פסטיגל על הזמן ב-
אנשים

handlessman

New member
אה...

ושכחתי גם את רונן... היו 6000 איש בהופעות האחרונות במצדה!!! בטוח חלקם (אפילו אם קטן, עדיין הוא מספר מכובד של אנשים) הם אנשים של מחשבים וכאלה שגולשים בהרבה אתרים ופורומים, למה שלא ננסה לפרסם איכשהו את הפורום? כי אני בטוח שיש מלא אנשים שאם היו יודעים על קיומו הם היו נכנסים בדוק. ולא בשביל לשאול שאלה או שתיים, אלא בשביל להישאר כקבע, כמו המספר המועט ביותר של אנשים שקיים כרגע. אפשר אולי לפרסם בפורומים אחרים (מצריך אישור של הנהלת תפוז), באתרים אחרים ברשת, בהופעות (עם שלטים של פירסום לפורום), וכו'...

glitter8

New member
בהחלט!

אני יכולה לבקש מתפוז שיפרסמו בעמוד הראשי של תפוז למשל את פינת השוואת הגירסאות או תחרות שיש פרס בצידה (איזה דיסק או כרטיס להופעה) ואז יגיעו חדשים..

glitter8

New member
למישהו יש ברוזה5 מיותר??

אל תדאג, תפוז מעניקים את המתנה..לא חברי הפורום...

handlessman

New member
אני יודע...

הקטע זה לשכנע אותם שיסכימו... תארי לך שכל הזמן כל הפורומים יבקשו מתפוז להציע מתנה עבור תחרות כלשהי? הנהלת תפוז תתרושש... ומכרתי את הברוזה5 האחרון לדודי... רק אחרי שמכרתי את שני העותקים העודפים שהיו לי, הבנתי שיכול לזכות בהרבה יותר מ-3... הוצעו 10 עותקים, ואני עניתי מ-3 מחשבים, וקיבלתי שלושה - על שלושתם. כנראה מספר האנשים שענו היה מועט, ומתוך אלה שענו, אני הייתי היחיד שענה נכון! אז תחשבי שהייתי עונה ב-10 מחשבים שונים - הייתי זוכה בכל ה-10!!! אהההה הייתי עושה את הקופה של החיים!!!

למעלה