שרשור גמדי 14/5

כשכולם ישנים אני עוסקת בגימוד

הענקית הכי הכי של הפורום. רמז 11: אני משתמשת הרבה באחד האייקונים שאיתם פתחתי את שרשורי הגמדים. הצעות טעימות להעלאת רמות הברזל בגוף: טחינה גולמית מעורבבת בסילאן. טחינה עם הרבה פטרוזיליה ולימון. בשר הודו בכל מיני צורות. טבולה עם הרבה לימון. אם תרצי מתכונים - תני קריאה, אני כאןלפקודתך. רציתי היום להפתיע אותך בברכת שבת שלום אבל לא ענית לטלפון, חבל, אבל לא נורא, מקווה שנעמה עליך ארוחת השבת. בהמשך היום (כי כרגע אני הולכת לשנת היופי שלי) אמשיך ברמזים ובמשחק הפזלים.

אז הנה חלק מפה רביעי

בו רואים את מקום מגוריי הקודם. רמז 12: הניק הקודם שלי הוא על שם אחת הבנות שלי רמז 13: בניק הקודם פירסמתי את המייל שלי, שגם הוא על שם אחת הבנות שלי.

בוקר טוב לך! איך ישנת?

מקווה שהלילה עבר לך טוב יותר. תכניותינו להיום ללכת למסעדה לארוחת צהרים לכבוד יומולדתה של אחותי (שאמנם היה לפני חודש אבל עדיין לא הגענו לזה). ובערב יכול להיות שנפגש עם זוג חברים והתינוקת שלהם. נראה. לך יש תכניות מעניינות? רמז? אני עובדת בת"א. תמיד בערב. אבל גרה באיזור חיוג אחר... שתהיה לך שבת שלום, גמדה קטנה

גמדה יקרה, לא קשה קצת לעבוד רק

בערב? כמה ילדים יש לך? שיהיה במזל טוב לאחותך ובהנאה לכולכם. אנחנו רוצים לטייל נראה אם נצליח להקים עצמנו מהכסא ונראה אם גם נהיה יותר בטוח לצאת בכלל.

עוד לא מחר, אז מספיקה לענות לך

בשרשור הזה... כן, לעבוד בערב זה קשה בטירוף, ביחוד בשעות שלי (עד 23:30 במקרה הטוב...) וגם ביחוד אחרי שביליתי יום שלם עם הילד שלי שנוטה לא לישון צהרים. אני מגיעה לעבודה קרועה מעייפות, אבל א. יש לי את כל היום להיות איתו וב. יש לי משכנתא אז אין לי המון ברירות. חוץ מזה שאני פשוט מתעצלת לחפש משהו אחר...
היום מאד נהננו. מחר חוזרים לעבודה.
מקווה שהקמתם את עצמכם ויצאתם לטייל. לילה טוב לך וחלומות פז

שמש במרום זורחת

וענקיתי בוודאי עוד מתמתחת
מפהקת ברוב חן ובמיטתה מתהפכת
אך בקרוב- זמן ללכת
עוד רגע קט נצא מן הבית
לטיול, או לים, או סתם לקיט
יום נעים ומוצלח, לכם ולשתי הקטנטנות, ממני הגמד שלא משאיר שום עקבות.

../images/Emo39.gif צהרים טובים.

ככה בין ארוח הסבים לארוחת צהריים שכבר מוכנה!!! והאורחים שבאים ל
שלי בדרך לכאן. יושבת אני וחושבת מה עוד לא אמרתי.... נראה לי שאף פעם עוד לא אמרתי לך תודה
על התמיכה שליוותה אותי שניסיתי להיכנס להריון על החזקת האצבעות בכל פעם שנדרש לפני כל בדיקה. על ההסברים לאן לשרשר
על הליוי להריון ולידה. וקבלת הפנים החמה בפורום זה. אז המון
לך. מקווה שהרמזים הספיקו ואם לא...רק תגידי!

מעיןבר

New member
../images/Emo12.gif ממש לא מזהה...

לא נורא, אני בטח אגלה בקרוב מי את
סליחה על ההיעדרות. סופ"ש כאן עמוס...

