ש שירוש לאב פלורוש New member 14/7/05 #3 ../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifברוכה הבאה.. קוראים לי שירה.. אני עולה לח'.. ולמה כתבת שסיימת י"ב לצערך ואני חולה על אמנדה..לדעתי היא ממש יפה וזה הבן שלי פוקי
../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifברוכה הבאה.. קוראים לי שירה.. אני עולה לח'.. ולמה כתבת שסיימת י"ב לצערך ואני חולה על אמנדה..לדעתי היא ממש יפה וזה הבן שלי פוקי
H Hila The Sweet Girl New member 14/7/05 #4 חחחח כנסו! כי זה עצוב לסיים ביצפר... אני לא מתה על אמנדה היא מעצבנת ולא אהבתי את היופי שלה..
• •••SeXy BoY••• New member 14/7/05 #8 ברוכה הבאה../images/Emo69.gif גרר עוד אחת ששונאת את אמנדה!! למה לשנוא?! היא כל כך מושלמתתת!!! לא חשוב זה טעמך.. השתלבות נעימה! אני תום!
ברוכה הבאה../images/Emo69.gif גרר עוד אחת ששונאת את אמנדה!! למה לשנוא?! היא כל כך מושלמתתת!!! לא חשוב זה טעמך.. השתלבות נעימה! אני תום!
P purple rain2 New member 15/7/05 #26 ../images/Emo131.gif../images/Emo65.gifברוכים הבאים!../images/Emo65.gif../images/Emo131.gif השרשור האחרון שלי
../images/Emo131.gif../images/Emo65.gifברוכים הבאים!../images/Emo65.gif../images/Emo131.gif השרשור האחרון שלי