ערוץ ההיסטוריה

gozlan8

New member
../images/Emo132.gifערוץ ההיסטוריה

משדר ביום א' הקרוב 13:55 תוכנית בשם:טכנולוגית חיפוש חייזרים.

ירדן121

New member
פעם אחת בערוץ ההיסטוריה שודרה

תוכנית על התנך הצופני או על הצפנים שבתנך זה נושא ממש מעניין זה מספר על זה שהרצח של רבין ואסון התאומים והתרסקות המעבורת קולומביה ועוד אירועים היסטוריים גדולים היו מוצפנים בתנך בסדר כלשהוא . זה נושא מעניין ומרתק הייתי מספרת לכם עליו עוד אבל בדיוק ניכנס פרפר ענקייייייייייי לסלון שלנו וקפצתי מהחלון וישבתי בחוץ כי יש לי פחדדדדדדדדדדד מהחיההה המגעילהה הזאת!. ועוד משהו ראיתי בערוץ שמונה תוכנית שמספרת על דת שנקראת דת האלוהים זה אנשים שמאמינים כמובן בחייזרים אבל הם מאמינים שהחייזרים הביאו לנו את התנך לפני מיליוני שנים . לפי דעתי הם ממש מתחנגלים. סליחה במי שפגעתי. אני גם מכירה מישהו שמרפא בעזרת חייזרים אני קצת בספקות אבל אני לא חושבת שזה שקר . סיפרו לי שהחייזרים באו אליו ויצרו איתו קשר בטלפתיה ואמרו לו אל תדאג הכל יהיה בסדר, זה כל מה שהוא עושה בחיים שלו אז לא יכול להיות שזה שקר כי אז כל החיים שלו היה שקר. גם סיפרו לי חברות שלי מה בדיוק הוא עשה כי הן בחוג של מיסטיקה בבית ספר והוא אמר לחברה שלי איפה בדיוק כואב לה ומה הבעיות שלה . ועוד משהו על הספר הזוהר זה מעניין אותי חבלז הנושא הזה יש לי את הספר הזה בבית אבל אני פוחדת לקרוא בו כי צריך להיות מעל גיל 40 ובעל כישורים מסוימים. מקווה שיהיה עוד פעם את התוכניות האלה.

Nirrr212

New member
מכיר..

מה שראית בערוץ שמונה על הדת הזאתי, זוהי דת שנקראת דת הראלי. הם מאמינים ביישות חייזרית ותומכים נלהבים של הנדסה גנטית ושיכפול בני אדם וחיות. (קיצר מאמינים יותר בזכות המדע)... האיש שהחייזרים דיברו איתו גר בישראל ונקרא אדריאן דביר. הוא פירסם ספר בשם "הילינג - יישויות וחוצנים" ובביתו יש מרפאה פרטית שבה הוא מרפא אנשים כאשר החוצנים תוך כדי בודקים וחוקרים את האדם החולה ומרפאים אותו. מקווה שריעננתי לך ת'זיכרון האתר של אדריאן דביר (סורי שזה לא בקישור בלחיצה) אני בתגובה מהירה ואין לי זמן כל כך להעתיק ולהדביק. http://etmedical.com/sefer.htm

והוא נפטר זמן קצר אחרי החשיפה שלו:

בתוכנית על חייזרים בערוץ 10, וזה בטוח קונספרצייה.

Majestic12

New member
אדריאן דביר...

אדריאן דביר סבל שנים רבות ממחלת כליות, ונפטר מדום לב בגיל 46 בלבד, ביוני 2004.

"בטוח"?

בטוח זאת מילה מאוד חזקה. את צריכה לדעת לקחת דברים בפרופורציה. אכן זה אולי סיפור מוזר, אבל לקבוע עובדות נחרצות זה מעשה מאוד יפה. אני באמת מעריך את זה. צריך הרבה ביטחון בשביל זה.

StaffordshirE

New member
מוזר..

ה"חייזרים" שלו ריפאו כל מיני אנשים שונים אבל אותו הם שכחו לרפא..

Majestic12

New member
החייזרים "שלו"...

בואו לא נשכח שהוא אמר "ריפאו"...אני לא ראיתי שום הוכחה לאף מקרה. היה לו קרוב משפחה, שאכן נרפא ממחלה קשה, אבל גם אותו קרוב נפטר לא הרבה זמן לאחר אדריאן. הקרוב טען שזה בזכותו של אדריאן - אבל זו לא הוכחה לשום דבר... ולא רק אדריאן. גם "מרפאת" אחרת, חולה מאד שנים רבות, ומשום מה, אותה החוצנים לא מרפאים... מסיבה זו ואחרות, אני מעדיף להתרחק מ"מרפאים", "חוזים בכוכבים", "מדיומים", מיסטיקנים ושאר ירקות...

gozlan8

New member
ירדן

דעותי בענין זה נחרצות מאוד, למרות שאנשים אוהבים להוסיף נופך מיסטי לכל דבר. מרפאה בלתי נראית? חוצנים בלתי נראים? טיפולים שלא מרגישים בהם ואת תוצאותיהם?..... תחשבי, מותק.

StaffordshirE

New member
בקשר לספר הזוהר...

הגיל ממש לא משנה..תפתחי את הספר..תנסי לקרוא משפט אחד, את לא תביני שום דבר, צריך ממש להתעמק בזוהר בשביל להבין אותו, אבל ממש לחרוש עליו...אבל לעשות דבר כזה זה ממש לא מומלץ, את באמת רוצה לדעת מה צופן לך העתיד? יש אצלנו בבית שאן מישהו שהתעמק בספר והוא עכשיו יודע דברים שאני בטוח שהוא מצטער על הרגע שהוא החליט לקרוא, הוא השתגע לגמרי.

כן שמעתי

על אנשים שהשתגעו בגלל זה. כעקרון יש כמה ספרים מספרי הזוהר? יש לי רק אחד קטן בבית.

Majestic12

New member
"השתגעו" ???

מהזוהר איש לא השתגע. אכן השתגעו אומנים, סופרים, ציירים, מתמטיקאים, מלחינים.... אבל מקריאה של הזוהר - אף אחד לא השתגע! זהו סיפור שמופץ, רק כדי להפחיד אנשים ולהרתיע אותם מלקרוא בזוהר. הזוהר הוא ספר המכיל כרכים רבים, וכתוב בשפה קשה ובלתי מובנת לרוב האנשים. בהחלט מעניין ללמוד אותו, מאחר והוא חלק מהמורשת של העם היהודי.

למעלה