חח אה מובן....ותודה..!
T the Girl of Love New member 5/11/05 #19 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif זה לא קטע של הוט,ככה זה גם היה פעם.. זה תמיד עיצבן אותי. אבל חפיף,מתרגלים.
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif זה לא קטע של הוט,ככה זה גם היה פעם.. זה תמיד עיצבן אותי. אבל חפיף,מתרגלים.
ש שוקובו המקורית New member 5/11/05 #21 תודה..../images/Emo9.gif חח אני בטוחה שאני יתרגל בסופו של דבר
ר רחלי לאב טלי שרון New member 5/11/05 #20 ../images/Emo183.gifחילקו רק את שני הראשונים השאר יהיו פרקים שלמים
T the Girl of Love New member 4/11/05 #15 כשמדובר בתפוז../images/Emo43.gif../images/Emo27.gifאכן../images/Emo70.gif בכבוד שיש לי להיות חלק מהמערכת של תפוז ולנהל מס" פורומים במערכת הנפלאה הזאת,ועוד כשאני יודעת כמה הם משקיעים ואכפת להם בשביל שלגולשים יהיה טוב..אז מותר לי להתחנף קצת
כשמדובר בתפוז../images/Emo43.gif../images/Emo27.gifאכן../images/Emo70.gif בכבוד שיש לי להיות חלק מהמערכת של תפוז ולנהל מס" פורומים במערכת הנפלאה הזאת,ועוד כשאני יודעת כמה הם משקיעים ואכפת להם בשביל שלגולשים יהיה טוב..אז מותר לי להתחנף קצת
ר רחלי לאב טלי שרון New member 5/11/05 #27 ../images/Emo183.gifאמרתי שלהתחנף זה רע?../images/Emo3.gif תפוז תעשו לי ילד%^@^#^)%(&$@
C chiquitito15 New member 4/11/05 #3 אני חושב שכן../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif אבל צריך לבדוק... כאילו, יש להרה סדרות שיש בערוץ אז יש מצב שגם לזאת
אני חושב שכן../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif אבל צריך לבדוק... כאילו, יש להרה סדרות שיש בערוץ אז יש מצב שגם לזאת
ר רחלי לאב טלי שרון New member 4/11/05 #4 ../images/Emo183.gifבדקתי במדריך תוכניות ואין../images/Emo7.gif אבל בפירסומת שהייתה בערוץ לגבי מרתון פרקי השבוע, רמת אביב ג' גם הופיעה
../images/Emo183.gifבדקתי במדריך תוכניות ואין../images/Emo7.gif אבל בפירסומת שהייתה בערוץ לגבי מרתון פרקי השבוע, רמת אביב ג' גם הופיעה
C chiquitito15 New member 4/11/05 #5 נכון../images/Emo2.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif אז זהו, שבמדריך תכנית יש מרתון לגעת באושר גם בשישי וגם בשבת- לדעתי זה טעות ואחד מהם זה רמת אביב ג'... צריך לראות מחר מה יש
נכון../images/Emo2.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif אז זהו, שבמדריך תכנית יש מרתון לגעת באושר גם בשישי וגם בשבת- לדעתי זה טעות ואחד מהם זה רמת אביב ג'... צריך לראות מחר מה יש
S sabag12 New member 5/11/05 #23 ../images/Emo54.gifאין שידורים חוזרים בשישי/שבת. אולי בקרוב יהיה, אני איידע =].