ועכשיו שאלה רצינית!

NK The man

New member
../images/Emo132.gifועכשיו שאלה רצינית!

איפה הייתם ב- 4/11/95???? אני רוצה לדעת במדוייק לפי שעות, ובייחוד האם מישהו יכול לאשר את הסיפור שלכם? בכבוד רב רב ניצב ... אהרונישקי (מוזר שדווקא את השם הפרטי הקצר אני לא זוכר...)

NK The man

New member
../images/Emo4.gifעוד אחד שמודה ברצח...

תקשיבו לי טוב, אני לא קונה את הבולשיט הזה... יש לי כבר איזה דתי אחד שתפסנו כשעיר לעזאזל בתחנה(איזה מצחיק, עשינו מזה סיפור שהימין הסיטו אותו נגד רבין ושהדתיים אשמים, זה דווקא היה רעיון של אבא שלי שהוא למעשה פרוטסטנטי הדוק עם שורשים מוסלמים!!!), גם הוא הודה במעשה וגם הוא סיפר שהוא עשה את זה בגלל שרבין זייף כמה תווים קודם לכן... אני רוצה את האמת!!!!!!!!!!!!!!!! בתודה מראש רב ניצב ... אהרונישקי (בשם מוחמד, מישהו יכול לעזור לי עם השם שלו?!)

Gixxer600®

New member
באותו שבוע.....

קיבלתי משלוח חדש של הולו פוינט לגלוק שלי, עברתי בכיכר ראיתי איזה זקן שתוי... החלטתי לנסות אותם ההמשך ידוע

NK The man

New member
אני מתחיל להאמין לך...

נתתי לכם קצת זמן אולי תתעשתו... עכשיו מה תגיד לי אם אני אגיד לך שיש לי עדה שמוכנה להעיד בבית משפט שהיא ראתה אותך... והיא יודעת בדיוק איפה היית ומה בדיוק עשית? (שמה של העדה שמור במערכת, המממ... בגלל המממ... שלא בא לי לספר לכם! מה תעשו לי?) בעצבים וביגון קודר רב ניצב ... אהרונישקי (תזכרו שלא עזרתם לי... ולחשוב שאני רציתי לבוא לקראתכם ולאפשר לכם להיות עדי מדינה נגד עצמכם!)

SvNaIgRaS

New member
אני באותו היום ...........

הסתובבתי לי בכיכר רבין(חחחחחח איזה מצחיק זה שהוא נרצח בכיכר שקרואה על שמו). ואז נשמעו יריות ואני פחדן שכמותי נכנסתי ישר לתוך האוטו השחור הגדול שראיתי שם והתחלתי ליסוע ברחבי תל אביב . עד שהבנתי שיש לי בן אדם גוסס באוטו ואני שלא מתרגש במהירות הלכתי עשיתי ס"ד עם האוטו המפואר בתל אביב ואז שהבאתי אותו לבי"ח הודיעו בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על ............ ההמשך ידוע . נשבע לכם הכל היה בתמימות!!!
S.V
סוכן שב"כ לשעבר "שבמקרה" עבר במקום, אמין לא?

Treker

New member
אמממ....

הייתי בכיכר מלכי ישראל. עמדו על הבמה כמה אנשים זקנים ושרו בזיופים נוראיים כל מיני שירי ארץ ישראל. הלכתי מאחורי הבמה ושאלתי מי אחראי להופעה הנוראה הזו? ואז הצביעו לי על חבורה של אנשים שירדה במדרגות ואמרו והצביעו על איזה קרח שנראה היה קצת שתוי. ניסיתי לשאול אותו לפשר הזיופים הנוראיים ולהגיד לו שאני רוצה את הכסף חזרה כי ההופעה היתה ממש ממש חרא. הוא התעלם ממני בתנועת בוז מופגנת, ככה עם היד. באותו רגע הפיוזים האשכנזים שלי התפוצצו - כה זה כשמזלזלים בי אז יריתי בו

NK The man

New member
אני לא מבין אתכם?!?! משת"פים!!!

הבנאדם חשוד בפשע רציני ואתם מברכים אותו? מצודדים בו???? מאשרים את ההתנהגות שלו??? מעודדים אותו???? (מי שמכיר מילים נרדפות נוספות מוזמן להוסיף כאן!)

neuron

New member
אל תנסו אפילו להפיל את זה עלי../images/Emo70.gif

הפעם אני לא אשם! אפילו יש אליבי... ...אנשי השירות החשאי תפסו אותי בדיוק באותו ערב עם שני גלון ציאניד במטבח של הבית הלבן. הם בסוף השתכנעו שזה רק תמצית שקדים למרציפן.

NK The man

New member
אני מכיר את הסיפור שלך...

