ועכשיו שאלה רצינית!

NK The man

New member
מעולה!!! עכשיו אני ממש מאמין לך...

סגרת לי את כל הקצוות האפשריים... את האמת? עד עכשיו חשבתי שמשהו לא בסדר אצלי, כל התמימות הזו שלך, היושר האישי, הרצון לעזור(אני בטוח שבעירק, אפגניסטן, אירן ובעיקר במוקטעה מודים לך עד מאד...), הכוח הנפשי שלך ואיך שממש ניסית לעזור לי לפענח את החקירה... זה ממש קירב אותי אליך ועכשיו הסיפור הזה על עראפת... אני אומר לך, יש לי זיקפה בגודל של לפחות בטריית דורסל... אתה חושב שנוכל, אחרי שהתיק ייסגר, לערוך אצלך חיפוש בבית... לא אכפת לי לבוא עם צו, או אפילו עם תנשמת הודית, אני אוהב שלישיות!

neuron

New member
אתה מאיים עלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה אתה רוצה?! אתה רוצה שאני אספר לך שגם אריק שרון היה שם??? אתה רוצה שאני אתאר בפניך את הביריות של אורי אבנרי??? ...כבר אמרתי לך, חיי המין שלי ושל ערפאת זה עניין פרטי לנו, לכמה חברי ממשלה וכנסת, כוח 17, תנזים, סיירת מטכ"ל, הסנאט האמריקאי ונבחרות השחיה הצורנית של צרפת ובלגיה. כל היתר, אלו שלא היו שם באותו ערב, זה בכלל לא עניינם!

NK The man

New member
היי, אני מזהיר אותך! עד כאן!!!!../images/Emo46.gif

עד לנבחרות השחייה הצורנית!!! זה ממש לא יעלה על הדעת... זה לא ייתכן, מה, אפילו איגור, נטאשה וז'קלין היו שם????? הזונות??? ואני חשבתי שהן ממש אהבו אותי!!!! אוי איגור, היא תמיד הייתה הנשית שבהן לפחות עד הניתוח... רגע, אז אתה אומר שאין שום סיכוי שאני אוכל לבוא לפורקני?!?!!!! דווקא חבל, שמעתי שיפה שם בעונה הזו...

neuron

New member
תירגע../images/Emo70.gif

על הכור הסודי בפורקני שסייעתי בבנייתו אני לא מספר ללא נוכחות עורך דין ...ונבחרת כדור-עף נשים של שודיה.

NK The man

New member
במקרה, אני עו"ד! איזה צירוף מקרים..

אני גם שחקן בנבחרת הכדורעף של שבדיה... כור סודי???? זה גם היה ב- 4.11.95??????

למעלה