יום שישי

idanias

New member
../images/Emo132.gifיום שישי../images/Emo132.gif

אז מה קורה ?! מי הולך לבית ספר? לא אין בית ספר בימי שישי נו אתם יודעים
אתמול(חמישי)לא הלכתי לבית ספר כי ההסעה לא הגיעה:]]]] טוב אז אחריי שחזרתם מהבית ספר וכל זה וגם מי שלא היה בבית ספר תענו:
איך היה בבית ספר? איך לא היה בבית ספר? איך הייתם רוצים שיהיה בבית ספר? למה אתם רוצים שזה יהיה בבית ספר? איזה מורה אתם רוצים בבית ספר? אתם אוהבים בית ספר? למה אתם שונאים בית ספר?(זה הריי ברור שתגידו בשאלה למעלה לא
) יש לכם חברים בבית ספר? אוהבים שיעורים בבית ספר? מכינים שיעורים בכיתה או בבית ספר? שומעים מוזיקה בבית ספר? שמתם לב שהכל נגמר בבית ספר? אז להתראות בית ספר?(
) טוב...ולסיומת... מיוש שלנו הייתה בעמוד הראשי
מישהי רשמה שהיא רוצה חברה כמו מיה-מי לא?!
הוספתי תמונה

talshoosh

New member
סופשבוע נעים../images/Emo140.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

אוף זה נורא מוקדם ואני ערה
אני צריכה לעשות עבודה עם חברה שלי אז הייתי חייבת לקום
אז מה קורה ?! בסדר
מי הולך לבית ספר? לא אני
לא אין בית ספר בימי שישי נו אתם יודעים לא הבנתי את המשפט
אתמול(חמישי)לא הלכתי לבית ספר כי ההסעה לא הגיעה:]]]] חחחח מגניב לך
טוב אז אחריי שחזרתם מהבית ספר וכל זה וגם מי שלא היה בבית ספר תענו: טוב איך היה בבית ספר? ממש כיף!
סתם... טוב אני אכתוב לפי מה שהיה לי ביום חמישי כי היום אין לי בצפר... נממ... היה בסדר... היה לנו מבחן על ספר... וטקס של רבין
איך לא היה בבית ספר? לא היה כיף
איך הייתם רוצים שיהיה בבית ספר? שלא יהיה
למה אתם רוצים שזה יהיה בבית ספר? מישהו אמר שאני רוצה
איזה מורה אתם רוצים בבית ספר? מורה שמשחרר הביתה בשעה 8:32 ולא נותן שיעורים או מבחנים:) אתם אוהבים בית ספר? לא... מבחינה חברתית זה נחמד אבל נותנים לנו יותר מדי שיעורים ועבודות ומבחנים
למה אתם שונאים בית ספר?(זה הריי ברור שתגידו בשאלה למעלה לא)
מה שכתבתי... שיעורים מבחנים ועובודות בכמויות עצומות
יש לכם חברים בבית ספר?
:) אוהבים שיעורים בבית ספר? תלוי איזה... נגיד שיעור חופשי כן:)
ויש עוד שיעורים נחמדים מכינים שיעורים בכיתה או בבית ספר? מה זאת אומרת? שומעים מוזיקה בבית ספר? לפעמים... שמתם לב שהכל נגמר בבית ספר? לא הכל
השאלה ה-1 וה-3 לא
אז להתראות בית ספר?(
) כן ברור
סופשבוע כיפי לכולם

kocit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

היום היה יום הטקס ליצחק רבין בבי"ס שלי לא יודעת למה לא אתמול.. היה לי עכשיו מבחן בביולוגיה
היה קל!
מקווה שהצלחתי ובקשר לשאלות אין לי כוח
שבת שלום

kocit

New member
../images/Emo10.gifכיף לך שאין בי"ס בשישי../images/Emo121.gif|טיפה

*

idanias

New member
אהה..

חחח אני מדבר עם כמה אנשים שהם לא במסנגר שלי אז אנחנו מדברים במסרים..

