Kill All Your Weekends

Because Of May

New member
70 ><". ונראה לי שאני אקבל אפילו פחות ../images/Emo109.gif

במועד הזה... לא נורא, גם 91 סופי במתמטיקה זה אחלה D:.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif When I get older, I will be stronger

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Fly Project - Mandala Knaan - Waving Flag Shakira - Waka Waka Velile & Safri Duo - Helele Wheatus - Teenage Dirtbag Ciara - Like A Boy No Doubt - Hey Baby No Doubt - Don't Speak אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- קילרים, אמריקן פאי 3-5.
- צחוק מעבודה, אחד העם 101, מועדון לילה, נראה אותך. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
שבוע מוזר. ציטוטי השבוע? אורי חזקיה: "כאילו אווה" ישראל קטורזה: "פאפאפיה" אטינגר לגולדשטיין: "הייתי אומר לך שאני אעשה לך צלקות בפנים אבל זה לא אפקטיבי" בחוץ עם חברים, ידיד בא מסתכל עליי ועל חברה שלי ואז אומר לנו שלום.. אחרי 5 דקות: "אההה זו קארין!! לא זיהיתי אותך!!" אחרי 2-3 דקות: "אהההההה את בלי משקפיים!!!" זה היה מצחיק XD תכנונים לשבוע הבא? להוציא טופס ירוק, ללכת לים, אולי שיעור נהיגה, מועדי ב', עבודה תמונת השבוע? גם אני רוצה! אז מה אם עדי שמה
ולסיום: מי לדעתכם תיקח - הולנד או ספרד? בעד מי אתם? בעד מי שתיקח XD לצערי אני לא אראה את המשחק, אני בעבודה

Because Of May

New member
מהממות../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

חח יואו מועדון לילה היה תותח! וחכי לאחד העם 101 פרק 3, חכי חכי
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאוה~

