בשעה טובה ושמחה

pizi23

New member
איך ידעתי שתקפצי? איך? ../images/Emo23.gif

נשמה שלי, מהממת, חיים, אל תהיי כזאת... בטח היה חשוב וענייני, בטח! רק אל תפסיקי להתקשר... מה אני יעשה בלעדיך
את יודעת שאני מתה עליך נכון? אל תכעסי
לא קשור- את ידעת שיש לשאנון קעקוע על הגב למעלה, בדיוק מתחת לצוואר, לכל הרוחב (משכם לשכם) שכתוב "Rather be forgotten than remembered for giving in"??? כי אני לא, וזה כתוב ממש יפה, חוצמזה שהמשפט עצמו יפה, חוצמזה שהגב שלו גם יפה
אם לא, אני אשים לך תמונה...

אכן ידעתי ../images/Emo22.gif

יש להם פוטושוטס שלם שבהם שאנון ומאט מציגים לראווה את אוסףף הקעקועים שלהם. למאט יש קעקועים מאוד מאוד יפים גם. וזה בסדר גמאני אוהבת אותךךךךךך אני לא כועסתתתתתתתת חחחחחחח

pizi23

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נתפסתת לזהה חזקקקק, האאא?

באמת? אז רק אני הסתומה? אני רוצה את הפוטושוטס האלה! חייבת את הפוטושוטס האלה! PLEASE... איך לא ידעתי על זה?
קעקועים
כן, יצא לי לראות דווקא את הקעקוע של מאט על היד והוא באמת יפה
אבל לא ראיתי חוצמזה, אני חושבת... חחחחחחחחחחח... את מצחיקה אותי עם זה

darklighter

New member
אוי ווי../images/Emo122.gif שיצבע חזרה דחוף!../images/Emo190.gif

"וג'ארד וג'רארד ווי זכו באישה הכי סקסית במגזין קראנג אבל המגזין פסל אותם " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sweet Dark Life

New member
מישהו פה הגזים..

זה לא כזה יפה, אבל לא עד כדי כך נורא. לדעתי זה עדיף מהקצוץ קצוץ קצוץ שהיה לו. אולי בתמונות אחרות תראו שזה בסדר<?

אני דיי אהבתי ../images/Emo3.gif I LOVE BLONDES ../images/Emo99.gif

התחשק לו,מה רע בזה?
וזה לא בלונד פלטינה ולמרות שיש לו גבות טבעיות מדהימות טוב שהוא צבע אותן גם ,אחרת הוא היה נראה קריפי >< וזו סך הכל תמונה אחת מהצד שלא מחמיאה במיוחד
אני רוצה לראות עוד

MadinaLake

New member
../images/Emo12.gif

חברה שלי אמרה לי ששאנון חימצן חחחחחחח ולא האמנתי!! חח זה לא כ-ז-ה גרוע...דווקא די מצחיקק

למעלה