אנשי ה"שירות החשאי" שטיפלו בך היו למעשה שתי מרגלים סינים שהצליחו לחמוק מהשומרים שגם הם למעשה היו מהגרים היספאניים שלבסוף גורשו וכיום ניתן למצוא אותם באחת ההתנחלויות הגדולות בארץ... הם נתנו לך לברוח בגלל שתי סיבות: 1. במפה האסטרולוגית של אחד מהם היה כתוב שהם יגיעו לבית הלבן יחמקו משתי מהגרים היספאניים שהתחזו לשומרים, יתפסו חשוד ישראלי עם ציאניד, ישחררו אותו וכך הם ילמדו את משמעות החיים... למעשה מה שהיה כתוב שם זה "היום הוא יום טוב לצאת לחופשה..." הם כנראה פירשו את זה לא ממש מילה המממ... במילה! 2.אחד הטעמים של ציאניד זה שקד מרציפני... אישית אני כמובן מעדיף את הציאניד בטעם אוכמניות אבל אתם יודעים, "על טעם ועל ריח, אין מריבות שסופן מוות קליני"(או משהו כזה...) בקיצור, אתה גם חשוד עד שתיתן לנו ראייה מוצקת שעסקת בפעילות אחרת... נ.ב משגל עם עד שלושה עיזים לא נחשב בכלל... בכאב עמוק מניתוח במיניסקוס רב שגל, הממ.. ניצב, ...אהרונישקי!

neuron

New member
אוקיי../images/Emo70.gif אוקיי../images/Emo70.gif

אתה לוחץ אותי לפינה. אז נכון, לא ממש דייקתי. האמת היא שבאותו רביעי לנובמבר הייתי בכלל במקום אחר. האמת היא שאוסמה הזמין אותי אליו למערה באפגניסטאן לסגירות אחרונות של מי לשלוח לקורס טייס. היינו צריכים להתלבט ולבחור בין מועמדים רבים. טייס זה מקצוע מבוקש באל-קעידה מאז שעייזר וייצמן יצא עם הסיסמה "הטובים לטייס, והבתולות לנפלי קורס טייס". ...בכל אופן, אני חושב שזה היה וייצמן. בכל מקרה, אוסמה יעיד שזה לא אני רצחתי את רבין.

NK The man

New member
רגע, רגע, רגע,

קורס טייס אתה אומר??? בן לאדן??????? טייסים?????? זה מוזר, לפני כמה שנים התרסקו שתי מטוסים על שתי בנייינים בארה"ב, אולי שמעת על זה, רגע, יכול להיות ש... לא!!! לא ייתכן, הרי באותה תקופה תפסו שתי חשודים ובסוף שיחררו אחד כי היה לו אליבי... משהו שקשור לשקדים ומרציפן... המממ... תראה מה אני אעשה, מכיוון שלפי הסיפור שלך אני כפסיכולוג מוסמך(יש לי תואר שני מאוניברסיטה בליטא!), הבנתי שאתה אדם תמים ואוהב את הבריות, אני אתן לך להינות מן הספק... אבל אתה עדיין ברשימת החשודים כי אני בשיתוף עם משטרת כפר סבא לא הצלחתי עדיין ליצור קשר עם אוסאמה אך אל דאגה השארנו לו הודעה במשיבון ואני בטוח שהוא יחזור אלינו בקרוב!

neuron

New member
אוקיי../images/Emo70.gif טוב נו../images/Emo70.gif

מה עוד אתה רוצה שאני אספר לך??? את מספר כרטיס האשראי שלי??? אז אולי אני לא מדייק בפרטים, ואולי אני מבלבל קצת בין התאריכים. מה תעשה?! תשפוך לי את המעיים??? האמת, עכשיו כשאני מתאמץ אז אני נזכר שבאותה תקופה הייתי בכלל על ספינת דייג באוקיינוס ההודי. עשינו "משלוח מיוחד" של התקנים גרעיניים מצפון קוריאה לאיראן ...או אולי אני מתבלבל עם המשלוח חרדל לעיראק. חחחה! העיראקים האלו כנראה טוחנים נקניקיות בקצב לפי כמות החרדל שיינו מעבירים להם בתקופה ההיא.

NK The man

New member
../images/Emo12.gifמספר כרטיס האשראי אתה אומר?

המממ... עזוב, אנחנו חיים במדינת חוק בה הצדק תמיד יוצא לפועל(אני בדיוק רואה עכשיו את הסיפור המרגש עד דמעות על ישראל כהן התמים והישר, תנצב"ה(?!?!?!) תראה, עכשיו באופן ודאי אני מאמין שאתה דובר אמת, בעיקר בגלל שנתת לי שתי גרסאות שלמעשה מכסות את כל האופציות... מה שכן, יש בעיה אחת באיך ש... המממ.. הצגת את הדברים, אין מי שיכול להוכיח שבאמת היית בים ההודי! אני רוצה לבוא לקראתך אבל קשה לי(קטעו לי את רגל ימין בלי סיבה, והסרטן התפשט לי ברגל שמאל כך ש... אבל זה בסדר, אחרי ניתוח התוספתן, ההקרנות והשתלת הכליה אני אהיה כמעט כמו חדש ומה שיישאר לי זה להיפטר מהרעידות האלה...)

neuron

New member
טוב די../images/Emo70.gif

לא מוכן לשתף איתך פעולה יותר. החיים הזוגיים שלי ושל יאסר ערפת הם לא עניינו של אף אחד! אתה לא תצליח להוציא ממני פרטים על הסקס הפרוע שעשינו באותו ערב אפילו לא עם הנסיונות שלך לעורר אצלי רחמים.

למעלה