גמדר לצ

New member
הנה אני שוב מגמד גימודים../images/Emo140.gif

לך, הדר ולבני משפחתך החמודים! איך את מבלה בשבת שטופת שמש והאם ישנת היטב בליל אמש? אני קצת ישנתי וקצת קמתי כמובן, זה שוב הוא שמשכים קום, בני הקטן. ומה אאחל לך לפני שהיום ייגמר? שתבלו כמה שאפשר וכמה שיותר שתהני המון בחיק משפחתך וכמובן - יומולדת שמח לאחותך! ורמז עבה (את יודעת כבר מי אני הרי): אני עושה הכל כמוך, אבל יום אחד אחרי... אז ליום מיוחד זה, קבלי חיבוקים וכן מקדיש אני לך כמה זיקוקים! המון
ליום מקסים בלי מאמץ והרבה אהבה, ממני גמדר לצ!

הדר לצ

New member
ערב טוב לך מתוקה ושבוע טוב

למרבה ההפתעה (טפו טפו טפו) ישנו טוב הלילה. תאמיני או לא, רק עכשיו נכנסנו הביתה ואני עדיין מפוצצת מארוחת הצהרים. תודה על האיחולים לאחותי, אני מבינה שהרמז שלי היה ממש ממש קל... בילינו יפה, לא מאמינה שמחר חוזרים לעבודה כרגיל. איזה באסה. אז שתהיה לך חזרה קלה לעבודה (בניגוד אלי הרי את אוהבת את מה שאת עושה). שולחת הרבה אהבה לך ולקטנטן המתוק וד"ש לאישך. נשיקות
הדר

הדר לצ

New member
עוד דבר ../images/Emo141.gif,

ביקשת תמונה של דורון. לא ממש בא לי לשים בפורום, אבל אני יכולה לשלוח לך במייל... בקרוב... לילה טוב

שלום לך ענקתי ../images/Emo140.gif מה שלומך היום?

סליחה שנעדרתי מכמה שרשורים
אך בפטריה שלי היו המון אורחים ושירים
ולוותר על השרשור היומי נאלצתי בכאב
אך דעי שאת תמיד נמצאת אצלי בלב.
איך חגגתם יום הולדת למדינה?
האם בריקוד, בשירה וברינה?
האם "על האש" עשיתם בחצר
או הלכתם לבקר אי שם איזה חבר?
רוצה להספיק ולאחל לך הרבה מנוחה
שתתחילי את השבוע הקרוב באושר ושמחה
שחיוך על לחייך לא יפסיק להפציע
ושתדעי שההפתעה ממני אוטוטו תגיע

עמית@

New member
תודה תודה.. אגב, ברוב בושה

שכחתי מתי שולחים.. האם למישהו יש אינפורמציה? אנחנו בילינו בנעימים, עם חברים והמון אוכל, רק שעכשיו אני מותשת עד לשד עצמותי..

הי ושתי, יש לי בקשה קטנה

תכיני לי כדורי דיסה? נו מ'כפת לך. תכיני לי כדורי דיסה? אני אוהב כל-כך תכיני לי כדורי דיסה? כאלו מין דביקים תכיני לי כדורי דיסה? נשמע כל-כך טעים תכיני לי כדורי דיסה? בלי מו"מ ושמום ורמז תכיני לי כדורי דיסה? את בחורה כארז תכיני לי כדורי דיסה? מה, רק לאלה מותר תכיני לי כדורי דיסה? רוצה אחד מחר! נו? אז תכינילי? באיחולי שבת משובשבת ומשובבת אחשורוש המלך הגמד.

היי rnati חביבה

איך את מבלה את יומך? מקווה שאת נהנית אני עלייך חושבת ולכן הנני כותבת להת' בקרוב

היי rnati חביבה (הודעה שנייה)

אוהבת , לא אוהבת...לענות לסקרים? אני שוב אותך מפנה כי צריך להכין מתנה אז לענות לסקר בבקשה חיצוניות

rnati

New member
במיוחד בשבילך ../images/Emo140.gif

ולא. אני לא ממש אוהבת סקרים

למעלה