בשעה טובה ושמחה

../images/Emo133.gifבשעה טובה ושמחה ../images/Emo48.gif../images/Emo70.gif

אהלן, רוקיל, פורטל הרוק של ישראל, עולה ממש ברגעים אלו לאוויר
באתר תוכלו להתרשם משלל כתבות איכות וחדשות בנושא מוזיקת רוק, ממצעדים, מלוח הופעות, ומפורומים בנושא. גולת הכותרת של האתר היא חנות, שבה ניתן לקנות מוצרים אמיתיים בכסף שאתם מקבלים מפעילויות שאתם עושים באתר. למי שמעניין אותו הנושא, אני ממליץ מאוד להירשם! www.Rockil.co.il

../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif אעעעעעעעעע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif| ../images/Emo41.gif

מה הוא עשה לעצמו חתיכת דפוק?!!?! מהמהמהמהמהמהמה משעמם לו?!!?1 מה זאת השטות הזאת?!!?! אוי כן וג'ארד וג'רארד ווי זכו באישה הכי סקסית במגזין קראנג
אבל המגזין פסל אותם

my reflection

New member
לא נכון

לא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכוןלא נכון דביל:| משועמם:| וכו':|

FFTL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Keren W

New member
וואי לפי דעתי מתאים לו../images/Emo99.gif

אני לא ממש אוהבת את המראה של שנון אבל אני חייבת להגיד שאהתי את זה למרות שהוא נראה מחומצן מידי =/

היי את! ../images/Emo2.gif חיזרי הנה!

חח דוגרי.. אין לאחים לטו אין טעם בנעליים ועכשיו גם לא בשיער. אוח

MCbusted

New member
אממממאאאאא :-O

אני ואחותי ראינו את התמונה יחדד ונבהלנו ואמרנו יחד איכככ חח זה היה מצחיק.. אבל מאוד עצוב מה שהוא עשה לעצמו וואי

its only ma

New member
גאד וחח

גאד- שאנון?!!?? מה נראה לך?!?!?! - לא!
לא אהבתי
וחח- ג'ארד וג'רארד! -חה!

chen krispin

New member
חח לדעתי הוא דווקא דיי חמוד ככה

לא הבנתי למה לא אהבתן.. בכל אופן.. לדעתי יפה לו ככה...

pizi23

New member
O M F G../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני בפירכוסים ../images/Emo193.gif../images/Emo12.gif

אהההה..... מה..... מי..... איך..... למה.... אני..... אהההה.... אני.... לא יודעת מה להגיד..... אני פשוט בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה!!! שאנון שאנון שאנון, למה? מה קרה? מה היה רע בחום? וגם את גבות חימצנת? לא חבל? לא חבל על ה-I.Q שירד עכשיו לחצי
רק שלא יתחיל לעשות לי שורשים עכשיו
אני מצטערת לבשר ששאנימל הלך לאיבוד, ועד שלא יחזור החום, לא ישוב השאנימל על כנו
ואני מאד מאד מאד מקווה, לטובתו ולטובתנו (טוב נו, טובתי בעיקר) שהסקס אפיל לא נעלם יחד איתו
כמובן שנבדוק את העניין הזה בהמשך... שני, גדולה את
לא נעליים ולא שיער
מי שחשב לשים את ג'ארד ואת ג'רארד וויי באישה הכי סקסית בקראנג פשוט גאון!

LoveYourHate

New member
אוי מסכנה שלי ידעתי שתגיבי ככה ../images/Emo23.gif

שאנימל עוד יחזור אני מבטיחה לך!! אחרי הקוצי מוצי שיהיה בפבואר את שאנימל יחזור!!! *מוזיקת דרמה ברקע*

LoveYourHate

New member
גם אני בובה שלי ../images/Emo23.gif

אם המסנג'ר המזדיין הזה היה עובד [סקיוז מיי פרנץ
] או לפחות המחשב המסריח הזה [אני לא בבית שלי זה למה אני מגיבה לכן פה] הייתי מדברת איתך כל היום !!!!
אני מתגעגעת בטירוף! תגידי איך מתקדמות העבודות? ראיתי שאחת סיימת איך השניה הולכת?

pizi23

New member
כן, גם המסן שלי היה מושבת איזה 4

ימים עד שהצלחתי לסדר אותו סוף סוף! כבר השתגעתי, ושני שיגעה אותי עוד יותר
סיימתי? הלוואי וסיימתי...
עוד לא, אבל אני בשלבי סיום. נשאר לי עוד חלק אחד, שהוא די קטן, מבוא וסיכום. אני מניחה שאסיים כבר שבוע הבא
חמסה
ואז אני אתחיל את השנייה

אני? ../images/Emo2.gif שיגעתי אותך? ../images/Emo2.gif

חוצפנית! כל השיחות שלנו היו חשובות וענייניות ביותר! אני מפסיקה להתקשר. זהו.

למעלה