ס - ק - ר

SivAn 4u

New member
../images/Emo132.gif ס - ק - ר ../images/Emo132.gif

עלתה לי השאלה... אז החלטתי לשאול אותה גם פה... אממ.. סקר דפוק? אוליי מה אתם מעדיפים?? ג'סטין טימברלייק או בראד פיט...????
אז תגיבו!! בבקשה... הפורום דיי מת.. מנסים להחיות אותו אז תשתפו פעולה... אז התשובה שלי היא : ג'סטין כמובן!!!!

גסטין ../images/Emo47.gifכנסו שנייה

אולי בכל פעם שמישהי יכתוב תשובה הוא גם יכתוב סקר חדש וכל מי שעונה על סקר צריך לענות על כל סקרים ולרשום סקר חדש רוצים? נ.ב אם אתם רוצים הנה שאלה שלי של הסקר סקר:מה יותר יפה לגסטין שיער קצר או תלתלים?

justinet

New member
קצר....

איזה קליפ יותר יפה: לייק איי לוו יו או סניוריטה?

פיית

New member
אן סינק (ה-1)............

איזה הופעה הכי אהבתם של ג'סטין??? ההופעה הראשונה שלו שהיתה עם לייק אי לאב יו או ההופעה שלו בטקס הבריטס עם קיילי

justin love

New member
לי יש שאלה..

מי יותר מתאימה לג'סטין: כריסטינה בריטני קמרון דיאז אליסה מילאנו(מכושפות משחקת את פיבי)

SivAn 4u

New member
לפי דעתי בריטני....

והשאלה שלי היא:(ככה משחקים את זה נכון?!) לאיזה שיר של ג'סטין אתם חושבים שצריך לעשות קליפ?? (מהדיסק שלו כמובן)

justin love

New member
שכחתי איך קוראים לו..

נראה לי never again! אוקיי שאלה שלי היא: כמה קליפים יצאו לג'סטין? 3 5 8

SivAn 4u

New member
4 לא??

זה מה שיצא: LIKE I LOVE YOU CRY ME A RIVER ROCK YOUR BODY SENIORITA והמספרים שרשמת הם האפשרויות כאילו?? אז התשובה שלי היא 4... או שיצא לו עוד קליפ שאני לא יודעת עליו?? אולי WORK IT?? זה עם נלי...

SivAn 4u

New member
חחחח קוראים לי סיוון...

ואין לי שאלה שמישהו יעזור לי..?!

justinet

New member
יייאוווו כמה שזה נכון

אני חולה על השיר נוור אגן פשוט שאני עצובה אני בוכה ממנו שיר מדהים!!!!!!!!!!!!

justin love

New member
אין זה שיר מזה פצצה..

חולה על השיר שלו זה כאילו אני יודעת מה הוא מרגיש!!! נראה לי שבשיר הזה רואים הכי טוב מה הוא מרגיש!!!

justin love

New member
אוקיי יש לי סקר..

מתי יצא הדיסק סולו של ג'סטין? 2002 2003 2001 ועוד אחד: לדעתכם התפתח בין_____לג'סטין משהו? כריסטינה אגילרה.. אליסה מילאנו.. או אבריל לווין

2002

מממ בין אליסה היה משהו ואבריל קטינה אבל כריסטינה היא ידידה אז אני חושבת שלא
עכשיו אני אמורה לכתוב שאלה?

למעלה