תל"ג והחרדים.

RED1917

New member
אז אחרי שנחשפת

כמלוכני פונדמנטליסט אתה מתרגז? בטח אני גם שותה דם ילדים נוצרים בפסח. במיוחד לאחר שהאנקוויזציה הקדושה ריסקה להם את כל העצמות. ואני מתרועע עם כל הנאצים הקדושים של הכנסייה הקתולית שהבריחה אותם לאמריקה הלטינית.. ראו מי מדבר על זכויות אדם. .

אנטוליו

New member
../images/Emo13.gifאתה מתחיל לאכזב אותי, חבר שורץ.

אתה מגן על מאות אלפים אוכלי חינם שבלעדיהם היו לעמלים משכורות גבוהות יותר וגם רמת החיים? ומה הם הדיבורים האלה על האנטישמיות מפי מרקסיסט, דיבורים שבדרך כלל אני שומע מפרנואידים לאומנים או דתיים? יחס המרקסיסטים לדת? הרי כל הכנסיות נחרבו אחרי שהמרקסיסטים תפסו שלטון ברוסיה ונהפכו במיקרה הטוב לאורוות! אתה התפלחת משיעורי ההיסטוריה, חבר שוורץ?

JiyuuKi

New member
ואותם חרדים הם לא התירוץ היחיד שיש

לנו בכלל להישאר בארץ הזו? תמיד חשבתי שהמדינה משאירה אותם כדי לחזק את התפיסה שזו מדינת יהודים, ואנחנו רוצים את הארץ מסיבות דתיות רגשיות ולא כלכליות או נוחיות.

טורבi

New member
שלום/tapuzforum/images/emo70.gif

ראשית אציין שאני חרדי. לגופם של דברים. הציבור החרדי מתחלק לכמה חלקים ומתוכו מיעוט קטן שאינו עובד, אלו האברכים בעיקר בני הציבור הליטאי מצביעי דגל התורה שמעריכים את כוחם ב2.5 מנדטים בלבד. תתעדכן. בנוסף לזה הציבור החרדי לומד ודורש מימון ללימודיו ככל מוסד אקדמי. ועוד, הישיבות מכניסות למדינה עשרות מיליונים של כסף זר היוצא בארץ. זו בהחלט תרומה לכלכלת המדינה. בקשר לקיצבאות, למדינה איום דמוגרפי ולכן משיקולים אלו הוחלט לתקצב את היולדות. בקשר לשירות הצבאי, אכן אנו לא מתגייסים בהתאם לחוק!! המשך בתגובה הבאה>

RED1917

New member
כל הכבוד טורבו

למרות שאני אתאיסט, לדעתי המתקפה הנבזית על החרדים מסריחה מאנטישמיות, וחוזרת על כל הנימוקים של הגזענים האירופאים ביחס ליהודים.

איבן Najy

New member
מה אמר לי חבר החוג להגנת המרקסיזם

IndaHouse הוא אמר לי שאת דתם יש להכחיד

RED1917

New member
טורבו התרחק משקרן זה

שאינו בוחל בשום שקר קטן כגדול. IndaHouse הוא אנרכיסט , שאין לו שום קשר לחוג להגנת המרקסיזם, וכרגיל איבן Najyכשקרן וסלפן כרוני ופתטי ממציא עמדות במקום לצטט עמדות ולהניח לקוראים לשפוט. איני יודע אם אתה למדת את ההבדל בין מרקסיסטים ובין אנרכיסטים והוויכוחים בינינו, אולם כדאי לך ללמוד זאת ממקורות ראשונים ומפי דוברי זרמים לאו, ולא מפי שקרן וסלפן המנסה להורדיד את האתרים בהם הוא כותב לרמת הביבים..

RED1917

New member
מה כותב סמי שטרית עורך קדמה

על אבן נ'אגיֹֹ ֹֹ/אהרון תמוז/ ארמבסטר/בלו סקי ועוד ועוד. סמי ש. שטרית הצטרף: 21 אוג' 2005 הודעות: 194 הודעהפורסם: ראשון דצמ' 24, 2006 5:59 pm נושא ההודעה: הודעת העורך הגב עם ציטוט ל"אהרון תמוז", הודעתך בה אתה מוציא את דיבתו של מרדכי ואנונו נמחקה. יכולת בהחלט לומר שאתה לא מזדהה עם הברכה של פרופ' בן דור, אבל בלי לשון הרע. שום דבר ממה שכתבת לא הוכח אפילו בבית המשפט הישראלי. אני מבקש ממך לשמור על לשונך, לפחות באתר הזה. לצבי בן דור, מצטער שגם את תגובתך היפה בשלל שפות נאלצתי למחוק כי היא הכילה ציטוט מדברי הדיבה של "תמוז", הטוקבקיסט הכי נועז כאן... אילו רק היה מסיר את המסכה מעל פניו. סמי שטרית הוא אינטלקטואל ממוצא עיראקי באתר שבו נחשפים התעללויות טיפוסים מסוגו של תמוז בעדות המזרח.

InDaHouse

New member
אינני חבר בחוג מדוע אתה משקר?

אנו מאוחדים מול אויב משותף. החרדים אינם האויב שלי! לדעתי דתם מטופשת ומזיקה - אך אני בטוח כי כך הם חושבים על דעותיי. הם מפעילים מחזירים בתשובה בתשלום על מנת לצבור כוח פוליטי, ואילו אני, די לי במלחמה הביתית שלי מול אחי דמי ובשרי החוזר בתשובה. את דתם יש להכחיד אך רבים מהם אנשים טובים וגומלי חסדים המתנהלים בקהילות דומות למדי לחזון האנרכיסטי. אינני רואה בחרדים או בכל אדם שהוא - טפיל! זוהי מצווה לעשוק את בעלי ההון ולחיות על חשבונם במקום שהם יחיו על חשבונינו. כמה שיותר כאלה והכלכלה תקרוס במהרה ואיתה המחלות שהיא מביאה.

למעלה