שיר השבוע של MCR? לא זוכרתO: נו, מאז ששמתי אותם בפלייליסט אני כן שומעת אבל שירים בודדים ולא זוכרת איזה חחח
שיר השבוע בכללי? No Other- Super Junior Bad Girl Good Girl- Miss A I My Me Mine- 4Minute ו... טוב אין שירים ממש ספציפים זה יותר לפי אמנים>>;
אמן/אלבום השבוע? טוב, זה פחות או יותר אותן להקות וזמרים כל שבוע... אבל נהיה ספציפיים טיפה לגבי אלה ששמעתי באמת הרבה- Super Junior U-Kiss Shinee C.N.Blue F.T.Island 4Minute Miss A 2PM 2AM FX טיפה DBSK Sistar Lee Hyori Rain SS501 Supernova B2ST Infinite Ze:a טוב לא זוכרת עוד ספציפיים~
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- ממ ראיתי סרטים עם חברות... דמדומים1 [שזה היה פחות או יותר לשבת ולצחוק עליהם כמה שיותר] ו... סרט שאני לא זוכרת איך קוראים לו, "תחליקי אותה" אולי? ספר- ספר בית הקברות/ניל גיימן
תוכנית- האוס, אחים ואחיות, זאק וקודי, בובספוג וידיאו-
No Other- Super Junior
אני לא אצפה מכן להבין, אבל אני בכיתי כשראיתי את זה...
http://www.youtube.com/watch?v=SDjVoCuSTT0&playnext_from=TL&videos=NP9zrxDKyco
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
טקס סיום היה די משמים, אבל לא יותר מדיי גרוע כמו שחשבתי שיהיה~
הנשף היה... סביר. לא הרשו למכור אלכוהול [אם כי במבט לאחור זה טוב, גם ככה כמעט כולם היו שיכורים>_>;] אז היינו צריכים לצאת מהמועדון, ללכת לקיוסק פינתי מגעיל ומסריח רק בשביל לקנות פאקינג בירה>>; והמוזיקה הייתה ברובה מוזיקת ערסים אבל היה גם מוזיקה חביבה~~ בשלב מסויים נמאס לי מהמוזיקה החרא שלהם אז שמתי אייפוד ורקדתי נואייביאו ובונאמאנה עד שהגעתי למסקנה שזה פייל מצדי ושגם ככה אני עדיין שומעת את המוזיקה שלהם כי זה היה ממש רועש... אז הורדתי את האוזניות והכנסתי לכיס, ובשנייההההההה שהכנסתי אותו לכיס ואמרתי לחברה שלי שהגעתי למסקנה שזה פייל, התחיל באד רומאנס!
אז התפרענווווו והיה נורא נחמד~ ויותר מאוחר גם היה אלחנדרו אז.. ייאי DD:
קאנגין מסופר ג'וניור התגייס...
האן גנג הוציא שני שירים מהאלבום שלו והם מקסימים;; מצד אחד זה כמובן טוב כי, כזה, האן גנג#$@@^%&$ *פאנגירל* מצד שני רציתי שהוא ייכשל כדי שיחליט שאין לו מה לחפש בלי סופר ג'וניור... ;; אבל הם ממש טובים אז הסיכויים שהוא אי פעם יחזור הם כל כך קלושים שזה הורג אותי.
פתאום נקלטה לי העובדה שדבסק התפרקו....... X:
נפגשתי עם נעםD:
בשישישבת נסעתי לישון אצל חברה עם עוד חברות... לא ישנו כל הלילה כי פשוט דיברנו ודיברנו [רק חלק מהחברות, כאילו, היו כאלה שכן הלכו לישוןXD] ובערך מ2 עד 5 היינו במצב כפית, ובחצי שעה האחרונה פשוט צחקתי כלכך חזק ברציפות שכבר לא היה לי אוויר וכל הגוף שלי כאבO: עד שהכרחתי את עצמי לחשוב על האן גנג כדי להרגעXD ובאופן כללי היה פשוט כיף3>
חזרתי הביתה וגיליתי שאח שלי לקח את העכבר של המחשב [... וטף] ואת הכונן החיצוני שלי
וגם האינטרנט שלי נדפק אז בכלל לא היה לי אינטרנט, ועדיין אין לי, יש לי רק במחשב הזה שזה המחשב של אמא. אצלי אין. >>;
אתמול הייתה להיצ'ול יומולדת, וזה היה נורא חמוד3> בהופעה של סוג'ו במיוזיק קור [תוכנית הופעות שיש בכל יום שבת] וליטוק צעק באמצע ההופעה "הינים סיגניצ'ולקה~" שזה, בתרגום חופשי, "הינים (הכינוי של היצ'ול) יום הולדת שמחD:" והיצ'ול חייך חיוך ממשממשממש ענקי ובאופן כללי כל ההופעה הוא היה ממש מאושר וחמודXD והיה לו סרט ורוד בשיער והוא פשוט נראה כמו נסיכה
גאד כמה שאני אוהבת אותו3>
ציטוטי השבוע? אומו, היו כלכך הרבה שאני לא זוכרתO_ם
תכנונים לשבוע הבא? אוה, הרבהה~ מחר כנראה מסיבת גיוס לידיד ממש טוב שלי, בשלישי-רביעי נפגשת עם נעם, בחמישי מפגש עם חברות[...אותן אלה שנפגשתי איתן בשישישבתXD] ואז שיעור יפנית, בשישי-שבת כנראה הולכת לישון אצל חברה אבל עוד לא דיברתי איתה, צריכה לבדוק מה קורה עם זה באמת~
תמונת השבוע? ... קאנגטוק
מהגיוס של קאנגין3> [קאנגין זה זה עם החולצה הכחולה, ליטוק זה זה עם החולצה הלבנה והווסט~ הם נורא קאפל ולגמרי במקרה צילמו אותם בדיוק כשליטוק חיבק את קאנגין וזו פשוט התמונה הכי מתוקה בעולם;;]
ולסיום: מי לדעתכם תיקח - הולנד או ספרד? בעד מי אתם? למען האמת, מאז שגרמניה הפסידה די נגמרו לי הפייבוריטס... כאילו, הייתי בעד דרום קוריאה ויפן למרות שידעתי שהן לא יעלו לשלבים הממש גבוהים, והנחתי שברגע ששתיהן יפלו אני אעבור כמו כולם לעודד את גרמניה, וזה באמת מה שקרה~ ו... עכשיו אין לי ממש פייבוריטסO: אז מי שתנצח זה בסדר חח תלוי מי תשחק יותר טוב היוםO: [.. היום המשחק נכון?] אבל אני רוצה שספרד ינצחו רק בשביל צ'אבי XDDD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifורק כי בא לי.

