כן תכתבי שאלה!
מ מיצי בורוד זוהר New member 3/8/03 #25 חחחח אז סקר../images/Emo153.gif מתי קנית את הדיסק של ג'סטין? אני ב5.11 :>
א אפרת רוסו New member 3/8/03 #26 ../images/Emo4.gifלא קניתי הורדתי בקאזה נ.ב 5.11 זה תאריך שלי שאלת הסקר מי מחברי אן סינק מקום שני אצלכם (אחרי גסטין) גייסי? גואי? כריס? לאנס?
../images/Emo4.gifלא קניתי הורדתי בקאזה נ.ב 5.11 זה תאריך שלי שאלת הסקר מי מחברי אן סינק מקום שני אצלכם (אחרי גסטין) גייסי? גואי? כריס? לאנס?
א אפרת רוסו New member 3/8/03 #27 הקפצה .................................................................................................................
הקפצה .................................................................................................................
J justin love New member 3/8/03 #30 חח אין לי מושג!נראה לי.. גוד שרלוט אני לא סובלת אותם חוץ משיר אחד שלהם! איזה זמר וזמרת הכי אהוב עליכם?
חח אין לי מושג!נראה לי.. גוד שרלוט אני לא סובלת אותם חוץ משיר אחד שלהם! איזה זמר וזמרת הכי אהוב עליכם?
א אפרת רוסו New member 4/8/03 #31 ../images/Emo4.gifמי אלו ? זמר גייסון אורנג זמרת אין תוכנית טלויזיה אהובה?