"חולה"
כ כוסית על הגג New member 3/11/06 #20 גמני רוצה חברה כמו מיה../images/Emo3.gif איזה כיףף היום הלכתי לתחנה מרכזית וקניתי מגפיים וארנק חח סוף סוף אני מוצאתת ... וחולצה ועוד נעליים אבל זה לע משנה העיקר סוף סוף מגפיים נורמאלים
גמני רוצה חברה כמו מיה../images/Emo3.gif איזה כיףף היום הלכתי לתחנה מרכזית וקניתי מגפיים וארנק חח סוף סוף אני מוצאתת ... וחולצה ועוד נעליים אבל זה לע משנה העיקר סוף סוף מגפיים נורמאלים
כ כוסית על הגג New member 4/11/06 #39 ../images/Emo3.gif תיזהרררררר../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif
L LEEkm New member 3/11/06 #21 חזרתיייייי../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif אז כמו שספיר הכפרה כתבה לכם בשבילי, האינטרנט שלי סירב להפעיל את תפוז אבל בזכות המוח הממש קטן ואל יעיל שלי סידרתי את זה ואני שוב איתכם... good to be back
חזרתיייייי../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif אז כמו שספיר הכפרה כתבה לכם בשבילי, האינטרנט שלי סירב להפעיל את תפוז אבל בזכות המוח הממש קטן ואל יעיל שלי סידרתי את זה ואני שוב איתכם... good to be back
ס ספיר חולה על נינוש New member 3/11/06 #25 לא ספיר, סיון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo126.gif
ס ספיר חולה על נינוש New member 3/11/06 #31 חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif לא אמרתי כלום שכחו מזה
L LEEkm New member 4/11/06 #44 אויש../images/Emo4.gifחחחXD../images/Emo151.gif סיון! סליחה!! מרוב התרגשות שנכנסתי לתפוז לא שמתי לב סורי בובה
אויש../images/Emo4.gifחחחXD../images/Emo151.gif סיון! סליחה!! מרוב התרגשות שנכנסתי לתפוז לא שמתי לב סורי בובה