/06 #31 בנתיים יש בצפון... בקריות יש הופעה ב-15 ו...שיר נולד עכשיו זה תקופה של איזור הצפוןן....יאייי בקרובבבבבבבבבבבבבבב.......זה מתקרבבבבבבבבבבבבבב......
בנתיים יש בצפון... בקריות יש הופעה ב-15 ו...שיר נולד עכשיו זה תקופה של איזור הצפוןן....יאייי בקרובבבבבבבבבבבבבבב.......זה מתקרבבבבבבבבבבבבבב......
T Tohariko24 New member 2/1/06 #3 אממ.. קריון זה לא הכי מרכז..חח אבל לונורא.. רגע, הם נכנסו לפה פעם? אני פשוט די חדשה ולא ממש נכנסתי לפה כשהם עוד הגיבו..אם הם הגיבו..
אממ.. קריון זה לא הכי מרכז..חח אבל לונורא.. רגע, הם נכנסו לפה פעם? אני פשוט די חדשה ולא ממש נכנסתי לפה כשהם עוד הגיבו..אם הם הגיבו..