שאלון

LeeOfeR

New member
מממ...

אההה חלק ממכם החשיבו את אקזיט לסדרה... חחחח טוב אז גם אני אחשיב..חיחיחי *סדרה:אקזיט וט"ב=P

התשובות שלי

צבע:אדום חיה:כלב שיר:שובי אל ביתי זמר:הראל מויאל וסקעת זמרת:שירי מיימון ונינט להקה:גיים בויז שחקן:עפר שכטר מיי לאב!! שחקנית:אגם רודברג סרט:יש מלא... סדרה:טלונבלה בע"מ (נחשו למה...) זה הוא זה: לישון חורף יום ברור ש..קולה שוקו יאמיי קומדיה ברור שהוט כאילו דהה סרט למה נראלכם שאני קוראת ספרים בעע מחשב עברית ים מסנג'רר כללי: חום מממ לא... לא צבעתי =/ ירוקות לא...אינלי לא אין קעקועים עוד מעט יהיו :p את האף והעיניים=) לזרוק עטיפה של מסטיק ברחוב זה לעבור על החוק?? חיחי סתם סתם...מממ לא עברתי על החוק... לא גנבתי!! מה אני נראית לכם גנבת:פ

Madonna Men

New member
שלייי

דברים אהובים: צבע: אדום חיה: חתול שיר: VOGUE זמר: אין זמרת: מדונהה
להקה: ספייס גירלס שחקן: אנטוניו בנדראס שחקנית: קייט וינסלט סרט: טיטאניק, אוויטה סדרה: וויל וגרייס, C.S.I MIAMI זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: להתעורר קיץ או חורף: קיץ יום או לילה: יום קולה או מים: קולה דא שוקו או וניל: שוקו אימה או קומדיה: אימה HOT או yes: הוט סרט או ספר: סרט מחשב או טלוויזיה: גם וגם אנגלית או עברית: אנגלית ים או בריכה: ים מסנג'ר או אייסיקיו: מססנג'ר כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא מה צבע העיניים שלך? חום פירסינג? אם כן, איפה? אין קעקועים? אם כן, איפה? עקרב בגב מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? את היידים עברת פעם על החוק? אם כן, איך? חציתי מעבר חצייה באור אדום גנבת פעם? אם כן, מה? כן מלא לא זוכר

nitzan969

New member
עונה..

דברים אהובים: צבע: תכלת חיה: הכלבה שלי שיר: How deep is your love זמר: עברי לידר זמרת: שירי מימון ורונה קינן להקה: אין שחקן: עפר שכטר וגיא אריאלי שחקנית: טלי שרון סרט: "מבצע סבתא" סדרה: טב"ע, משחק החיים.. זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: להתעורר קיץ או חורף: חורף יום או לילה: יום קולה או מים: מים שוקו או וניל: קשה קשה.. שניהם אימה או קומדיה: קומדיה HOT או yes: הוט סרט או ספר: סרט מחשב או טלוויזיה: טלויזיה אנגלית או עברית: עברית ים או בריכה: בריכה מסנג'ר או אייסיקיו: איי סי קיו כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא מה צבע העיניים שלך? חום פירסינג? אם כן, איפה? אין קעקועים? אם כן, איפה? אין מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? עיניים עברת פעם על החוק? אם כן, איך? לא גנבת פעם? אם כן, מה? לא

יאללה עונה ../images/Emo187.gif תקראו חוחו

דברים אהובים: צבע: אדום חיה: כולם :] שיר: קשה מידי אוף :\ זמר: פיטר רוט :] ברי סחרוף ירמי קפלן, דוד טסה, מוקי -
זמרת: חחח אין :| להקה: מוניקה סקס!!!!!!! גרר הדג נחש הקספרים! משינה , סינרגיה , שייגעצ היהודים , הדורבנים אינפקצייה גאד יש עוד!!!! שחקן: ג'וני דאפ שחקנית: קמרון דיאז סרט: פרסט גאפ , תעביר את זה הלאה סדרה: וואיי.. אממ כולם אוהבים את ריימונד ,סימפסון, מלך השכונה גאד יש עודדדד זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: לישון קיץ או חורף: חורף חורף חוררף!!!!
יום או לילה: נאמ שניהם :] קולה או מים: מים שוקו או וניל: שורו אימה או קומדיה: אימה HOT או yes: הוט איזה שאלה! סרט או ספר: קשה מידי =\ מחשב או טלוויזיה: טי וי אנגלית או עברית: עיבריתת ים או בריכה: ים מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר! כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא :[ מה צבע העיניים שלך? חום כהה פירסינג? אם כן, איפה? לא :[ קעקועים? אם כן, איפה? אין אבל יהיה!!!!!!!!!!!!! מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? לא עברת פעם על החוק? אם כן, איך? נאמ לא יודעת גנבת פעם? אם כן, מה? כן.. סתם לא זוכרת בטח סתם משהו מעפן חע

shir08

New member
../images/Emo39.gifעונה../images/Emo39.gif

דברים אהובים: צבע: כחול חיה: כלב
שיר: ממ...יש מלאאאאא זמר: ג'סי מקרטני, רובי ווילאמס...יש עוד, לא זוכרת זמרת: מדונה, קלי קלארקסון, שירי מימון...[ועוד] להקה: בלאק איד פיז, אן-סינק[שהתפקרה ממזמן], באקסטריט בויז, בלו, ווסטליף, דאסטניז צ'ילד שחקן: קיאנו ריבס...[ועוד] שחקנית: מממ...לא זוכרת ממש... סרט: שכחו אותי בבית[חח] ויש עוד הרבה אני לא זוכרת
סדרה: חברים, סימפסון, סאמרלנד...ועוד ועוד ועוד זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: ללכת לישון
קיץ או חורף: חורףףףףףף
יום או לילה: יום
קולה או מים: מים
שוקו או וניל: שוקו
אימה או קומדיה: קומדיה
HOT או yes: הוט סרט או ספר: סרט מחשב או טלוויזיה: קשה קשה אנגלית או עברית: כנ"ל ים או בריכה: כנ"ל מסנג'ר או אייסיקיו: כנ"ל
כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור/חום האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא צבעתי, עשיתי פסים אדומים מה צבע העיניים שלך? חומות פירסינג? אם כן, איפה?
קעקועים? אם כן, איפה?
מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? כללי הכל. אין משהו שאני שונאת. עברת פעם על החוק? אם כן, איך?
גנבת פעם? אם כן, מה?

למעלה