פסטיגל על הזמן ב-
אנשים

Lopezit

New member
נשארה רק הופעה אחת ../images/Emo12.gif

וכן השמלה הכחולה הזאת ממש לא מחמיאה הצהובה הייתה הבגד הכי יפה

PRINCESS GINA

New member
בואנה....

זה שהיא בהריון לא אומר שמותר לה ללבוש וילונות... או מיי גאדדדד...לאן נעלם הטעם האופנתי שלה
טוב...נחליק לה את זה....

וואו היא מדהימה!!!../images/Emo99.gif

כל האזור של הפרצוף שלה מושלם.... רק צריך שלא להתייחס לווילון הגרוזיני הזה ואז הכל בסדר

אה ואם כבר diva's

אז ב-VH1 היה לפני איזה שבועיים (כן, גם את זה שכחתי
) טופ 5 של דיוות. וג'ניפר הייתה מקום 5 עם JFTB

West Doll

New member
והסינגל השני הוא...

*טם טם טם טם* “Hold It, Don’t Drop It.”
צילומי הוידאו קליפ יתחילו בקרוב מאוד וכל מה שנשאר לאחל זה בהצלחה

Lopezit

New member
גם את מאמינה לחרא הזה?

נמאס לי שסמנתה הזאת זורקת הודעות כאלה אבל ברור שאני לא אתנגד ש HIDDI יהיה הסינגל *סגידה*

West Doll

New member
אבל חשבתי שאפשר לסמוך על הכונפה הזאת...

[מה, היא באמת כונפה
] והיא עוד כתבה "חדשות בלעדיות" כדי שאני אאמין לה
אבל משום מה יש לי הרגשה שזה נכון

Lopezit

New member
כונפה זאת לא מילה

אם הם כן ישחררו קליפ.. הם בטח ייקחו כמה קטעים מהסיבוב הופעות ויעשו מזה קליפ או שזה יהיה משהו בסגנון BILY כשמצלמים רק את הפנים בלי הבטן

QueIronia

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפה (אני חושב) מחקתי הודעה../images/Emo41.gif*|

של הטופ מודל. מי שהספיק לקרוא - יופי לו. מי שלא, לא נורא. ליאת, אני יודע שהגבת להודעה הזו ולכן מחקתי בעצם גם אותך, ואולי הייתי צריך לומר לך את זה לפני שמחקתי, אבל פשוט ההודעה הזו כ"כ הרתיחה אותי שלא יכולתי לחכות. סורי
טופ מודל - לא מעניין אותי מה אתה רוצה שג'ן תעשה. ההיריון הזה עניין פרטי שלה. אמנם היא סלב, אבל אתה גלשת כאן הרבה מעבר למה שהגיוני לאחל, לדעתי. אולי אני מגזים, אבל לצערי (?) הרגישות שלי לנושא מאוד גבוה.

Lopezit

New member
עם כל הכבוד לאינטרסים האישיים שלך

יש גבול למה שמאחלים לבנאדם ועוד בנאדם שאתה מעריץ

אני האחרון שיאחל לה רע בעולם היא מדהימה

ומושלמת.. ואם אמרתי את זה זה רק בשבילה כי חבל לי על הקריירה שלה שתלך לזבל באמת שחבל לי. ברור שאני לא באמת לגמרי מתכוון לזה אבל אני באמת חושב שהזמן לא מתאים! היא הייתה צריכה לחכות עם ההריון עוד שנה לא היה מזיק.. אבל וואטאבר.

Lopezit

New member
מה יכול להיות יותר רע מלאחל

למישהי שתפיל את התינוק שלה לעזאזל?!

זה באמת היה לא יפה.. אבל יותר התכוונתי

לזה שזה סתם שמועה ושהיא לא באמת בהריון הלוואי שזה יהיה נכון... שהיא סתם אכלה מלא והיא תרזה LOL

למעלה