שרשור גמדי 14/5

rnati הנפלאה

את המתנה לאסוף כבר התחלתי ורעיונות היום עוד קיבלתי את אמנם לא אוהבת סקרים אבל מסתבר שהם ממש כן עוזרים תודה ושבוע טוב

../images/Emo65.gif שלום לך קובולט

אחרי העלמות קצרה שוב אני כאן. שלוש עגילים קובעים באוזן? מה לבר יש להגיד על זה? אוהבת את המטבח? בסוד אני אגלה לך שגם אני. איך בילתם בחג? אכלתם? טיילתם? ומה עוד?

קובולט

New member
שלום שלום../images/Emo65.gif

בחג הינו אצל ההורים של הבעלול בבוקר שם תקפתי סטק כבר בשעה אחת עשרה וחצי בבוקר משם המשכנו לחברים (שהכרנו דרך הפורומים השונים). ושוב צילמנו את כל הילדודס יחד- מוזר שיש לי יותר תמונות של בר עם הבנות שלהן מאשר לבד!!! בקשר למטבח זו אהבה שהתחילה רק בספטמבר עם כניסתי למטבח החדש הנקי והמסודר למרות שרק בפסח האחרון סידרתי אותו כמו שאני רציתי כי שנכנסנו לדירה אמא שלי עזרה לסדר ואני הייתי עם בר. אז לאט לאט מתגלה בפני עולם המטבח- נחמד. העגילים בר לא שם עליהם הוא דווקא נדלק לי עכשיו על השרשרת שבאומץ רב ענדתי של
כי ככה סבא שלי אמר לי לעשות עוד בהריון של בר. מתי אפשר לקבל קצת רמזים????

../images/Emo124.gifטלי../images/Emo23.gif

שבוע חדש עומד להתחיל ובאתי לאחל לך שיהיה שבוע קליל שיחלוף מהר ובכיף שלא יהיה מבאס או מעייף שאדר יהיה הכי חמוד שהוא יכול וישן ויאכל ויצחק מהכל שביתך יהיה מלא שמחה ואור ושגם בעבודה השבוע יעבור בצורה הכי מעניינת ומוצלחת וכל יום כשתראי את השמש זורחת תחשבי על הגמדה הקטנה שלך שרק רוצה לשמח אותך! ובגלל שבקשת כל כך יפה - רמזים נוספים: ביתי גדולה יותר מאדר, היא נולדה עם הרבה שיער, והיא חמודה!

../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif ענקית יקרה הנני ../images/Emo124.gif|

ערב טוב
מצטערת שלך נעלמתי .
יצאנו לחופשה קצרה .
איך היה לכם ביום העצמאות?

ערב נעים, קריר, מכמיר.

בדק גמד, בשעונו
גילה שהזניח, משמרתו
נטש ענקיתו
התמקד בבני ביתו
חגג, לעט, בלס.
ואת לב ענקיתו רמס
סלחי לי אם הענקים
סלחי לי היפה בנשים
כי היתי עסוק, טרוד
חיזרתי על הפתחים כעני מרוד
חיכיתי, קיוויתי, שוררתי, זימרתי
ואת לבך, ענקיתי, בפרחים שזרתי
(או בקיצור, הייתי עסוק, באמשל'ך סלחי לי..
) בקרוב יפציע בוקר, הוא בוקרו של יום ראשון
בלב מלא אקומה אז, ובידי קילשון
גמד עובד אדמה אני (חורץ בלשון
) ובשבילי את - המקום הראשון
(או בקיצור, וואלה לא יודע לחרוז..
) לילה טוב יקירתי.

ורמז, רמז דק כפיל.

אדם עמל אני, ובידי תרמיל
עובד אני מבוקר עד ליל
אל מול מחשב, אל מול כל עמישראל
עובד אני בענייני
ו.. דיה לחכמא ברמיזא?

../images/Emo12.gif

הצלחת גם להצחיק אותי וגם לבלבל אותי... החריזות שלך הן נהדרות. לגבי האוכל - מקווה שגם היה טעים. לגבי הרמז - ממש לא יוג\דעת - חשבתי שאת מישהי אחת ופתאום הרמז הזה - טרף הכל... לילה טוב גם לך גמד יקר. שן טוב ומקווה שילדך (או ילדייך) ישנו היטב.

ערב טוב לענקית שלי ../images/Emo39.gif

ערב טוב, מה שלומך? איך היה סופשבוע? עוד מעט כבר מתחיל שבוע חדש שיהיה לך שבוע מקסים ורגוע אני כאן עם חיבוק
, נשיקה
וד"ש
שבוע נפלא מגמדה המתמידה

למעלה