התייעצות השבוע!

הטRולית

New member
הרבה בנות, לא אני!

ולא, אני לא הקצין המניאק שהתנשא פה מעל כולם. יש לי בעיות ברגליים. אתה רוצה להרוג אותי, או לחילופין להפוך אותי לנכה בגיל 23?!

Jan22

New member
מה בנוגע לזנות ? מתאים לך ?

תראי ,אני לא אומר שזה קל ,אבל משלמים יפה מאוד על שירות לקוחות. את צריכה לדעת איך להתנסח ,איך לדבר ,לא לאבד את העשתונות שלך ,לתת דוגמא ...בקיצור ,לא מעט בוסים מתגמלים את המועסקים שלהם בהתאם. אומנם זה קשה ואכן זה מעצבן ,אבל סוף חודש את תרגישי יותר טוב.

Jan22

New member
אגב ..

מה שרשמתי בגוף ההודעה לא קשור לכותרת ...זה קשור לשירות לקוחות ((((((((((:) !!!!!!!!!!!!

Jan22

New member
כן אה ..אבל אני לא רוצה לדחוף אותה לזנות

מישהי צריכה להכין קפה לפורום ,לא !!?

הטRולית

New member
קדוש, שקול מילים,

או שקול שיניים... ככה אומרים את האיום הזה?! יאללה, סולחחחחחחחחה.

הטRולית

New member
באמת?!

כדי לעבוד בשירות לקוחות, צריך סבלנות. אין לי. עבדתי בזה, וזה לא מתאים לי. לעומת זאת, מכירות מאוד מתאים לי. אני כן רוצה להשאר בתחום. אני רק שוקלת אופציות. ואם עוד פעם תציע לי זנות, אני אשלח את ויורי לעשות גאנגבנג עם אחותך.. (הבדיחה בחסותך..)

Jan22

New member
מכירות צריך פה ,וצריך לדעת לדבר

אבל גם צריך להיות בעל סבלנות. הדבר האחרון שאת צריכה הוא לקבל קריזה על לקוח שמגיע ומתחיל לצעוק ולבוא בדרישות. הבוס לא יבוא אליו בטענות ,הוא רק הלקוח ,והלקוח תמיד צודק ...הוא יבוא אליך בטענות מכיוון שאת העובדת ואת צריכה לעזור ולגלות איפוק. אם את לא עונה לדרישות ,אולי באמת כדי לחפש עבודה אחרת. איך את עם מחשבים ? יודעת לתקן ? לעשות התקנות וSETUPים של תוכנות ? מבינה בWEB ? יודעת קצת רקע על חומרה ?

הטRולית

New member
אני לא חוטפת קריזות,

ז"א אני כן. אבל לקוח שבא ודורש את הירח, אני נהיית אדישה כאילו כלום.. אני לא מייחסת לכך חשיבות.

Jan22

New member
את לא רצינית ,ולכן את לא תמצאי עבודה

את לא עצבנית ..ז.א. שאת כן ? באמת ,חלאס עם זה. אומנם יש לא מעט דברים שמעצבנים ,אבל כשצריך (אמממ למשל בעבודה) צריך להתעלות על עצמך. אני מרגיש כמו מטיף בכת. בקיצור ,כשתחליטי לרדת מנפטון ,נדבר.

הטRולית

New member
סליחה?!

אני אסביר, כן, לקוחות מעלים לי את הסעיף, אבל הם בחיים לא ידעו את זה. את הכל אני אמכור להם בחיוך, כאילו כלום, והם בחיים לא ידעו, אני אקשיב בשקט כשהוא יספר איך סבתא של הדודה שלו שברה ת'רגל ובגלל זה הוא צריך מכשיר חדש, ושלא יהיה יקר, ללא התחייבות, ובכלל עם המספר מסלקום להעביר אותו.. אבל שניה אחרי שננתק את השיחה, כמות הקללות שהוא יחטוף, זהה לכמות בדיחות הקפה שכתבת אי פעם בחייך. זה לא הופך אותי ללא סבלנית, לא הופך אותי ללא מקצועית, להיפך. אבל כן, אני חוטפת קריזות. מה לעשות?!

Jan22

New member
מה אני אומר לך

את צריכה למצוא עבודה שכמה שפחות תביא לך ת'סעיף ,איך אומרים. אם את מצליחה להשתלט על עצמך ולקלל את הלקוח רק לאחר ה''פגישה'' ...מה טוב. אחרת כדאי שתמצאי עבודה אחרת. נאמר ..עוזרת דייג שסוחבת דגים , חכה ,קפה ועוד. (יש גם 150% -200% סופי שבוע).

הטRולית

New member
מממממ....

אם יש לך תקציב, אני מוכנה להיות לך אפילו לאישה. לא לזונה, כן? לא לבלבל...

Jan22

New member
רוצה קצת כדורי הרגעה ? רטלין / וואליום ?

מה את מוכרת בדיוק ? שם במכירות ?

למעלה