התייעצות השבוע!

הטRולית

New member
../images/Emo132.gifהתייעצות השבוע!../images/Emo22.gif

טוב, אז אחרי חודשיים במוקד מכירות, נשבר לי ה***. האנשים סבבה, העבודה גם, הכסף סביר, אבל אם עוד פעם אני אצטרך לענות לטלפונים... בקיצור, התגבשה החלטה בליבי,לעשות הסבה מקצועית. על הפרק סוכני D2D. למישהו יש דיעה בעיניין?! מישהו עובד בזה? חוץ מYES וHOT (על גופתי אני אחזור להוט), למישהו יש הצעות למקומות?? אם אני לא אמצא עבודה חדשה בקרוב, יהיה פה רצח עם, חבל.

Jan22

New member
מה זה D2D ?

אני אוריד לך כאפה אם עוד פעם תשימי את האייקון הזה !

Jan22

New member
JESUS CHRIST

אני מעדיף לחזור לקבע מאשר לעבוד בזה.

Jan22

New member
שניהם

שמעת פעם על ''קפד ראשו'' ? תתכונני לקבל וולה ! אין אייקונים ,יש קפה ,ויש דיקטטורה !

הטRולית

New member
לא לא לא

פרונטלי זה רעעעעעעע, ואת יודעת את זה. השעות נונסטופ. הלקוחות חשים שאם הם יצעקו, הם יקבלו, כשאת הולכת לבית של אנשים, מה הם יצעקו בבית שלהם? נדיר... נ.ב. אדום לא מחמיא לך..

זה לא נכון...

אני לא מבינה למה להתרגש מצעקות , מבחינתי שיצעקו מפה ועד מחר ... שמה עליהם זין גדול כמו של קדוש, וזהו. נ.ב לא לא לא , זה לא פייר מה שראית שם. זה לא מדגם מייצג בכלל .

הטRולית

New member
סתם, אבל שכחתי להגיד לך..

אני לא סופרת ת'צעקות של אף אחד. אני דווקא מאוד שירותית ומכירתית ויוצרת כימיה מינימום דיברתי עם המאהב שלי (ציטוט של ר"צ). זה לא העיניין. העניין הוא שקורץ לי עכשיו להיות "אדון לעצמי", ז"א בלי מנהל שישב לי על הראש, שיקשיב לי, שיבחן. יותר חופשיות.

ק ד ו ש

New member
כל הדרכים מובילות לרומא

רומא = זנות. זאת בדיוק העבודה בשבילך, כל מה שאת מחפשת נמצא שם.

הטRולית

New member
כשתתבגר, תפנה אלי.

פעם אחת בדיחה על זנות, פעם שניה, פעם שלישית, רביעית וחמישית, לא מצחיק. שחרר.

ק ד ו ש

New member
מצטער, אבל כשאבתגר

אני צריך להתקשר לאיזה אחת בעבודה שאמרה שהיא תתן לי אסימון וכשאגדל אתקשר אליה. סורי..

אני אסביר לך למה את חושבת ככה...

כי את מסתכלת מהדרום הרחוק , אז את רואה רק חלק קטן ממנו . ככל שתתקרבי למרכז, תביני את גודל התופעה .

הטRולית

New member
מטאפורה?!

חחח. תחשבי שאת צריכה להתעסק גם עם פניות שירות. אני לא. זו כבר הקלה גדולה. ובכל זאת, רוצה שינוייייייי. אהה, כן, את לא דומה לעצמך מהתמונות שראיתי כאן..

שלחו אותי עד בנין ורד ביום שרבי...

יש סיבות מקלות :) ואני גם עם שיער אסוף כמדומני... וגם מתחו אותי. אין פרופורציות בין הכתפיים לראש .

Jan22

New member
בואי נראה

חשבת אולי על מלצרות ? אבטחה ? אם יש לך כוח פיסי ...סבלות (אני מכיר אחת שעובדת בזה ,שוקלת 52KG) , חנויות ספורט (בתור שירות לקוחות) ...אבל באמת שמלצרות היא העבודה שהרבה בנות מעדיפות.

למעלה