חידה

חן M

New member
../images/Emo132.gifחידה

בתנועת הרחקת כתפיים מהאוזניים [תנועה אלכסונית כלפיי מטה] איזו תנועה מתרחשת בשכמה?

אם אתה רוצה תשובה יותר מדוייקת...

כדאי שתשתמש עם מושגים מעט יותר מובנים, כי אם נחזור למה שיואל שמואלי לימד אותנו(ויקרא היואל מהרשת ויען:"איזה יופי"), אתה למעשה משתמש בכיווני תנועה הפוכים ממה שלמדנו, אז בחברותא ממך ... תגדיר בבקשה שוב. כאשר אנו מדברים על הרחקת כתף למעשה אנו מדברים על פרישת הידיים לצדדים, כאשר כפות הידיים מתרחקות מן הגוף.

חן M

New member
מה לא מובן?

תיארתי תנועה של הרחקה אלכסונית של כתפיים מהאוזניים כלפיי מטה... ושאלתי אילו תנועות מתרחשות בשכמה בתנועה זו.... לא דיברתי על תנועת הרחקת כתף או קירוב כתף בכוונה.... משום שזוהי חידה ומטרתה להקשות קצת
אז כבר אמרתי לך שאתה בכיוון הנכון אבל עדיין חסר משהו.... טיפ לפיתרון : בצע את התנועה ההפוכה [קירוב כתפיים לאוזניים ושוב הרחקה....] ואז נסה לנתח קניזיולוגית... זה לא קשה ושוב אתה בכיוון הנכון...

חן M

New member
אם אנחנו מתכוונים לאותו הדבר...

אז תן בבקשה את המינוח המקצועי...

לא הספיק לי היום בפסיכומטרי../images/Emo46.gif

עוד פעם ... אררררררר אם אני מבין ת'ראש ש'ך בשעות כאלו ואחרי שהכנתי ת'שיעורי בית של הפסיכו ואני פסיכוטי כרגע לחלוטין, אז אתה מדבר על מצב בו הידיים למעלה ואני מקרב אותן באלכסון אל הפופיק. עד פה טוב?! אחלה
אררררר אנו מניעים את הידיים במישור ביניים בין הסגיטאלי לקורנאלי ולכן, יש רוטציה מדיאלית בשכמות ע"י הרומבוייד יש הגבהה של השכמות ע"י הטרפזיוס, השריר האגוניסט הוא הלטיסימוס דורסי והסינרגיסט הוא האפר פקטור מה עוד כבר הולך שם?! אם אתה מצפה ממני שבשעה זו אני אצליח בכלל לחזור לניתוחים קינזיולוגיים .. בעעעע

חן M

New member
../images/Emo24.gifאח שלנו...

שמע ממ התכוונתי רק הרחקת כתפיים מהאוזניים למטה ללא הידיים... מאחר ואין תרגיל כזה אתן לך דימוי: התנועה ההפוכה היא קירוב כתפיים אל האוזניים כמו תנועת "לא רוצה" או "דוקא" של הילדודס שעושים את זה עם יד אחת... אך במקרה הזה זה עם שני ידיים... מקווה שעכשיו אני יותר ברור

ובא לציון קטיוש'קה...

רוטציה מדיאלית והנמכת שכמות ע"י הLOW TRAPEZ... רררררררר........ גבשי רוצה
.... חם לי

חן M

New member
חח:) יואל מלך...

סבבה אחי אבל עדיין חסרה עוד תנועה אחת....
מה עם הקורס אתה נרשם?

איזה? היציבה שבתרגול?כרגע

תן לי לסיים עם הפסיכומטרי ולקוות להוציא ציון פחד .. אחר כך נראה, גם הסוגיה התקציבית כרגע מעט בעייתית... אני מחפש עדיין עבודה בהדרכת חד"כ וכרגע אני רק בהדרכות ספינינג וזה פשוט לא מספיק... נורא קשה לי למצוא עבודה

חן M

New member
חפש בכל מיני סוגי קאנטרי

למינהם.... שם תמיד צריך... ואין פוזות של חדרי כושר/רשתות....

כבר פיזרתי קו"ח בכל קאנטרי בסביבה..

ותתפלא דווקא את הפוזה הכי מזוויעה שיחק עלי מנהל חדר הכושר של קאנטרי רמה"ש שהיה כל כך גס רוח וכל כך מגעיל כלפי, שזה פשוט לא יאמן, אפילו פוסט ברשת היה מצהיב למקרא כתוביו אם הייתי מספר פה איך הוא התנהג אלי.. כל כך לא יפה וכל כך לא מכובד, ואפילו העליב אותי בצורה מאוד קשה... אני מאוד אובד עצות כרגע.. כי אני כבר מחוסר עבודה יותר מידי זמן ואני לא יודע כמה זמן אני עוד יכול להחזיק מעמד בצורה הזו.

חן M

New member
אל תתן למנהלים לשבור אותך...

פשוט תנסה ותנסה.... ותאמין לי שבסוף תצליח....

יעל81

New member
depression, לא??

ההחלקה שלהן כלפי מעלה נקראת elevation (אני גרועה בספלינג. גרועה.)

חן M

New member
ממ ..

תראי נאמר כבר הורדת שכמות depression וזה נכון אבל לא רק זה.... יש עוד 2 פעולות...

gatinho

New member
איך הגבהה?

הסקאפולה יורדת = הורדת שכמות. זוהי התנועה, אך למעשה זוהי הפעולה האקצנטרית של הרמת השכמות... חוץ מזה נראה לי שיש רוטציה מדיאלית קטנה והרחקת שכמות קלה. תכל'ס,בינינו, זה הכל מאוד שולי. (ולא פונקציונלי, לא?)

למעלה