כמה מילים

• פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

2_be

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo121.gifכמה מילים

לפני כמעט 5 שנים הוקם הפורום הזה. באותה תקופה היה קיים בפורטלים השונים בארץ רק פורום מדע רציני אחד. קראתי רבות באותו פורום אך אף פעם לא חשתי בנוח לכתוב בו לאור העובדה שלא היה לי דוקטורט ובטח שלא תואר ראשון. בדימיוני ראיתי פורום שונה, בו גם אנשים חסרי השכלה ותלמידי תיכון ירגישו בנוח לשאול, ללמוד ולהתעניין במדעים השונים. לאחר התלבטויות רבות הקמתי את הפורום הזה ששמו נועד לייצג את מטרתו "מדע פופולרי" מאז אותם ימים ראשונים הפורום גדל והתפתח ואנשים רבים שאלו, נענו, התענינו ולמדו. עכשיו, לאחר כמעט 5 שנים הגיע הזמן להמשיך הלאה. לצערי, מסיבות שאינן תלויות בי אני נאלצת לעזוב את ניהול הפורום. לא יודעת מי ינהל את הפורום בהמשך, אך אני מקווה שגם בהמשך הפורום ימשיך למלא את מטרתו המקורית ולשמור על אופיו. תודה לכל אחד ואחת מכם על תרומתכם לפורום

mic26

New member
לאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif

למה? למה? |דופקת את הראש בשולחן| למה????? |מעיפה את כל המבחנות עם הנוזל הירוק מעלה העשן| למה???????? |שולחת מכתב תלונה להנהלת תפוז ותמונה שלך עם כיתוב: "מבוקשת|

the YOOK

New member
תודה רבה על ניהול הפורום עד כה!

חבל מאוד שאת עוזבת את ניהול הפורום, אבל אני מניח שזה מסיבה טובה. באמת כל הכבוד ותודה רבה על ניהול מאוד מוצלח של הפורום מאז הקמתו.

עסי

New member
אני בעיקר קורא בפורום הזה

כתבתי בו מעט מאוד, אבל עקבתי אחריו כאמור וגם אחריך כמנהלת נאמנה שלו, החל מ"חדשות המדע" שנהגת לפרסם וכלה בדאגה לברך כל חבר חדש. מאחל לך המון בהצלחה בהמשך הדרך

אמִיר

New member
בהצלחה בהמשך ../images/Emo13.gif

אני חייב להודות שאת מנהלת הפורום הכי טובה שראיתי. אני גולש כאן כבר דיי הרבה זמן, וגם בפורומים אחרים, ולא ראיתי פורום כל כך סבלני מצד אחד, שמצליח להיות נקי ומסודר מצד שני- ואני בספק שמי שלא יבוא אחרייך יצליח לשמור את זה ככה. אני מצטרף ל"לאאאאאאאאאא" ול"תודה רבה" של הכותבים מעליי (וכנראה גם אלה שיבואו אחריי).

בי2, את באמת מנהלת נפלאה

מבעס שאת עוזבת, אין ספק שיהיה פה הרבה פחות מעניין בלעדייך. זה נשמע לא פייר שהפורום ימשיך לתפקד בלי האמא שלו. במיוחד שזו אמא כל כך מוצלחת. את בטוחה שאת עוזבת? אולי תשארי? אולי בכל זאת? אולי....?

../images/Emo41.gif פרישת מנהלת הפורום ../images/Emo41.gif

אנו מודים ל2_be על ניהולה המוצלח של הפורום ומאחלים לה בהצלחה רבה בהמשך. המשך גלישה נעימה ב
אנשים

ailag

New member
../images/Emo24.gifחבל..

תודה על כל ההשקעה בפורום, על הטיפול והטיפוח שאפילו יותר משהיה מושקע היה פשוט נכון. וחבל שאי אפשר להמשיך ככה.

aetzbar

New member
מצטרף לברכות, ומעלה על נס את

האווירה הטובה בפורום שאיפשרה הבעת דעות באופן חופשי. ניהול ייחודי הראוי לחיקוי. בהצלחה בהמשך הדרך. א.עצבר

AnarchistPhilosopher

Well-known member
חבל, זה אומר שמעתה לא תשתתפי

יותר בפורום? גם בתור משתמשת, בלי הכוחות האדירים של מנהלת בתפוז? ד"א הפורום שאת מתכוונת אליו שהיה לראשונה, את מתכוונת לפורום של iol?

אחמס1

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה 2_be

על הפורום, הניהול המוצלח, חדשות והמדע השבועיות והאווירה הנחמדה.
בהמשך! אני מקווה שנראה אותך פה גם בלי התואר הכחול.

המון תודה ../images/Emo24.gif

... על הניהול המוצלח והשקול של הפורום, על המעורבות וההשגחה ההורית. אנחנו בהחלט זקוקים לה לפעמים
איחולי הצלחה בכל מה שתעשי

PooKiPsiT

New member
אל תלכי... ../images/Emo10.gif

חבל לי שזה צריך להיות ככה. את אחת המנהלות (והגולשות
)הכי מקסימות שיש כאן בפרדס, אם לא הכי מכולם
אני מקוה שזה לא אומר שאת נעלמת מכאן לחלוטין. תודה לך על הכול!

bester

New member
תודה רבה

הצלחת לנהל את אחד הפורומים המענינים ביותר ... המון בהצלחה!!!

לאאאאאאא!!!!!!!!!!!

מי ינהל את הפורום עכשיו? א. עצבר?
את באמת מוכנה לקחת את הסיכון הזה?

2_be

New member
תודה רבה לכולכם../images/Emo24.gif

גרמתם לי לחייך
ולגבי ניהול הפורום, זו לא אני שלוקחת סיכונים..
אני מניחה שמי שמעוניין לנהל יכול למלא את טופס הבקשה שיש בפורום משוב....

למעלה