סיכום שבוע

../images/Emo133.gifסיכום שבוע../images/Emo133.gif

שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע לא של נועם:
אומן השבוע:
אלבום שבועי:
חוויה שעברתם השבוע:
תוכנית\סרט\סדרה של השבוע:
ציטוט\מסקנה שבועית:
תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן
]
איך עבר הצום?
הערות נוספות: שבת שלום.

גם ככה אני פה כל הזמן../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות
שיר השבוע לא של נועם: ביחד כבר שנים- דני , אני מבפנים- נעמה אחות של
אומן השבוע: קובי אפללו
אלבום שבועי: תומר ממיה [ממשיך משבוע שעבר] חוויה שעברתם השבוע: יום כיפור. תוכנית\סרט\סדרה של השבוע: בדר"כ חומר מקומי אבל יש פגרה.. אין מוטי >< ציטוט\מסקנה שבועית: "גם כשעצוב לך יש לך אותי" תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן]
אני לא באה איך עבר הצום? סבבה הערות נוספות: אני אוהבת דיסקים
ותמונה בשביל הילי

Miny2

New member
עונה ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של נועם: נראלי לעוף.. שיר השבוע לא של נועם:שוב אומן השבוע:בר בלפר אלבום שבועי: אממ אין האמת.. חוויה שעברתם השבוע: טיול בג'רוזלם סיטי בשיא הקור עם של מסכן.. תוכנית\\סרט\\סדרה של השבוע: מישהו לרוץ איתו /השיר שלנו באמצע הלילה.. ציטוט\\מסקנה שבועית: אממ אין לי [אני יבשה היום לחלוטין!] תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן] אממ אין משו' ספציפי אבל ההופעה בעזרת ה' יתברך היא תשובה שמספיקה לשאלה כזו:) לא צריך להוסיף יותר.. איך עבר הצום? ואיי ברוך ה' היה כזה קל!! הוא עבר בצ'יק.. הערות נוספות:there is no more הערות:) שבת שלום. *בחזרה*

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשבת שלום!../images/Emo140.gif

שיר השבוע של נועם:דמעות יבשות שיר השבוע לא של נועם:אמן, OH LORD, father -=> היהודים, never again- Nikelback (ובאופן כללי כל הדיסק..) ו.. ה-שיר של השבוע שהיה תקוע לי => שמור לך חלום קטן!
אומן השבוע:ג'וזי כץ, היהודים, ניקלבאק אלבום שבועי:היהודים-פחד מוות חוויה שעברתם השבוע:אממ..שכל הקו שלי במפעל צוחק עלי שאני לא מכירה את סינפלד ובסוף מסתבר שאני בערך מכירה פשוט אף פעם לא ריתי את התוכנית חח כיביתי את הטלוויזיה ישר כשראיתי אותו על הבמה..
תוכנית\סרט\סדרה של השבוע:גיבורים!! אני מתה להתחיל לראות את עונה השלישית כבררר ציטוט\מסקנה שבועית:מסקנה, לא ציטוט..: כדי להחליט אם אוהבים שיר צריך לשמוע אותו יותר מפעם אחת! תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן]לעבוד ארוכות...
איזה באסה..
איך עבר הצום?קל..
הערות נוספות:מישהו בא לבארבי מב"ש וחוזר לשם בלילה?! זה דחוף! יום אח"כ אני עובדת בוקר ארוך (מ7 וחצי בבוקר עד 8 וחצי בלילה.. צכירה לקום ב5 וחצי לפנות בוקר כי יש לי הסעה ב6 וחצי!! HELP!!

Miny2

New member
כנסי!=) ../images/Emo24.gif

אממ גיסי הצליח לכוון את הגיטרה הלבנה.. כן,כן אותה אחת שהיינו בטוחות שהיא מתה!! היא חיה! שי'ס באק!=)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifטנקס..../images/Emo9.gif

גם אני
די! הלוואי שהייתי יכולה לבקש חופש!

"לאן אלך, אנא אפנה..."