חברה שלי הולכת להשתתף בקליפ:)

מי שיודע וגם מי שלא.. אז יש לי חברה חולת סרטן. עמותת גדולים מהחיים מצלמת היום קליפ בפארק הירקון ובמילים של המורה שלי אז חברה שלי תהיה "הכוכבת הראשית
וזהו אני ממש שמחה כי זה ממש מגיע לה

LEEkm

New member
יפה לה, תמסרי לה בהצלחה../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif

הודעה חשוב מלי../images/Emo70.gif

אני יודעת שכולכם תהיתם לאן נעלמה לי(LEEkm)
אז דיברתי איתה במסן והיא אמרה שתפוז לא פועל לה ושהיא מנסה לסדר את זה
אני מקווה שהיא תחזור אלינו בקרוב

../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifלי יש בצפרר../images/Emo46.gif

אז מה קורה ?!סבבייש מי הולך לבית ספר?אני
לא אין בית ספר בימי שישי נו אתם יודעים אתמול(חמישי)לא הלכתי לבית ספר כי ההסעה לא הגיעה:]]]] מעניין
טוב אז אחריי שחזרתם מהבית ספר וכל זה וגם מי שלא היה בבית ספר תענו: איך היה בבית ספר?שעתיים אנגלית[אנגלית זה קל
] חברה[חברות שלי עשו פעילות כיפית
]והבעה[הבנת הנקרא] מסביר משו?:( איך לא היה בבית ספר?הלוואיי
איך הייתם רוצים שיהיה בבית ספר?מצוין אחלה סבבה קל הכל והעיקר שמח
למה אתם רוצים שזה יהיה בבית ספר?כיי ככה
איזה מורה אתם רוצים בבית ספר?דניית אחות של צלילל
[היום היא החליפה היא מהזההההההההה חמודה] אתם אוהבים בית ספר?לאא.
למה אתם שונאים בית ספר?(זה הריי ברור שתגידו בשאלה למעלה לא)כל אחד שונא בית כלא
,הא לא ?? יש לכם חברים בבית ספר?המוןן אוהבים שיעורים בבית ספר?שיעור חופשי שליטעע מכינים שיעורים בכיתה או בבית ספר?לפעמים אני נשארת אחרי בצפר
שומעים מוזיקה בבית ספר?לא שמתם לב שהכל נגמר בבית ספר?כהה:- בייD

עונה../images/Emo3.gif

אז מה קורה ?! הכול אחלה מה איתך?
מי הולך לבית ספר? לא אני
לא אין בית ספר בימי שישי נו אתם יודעים
אתמול(חמישי)לא הלכתי לבית ספר כי ההסעה לא הגיעה:]]]] גמני לא הלכתי כי הייתי חולה
טוב אז אחריי שחזרתם מהבית ספר וכל זה וגם מי שלא היה בבית ספר תענו: איך היה בבית ספר? לא הייתי חח איך לא היה בבית ספר? כיףףףףףףףףףףףף
איך הייתם רוצים שיהיה בבית ספר? אממ שלא יהיה משעמם למה אתם רוצים שזה יהיה בבית ספר? כי משעמם בבצפר .. כאילו בשיעור איזה מורה אתם רוצים בבית ספר? אממ אפחד
אתם אוהבים בית ספר? ממש לעעעעעעע למה אתם שונאים בית ספר?(זה הריי ברור שתגידו בשאלה למעלה לא)
כי אני שונאת לשבת כל היום ולכתוב ובסוף עוד עושים על זה מבחנים ועבודות ובגרויות פוו למי יש כוח .. יש לכם חברים בבית ספר? כעע
אוהבים שיעורים בבית ספר? לעעעעעעע מכינים שיעורים בכיתה או בבית ספר? XDD זה אותה שאלה .. שומעים מוזיקה בבית ספר? כע בהפסקות שמתם לב שהכל נגמר בבית ספר? כע XDDDDDDDDDDDD אז להתראות בית ספר?

למעלה