סיכום שבוע

המחצללת

New member
מ ס כ מ ת . . . ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של נועם: אם הייתי
שיר השבוע לא של נועם: קבעתי עם האושר-אביב גפן,JAMES BLUNT-1973
אומן השבוע: אין
אלבום שבועי: JAMES BLUNT- ALL THE LOST SOULS
חוויה שעברתם השבוע: זה שהייתי חולה יותר משבוע.. ולפני זה הכנת סרט למשלחת לפולין, יום כיפור
תוכנית\סרט\סדרה של השבוע: אל תתעסק עם הזוהן, האח הגדול, הופעה של אבריל לאבין בVOD
ציטוט\מסקנה שבועית:זה לא כייף להיות חולים..
תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן] בארביבארביבארבי!! ישנה אצל שיררר, מפגש ארכיון, טיול סוכות(?)
איך עבר הצום? לא רע... חוצמזה שצמתי בכל זאת שהייתי חולה והפסקתי עם התרופות..
הערות נוספות: יום ש ל י ש י בארבי!!!!! :p
תמונה בשביל הילי:
שבת שלום. שבת קסומה לכם

פלדלמן

New member
מממ.....יהיה טוב...

שיר השבוע של נועם:
יופי, כניראה
קיבלו משמעויות אחרות אצלי השבוע...
שיר השבוע לא של נועם:
Enriqe Iglesias - Can you hear me, Kid rock - All summer long
אומן השבוע:
כל מיני...לא מישהו מיוחד במיוחד
אלבום שבועי:
חוויה שעברתם השבוע:
וואו, זה מסובך........... אממ... זרקתי את "ידיד" שלי היום..(זה היה בקצרה)
תוכנית\סרט\סדרה של השבוע:
נמלטים
העונה ה4 פשוט מדהימה!!!
ציטוט\מסקנה שבועית:
"הוא בגד! למרות שהם לא היו רישמית ביחד, הוא בגד! אז מה אם הם היו פרודים ל4 ימים??"
תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן]
אולי לצאת לשיבר בשישי, פסיכומטרי ביום ראשון(ושיעורים אח"כ), לפגוש חברות מהצבא
להכין תיק לאיללללתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
איך עבר הצום?
היה סבבה לגמריי...כניראה לא חטאתי הרבה השנה...
הערות נוספות:
אל תצחקו, אבל אני הולכת להתנזר מבנים, והאמת? גם די מתחזקת בדת
אה כן, ו...יש אנשים שכל מה שאני יכולה לומר עליהם, זה חבל...אז חבל שבת שלום.

שלי פאר

New member
אני חולה כשאני לבדי ..

שיר השבוע של נועם: בורח שיר השבוע לא של נועם: כל הדיסק של עברי לידר אומן השבוע: עברי לידר אלבום שבועי: החדש של עברי לידר חוויה שעברתם השבוע: הרבה .. הדר בעיקר . תוכנית\סרט\סדרה של השבוע: ציטוט\מסקנה שבועית: לא לדאוג לאחרים , כשאי אפשר לדאוג לעצמך . תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן] לישון ולעבוד איך עבר הצום? בנחמדות . הערות נוספות: כן . סתמו .

XxXSynergitXxX

New member
מסכמת :)

שיר השבוע של נועם:בורח,אני וכל המחשבות,לעולם לא תדעי ודמעות יבשות כ'כ
. שיר השבוע לא של נועם:שני השירים החדשים [?] של סינרגיה - Think of you וfinally broken וגם כל יום שאת לא איתו - נמרוד שיקלר.
אומן השבוע:אביב גפן,סינרגיה,נועם,נימרוד שיקלר[!!!!!] אלבום שבועי:השתקפות ... כי הוא כ'כ מתאים לסיטואציות האחרונות שבהן הייתי נמצאת. חוויה שעברתם השבוע:הוא זבל,זו חתיכת חוויה.. ממ.. צום וכייף עם אמא :) תוכנית\\סרט\\סדרה של השבוע:מישהו לרוץ איתו.. חזרה לי האהבה,אלנבי רומאנס שאני כה אוהבת, וזהו נראלי :) ציטוט\\מסקנה שבועית:'You were always here to save me' וגם 'Does it feel the same without me?'
. תכנונים לשבוע הבא: [חוץ מההופעה בבארבי כמובן]לישון הרבה
,חתונה לבן דוד,מפגש עם ליאוריק שלי :) , יומולדת לחברה טובה,יומולדת לדודה שלי, וחוצמזה מה שיבוא :) . איך עבר הצום?יחסית לפעם ראשונה[בעיות בריאותיות וזה] היה ממש טוב.. ואמא הייתה דווקא די סבלנית להצקות שלי
. הערות נוספות:בא לי להרוג אותו.כ'כ.ולסיים את הסיפור הזה אחת ולתמיד. פשוט זבל של בנאדם.שקרן.

למעלה