שיר השבוע של נועם: עכשיו את פה שיר השבוע לא של נועם: נשל הנחש-מאיר אריאל, אנא אפנה-ארז לב ארי אומן השבוע: אין אלבום שבועי: אין חוויה שעברתם השבוע: הרבה דיבורים על צבא [בקו"ם] והרבה דיבורים על כיפור [אשכרה צמתי].
תוכנית\סרט\סדרה של השבוע: אולי הפעם
ציטוט\מסקנה שבועית: לצום זה כל כך טוב. תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן]: לראות מלאמלאמלא אנשים שאני אוהבת, לבלות במרכז. איך עבר הצום? וואלה טוב מאוד. הערות נוספות: לא תמונה שבועית [תודה שיר
]: אבל הפעם דווקא אין לי..

מסכמת שבוע עם פסיכומטרי

שיר השבוע של נועם: סיפור אהבה שיר השבוע לא של נועם: המוסיקה שבי אומן השבוע: נועם אלבום שבועי: מים מתחת לגשר - איתי פרל חוויה שעברתם השבוע: פסיכומטרי... חוויה טראומטית אבל חוויה ולפחות זה מאחורי תוכנית\סרט\סדרה של השבוע: לא ממש יצא לי לראות טלוויזיה השבוע וגם היה יום כיפור אז בכלל.... ציטוט\מסקנה שבועית: 3 וחצי שעות מונופול זה הרבה יותר מדי תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן]: שיעורי נהיגה, בארבי... מעבר לזה אין לי יותר מדי תוכניות איך עבר הצום? דווקא קל.... הערות נוספות:

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gif

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות שיר השבוע לא של נועם: חלומות גדולים-אביב גפן אומן השבוע: היהודים אלבום שבועי: -------- חוויה שעברתם השבוע: אינפוזיה תוכנית\סרט\סדרה של השבוע: מי ראה משהו?!?! הייתי מרותקת למיטה.. בעצם.. עדיין ציטוט\מסקנה שבועית: חרא להיות חולה תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן] להיות בריאה איך עבר הצום? יש לי פיקוח נפש אני קצת מתה אבל בכל אופן שתיתי רק מים הערות נוספות: איזה מוזר זה לא לאכול כמעט כלום כל השבוע ולא להרגיש רעבים

3>

שיר השבוע של נועם: יופי שיר השבוע לא של נועם:עוד דקה-יהושע לימוני אומן השבוע:יהושע לימוני אלבום שבועי:זה שקיבלתי בהופעה של יהושע שקניתי תכרטיס נראה לי זה הדיסק השני שלו חוויה שעברתם השבוע:ההופעה אתמול.. תוכנית\סרט\סדרה של השבוע:סטאפ 2 בVOD עם ענברי. ציטוט\מסקנה שבועית:אממ..אני אשמור לעצמי.. תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן]אין לי מושג=\ איך עבר הצום?לא צמתי. הערות נוספות: אין:)

=]]]]]]

שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע לא של נועם: טוב לבד-אפרת גוש אומן השבוע: אפרת גוש. אלבום שבועי: הסליחה ואני חוויה שעברתם השבוע: יום כיפור היה חביב... תוכנית\סרט\סדרה של השבוע: האח הגדוללללללללללללללללל ציטוט\מסקנה שבועית: שום דבר.... תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן] בארבי,כרמיאל וכו' איך עבר הצום? נחמד מאוד הערות נוספות:

shira ofek

New member
שירה אופק מדווחת מביתה של שיר !

שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע לא של נועם: שמעתי רק נועם אומן השבוע: נועם אלבום שבועי: אין [מן הסתם] חוויה שעברתם השבוע: ראיתי תדיוידי של נועם תוכנית\סרט\סדרה של השבוע: הדיוידי של נועם ציטוט\מסקנה שבועית: "כפיר אתה יודע למה הבאתי אותך להופיע? רק בשביל שתביא לי קהל" תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן] בארבייייייייייייייי איך עבר הצום? קליל הערות נוספות: אין

למעלה