אז עוד רעיונות מפורטים:
(אני לא יכולה לשים קישורים כי אלה תמונות ששמרתי בכל מיני אתרים ברשת) מקופסאות לבן- אפשר לצבוע יפה ולקשט ולהכין מובייל יפה למרפסת מבקבוקים ריקים אפשר להכין סבוניה: הכנת סבוניה: לגזור תחתיות של 2 בקבוקים. תחתית אחת מקשטים, מכניסים צדפים/אבנים יפות.. מכניסים את התחתית השניה מעליה ושמים סבון בפנים! מדיסקים מיותרים: מוביילים סביבונים שעונים שלט לחדר/אמבטיה/בית מלאך- אני אנסה להסביר ואם יתנו לי אישור אצרף גם תמונה: חותכים מהדיסק 2 כנפיים, 1 מכל צד ככה שהאמצע נשאר כגוף ומדביקים, קצת קשה לתאר אני מקווה שהבנתם.. תחתיות לכוסות פמוט לנר מברשות שיניים ישנות- לתת לילדים למריחת דבק ספוגים ישנים: אפשר לחתוך לכל מיני צורות ולעשות עם הילדים חותמות לחתוך לצורה של פרח ולשים על שיפוד קופסאות קרטון: טלויזיה (להדביק כל מיני בובות קטנות) מסך לתאטרון בובות אקווריום: לצבוע בגווני כחול ולהכניס מוטיבים של ים: למטה חול, צדפים, דגים, מדוזות. לעטוף בצלופן/שקף כחול. מסגרת לתמונה. הכנת מגדלים: אוספים קופסאות בגדלים שונים- צובעים אותם בצבעי גואש ומדביקים על בריסטול. מוסיפים עוד בריסטול מאחור ולזה מוסיפים כוכבים, ירח/שמש וכו'... כפות עץ ישנות: לצייר עליהן ולהכין בובות או סתם קישוט יפה מטאטא ישן-דחליל לגינה מקלדת ישנה- להוציא את האותיות , לחבר מגנטים מאחורה ולשים על המקרר.