לקום בבוקר

אסתרס

New member
אסור לייעץ פה על לקיחת תרופות

למספר תרופות יש את דרך המתן הזו. לכי לפסיכיאטר ותבקשי. כאן אסור לייעץ שמות התרופות וזה נכון.

אסתרס

New member
אולי תקדימי את השעון ? !../images/Emo190.gif

הרי עם הגיון לא תזיזי כלום. אז תנסי לרמות, אם זה חשוב לך שיקום מוקדם . אחר - כך זה הופך ליהיות אוטומטי.

אסתרס../images/Emo8.gif

רעיון טוב לא חשבתי על זה לא להקדים אלא לאחר הוא רואה שעה 7 הוא יקום ב8 אני העשה את השעה 6 ל7 ואז הוא יקום כאילו ב8 ולמעשה השעה תהיה 7.תודה לך יקירתי

קורנית

New member
רעיון נוסף

של הפסיכיאטר של אמא שלי לפתוח תריס מוקדם בבוקר, שאור היום הטבעי יחדור לחדר. יש איזה מנגנון במוח שמזהה אותו, ויגרום לו להתעורר מוקדם יותר בהצלחה

קורנית../images/Emo42.gif

התריס אצלי פתוח כל הלילה והאור חודר אך הוא מתכסה עד לראש ואת האור הוא לא רוצה לראות. קר לו הוא מתעצל אבל אמרתי לו שבמועדון של "הצעירים"מחקים לו ואני הולכת איתו אז הוא קם באין ברירה כי אני יוצאת מהבית והוא ישאר לבד ,כל הדרך הוא קיטר לי ואמר לא צריך ואני מעודדת אותו שאין מקום אחר ללכת ,וב"ה מיום ראשון הוא יסע בהסעה למועדון הקשישים

עברנו את אותו הדבר עם אבא

ואחרי שהבנו שהמלחמות לא שוות את זה, כי בסופו של דבר הוא הגיב באלימות כי הוא הרגיש נתקף בגלל שאילצנו אותו לשנות את הרצון שלו, פשוט ויתרנו. אנו מזכירים לו שיש שיעור עוד חצי שעה נניח, אם הוא רוצה להתארגן וללכת טוב, אם לא אז לא..

צריכים לקבוע לחולים עובדה ולא לוותר

אני כותבת לך מתוך ניסיון שלי , אמרתי לו אתה בא איתי למועדון הצעירים והראתי לו שאני מתקוננת ללכת ברצינות עושה הכנות ליציאה ואז הוא תופס מה אני רוצה ממנו באמת,גם אני חושבת שיש להם לחולים פחד נטישה, ולכן הוא אולי מפחד שאני אעזוב אותו לכל היום והוא יהיה לבד בבית

למעלה