תמונה שהיצ'ול העלה היום חחחחח קרוע שלי
סולי [מאפאקס] קנתה לו את הפיג'מה הזאת, זה כלכך מתוק;; אני חייבת לציין שאני ממש אוהבת אותם ביחד, ואז מההההה אם הוא מבוגר ממנה ב11 שניםXD אבל מבין הקאפלס הסטרייטים של היצ'ול [... ג'סיקה וסולי, עד עכשיוXD] אני ממשממשממש אוהבת אותו עם סולי;; כאילו היצ'ול/ג'סיקה זה עדיין הפייבוריט שלי מבחינת היצ'ול עם בנות אבל אני חושבת שסולי מתחילה לעלות למקום ראשוןX: הם פשוט כלכך חמודים ביחד... 3> [ואני אדגיש- היא קנתה לו פיג'מה ורודהההההההההההההה]

Rose131

New member
להלה

שיר השבוע של MCR? לא היה שיר השבוע בכללי? צהרי היום- מאיר אריאל ודיוויד ברוזה אמן/אלבום השבוע? הדיסק של המכינה, וthis is war של 30 שניות סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? nine דבר טוב/רע שקרה השבוע? מפגש מכינה ציטוטי השבוע? "אבל אני אוהבת מלפפונים!" תכנונים לשבוע הבא? אה.. ערב חדר, נסיעה ליד מרדכי.. אולי מסיבת גיוס.. זהו! תמונת השבוע? אין ולסיום: מי לדעתכם תיקח - הולנד או ספרד? בעד מי אתם? הייתי בעד גרמניה, עכשיו הכל מבולבל!

PUMPKIN juice

New member
מסכמ"שת :)

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? לא רואה ממטר-מוקי Under Pressure-Queen Somebody To Love-Queen ועוד מלאאא של קווין.
נץ-היהודים
אמן/אלבום השבוע? קווין
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-צעצוע של סיפור 3! איזה סרט חמווווווווווד
ספר-לא היה לי זמן לקרוא כ"כ..
תוכנית-משהו מערוץ 3.. בטי, דה או סי, אחים ואחיות, טופ מודל וכ'ו..
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הייתה ביום ראשון מסיבה, היא לא הייתה משהו אבל לפחות יצאתי מהקיבוץ אם קצת חברות.. וראיתי מישהו שלא ראיתי שנים!!!
למחרת בבוקר יצאתי עם כיתות א' עד ו' לסכנה אבל הייתי צריכה לשמור על ילדה אוטיסטית מהקיבוץ שלי והיא דורשת השגחה צמודה ככה שלא נהניתי במיוחד אבל זה היה לי שני ימי עבודה! וווי D:
ביום חמישי סתם ישבנו בחוץ ודיברנו כל החברה עד איזה שתיים בלילה והיה נחמד..
ביום שישי היינו רעבים שני חברים שלי ואני בערך ב1 בלילה אז התחלנו להתקשר ל144 ולשאול מקומות שאפשר להזמין אוכל ולא השגנו כלום כי הכל היה סגור, אז בסוף הכנו במועדון שלנו תפוחי אדמה עם רוזמרין
זה היה אחד הערבים המצחיקים..
חם מדי!!!!#@%$^%&$
ציטוטי השבוע? "אני חושבת שהאהבה הראשונה שלי הייתה שירי מימון.."
תכנונים לשבוע הבא? ממ, היום בערב על האש והגמר של מונדיאל, טיול בחמישי ועוד דברים ששכחתי
תמונת השבוע? אין לי כוח
ולסיום: מי לדעתכם תיקח - הולנד או ספרד? בעד מי אתם? אני מקווה שהולנד!!

Hadar way

New member
איחור אופנתי ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? אני כמעט בטוחה ששמעתי סליפ
שיר השבוע בכללי? כל מיני אליס אין צ'יינס
וזפלין כמובן!!!!
אמן/אלבום השבוע? אליס וזפלין
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? קראתי קצת אוליבר טוויסט, שידורי המהפכה- כי אין על אסי וגורי, וסבנטיז שואו כרגיל
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
חזרות
חזרות
ציטוטי השבוע?
לא זוכרת
תכנונים לשבוע הבא? חזרות, מופע, הופעה של אלמנה שחורה
תמונת השבוע?
ולסיום: מי לדעתכם תיקח - הולנד או ספרד? בעד מי אתם? לא רלוונטי יותר, אבל היה משחק מעולה ובכלל לא הייתה לי קבוצה פייבוריטית. מצד אחד רציתי שהולנד כדי לעשות דווקא לתמנון, מצד שני ספרד שיחקו מדהים אבל אני מבואסת, קצת, גרמניה, נו טוב לפחות הם לקחו שלישי ולא הפסידו לאורגוואי הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה