את רצינית? זה ממש זול. איך?
K keisamit New member 22/1/06 #25 האמת שכן, אני רצינית. ../images/Emo187.gif אבל בגלל שכל כך התלהבתי שיש שם אחת ממש יפה אז תקעתי מחיר מקסימום די.. אממ גבוה [אבל סביר בשבילי] אז עכשיו אני צריכה לשלם איזה 8 דולר. ניחא.
האמת שכן, אני רצינית. ../images/Emo187.gif אבל בגלל שכל כך התלהבתי שיש שם אחת ממש יפה אז תקעתי מחיר מקסימום די.. אממ גבוה [אבל סביר בשבילי] אז עכשיו אני צריכה לשלם איזה 8 דולר. ניחא.
K keisamit New member 23/1/06 #27 נכון...משלוח, מיסים, ביטוח ../images/Emo187.gif בסוף מסתכם ב-20 דולר. XDD
E EnchantedS New member 23/1/06 #28 אוי, מה שמזכיר לי!!!! אתמול הייתי בשוק הכרמל פעם ראשונה. וכמה אמרו כאן שיש שם חולצות של MCR. אז זה שמכר אמר שהשם מוכר לו, אבל חיפשתי מלא ולא היה!!): עד שהלכתי לשם, אין. דטס סאקס. החולצה שתהיה לך יפה.
אוי, מה שמזכיר לי!!!! אתמול הייתי בשוק הכרמל פעם ראשונה. וכמה אמרו כאן שיש שם חולצות של MCR. אז זה שמכר אמר שהשם מוכר לו, אבל חיפשתי מלא ולא היה!!): עד שהלכתי לשם, אין. דטס סאקס. החולצה שתהיה לך יפה.
S Sim§ MaN New member 23/1/06 #29 אעאעאעא *.* מאיפה לך??! יא עשירה! זה בגלל שאבא שלך דייג'י במכונית גלידה?